[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Formátovanie zdrojového kódu v browsery

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1157
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...

Zdravím!
Mám taký dosť vážny problém s formátovaním kódu. Vážny preto, že je to zadanie v ktorom je požiadavka na prehľadnosť kódu.
Robí mi to jednu vec ktorú nechápem.
V kóde mám cca:
Kód:
echo "<li><a href=\"$anchor\">$cleanItem</a>\n";

a v browsery(v zdrojovom kóde) to vyzerá takto:
Kód:
<li><a href="/TV, audio, video
/LCD televízory
">LCD televízory
</a>

Problém je v tom ako to zalamuje riadky uprostred hrefov a inde.
Chápem, že keď nepoužívam \n tak je všetko na jednom riadku.
Ale ako to, že mi to zalamuje bez neho.
Potrebujem sa toho akútne zbaviť. :cry:


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Formátovanie zdrojového kódu v browsery

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32

zrejme premenne obsahuju znaky noveho riadku... pri priradovani obsahu do premennej skus pouzit trim(), problem by sa mal odstranit...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Formátovanie zdrojového kódu v browsery

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1157
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
Napísal autor témyOffline : 25.08.2010 13:35 | Formátovanie zdrojového kódu v browsery

Ale nič také do premennej nedávam.
Idem to teda skúsiť...
PS: Takto sa to bežne odstraňuje?

EDIT:
Tú premennu vytváram takto:
Kód:
$anchorLev2="$anchor/$cleanItem";
echo "<li><a href=\"$anchorLev2\">$cleanItem</a>";


EDIT2:
Funguje to
Dík moc!

PS:to odriadkovanie som preniesol zo zdroja z ktorého to beriem tj. súbor.txt


 [ Príspevkov: 3 ] 


Formátovanie zdrojového kódu v browsery



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zakodovanie zdrojoveho kodu

v PHP, ASP

16

1246

15.03.2010 16:14

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnotenie zdrojového kódu

v HTML, XHTML, XML, CSS

19

711

01.03.2008 13:57

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Blokovanie zdrojoveho kodu

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

47

2377

14.12.2007 9:03

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis zdrojoveho kodu

v PHP, ASP

7

470

29.04.2009 22:17

BBUlet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skrytie časti zdrojového kódu

v HTML, XHTML, XML, CSS

16

968

30.08.2007 14:18

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prehľadávanie zdrojového kódu inej stránky

v PHP, ASP

6

738

16.12.2011 13:18

DeaDMan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Program na zjistenie zdrojoveho kodu

v Ostatné programy

3

203

21.08.2012 18:25

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ziskanie zdrojoveho kodu z exe

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

16

2096

15.02.2009 20:03

programator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aky soft na vyhladavanie textu, zdrojoveho php kodu

v Ostatné programy

0

765

13.06.2006 16:52

Pufo Callo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Syntax error + formatovanie kodu

v PHP, ASP

19

438

15.09.2008 13:39

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formátovanie HDD v LCD TV - nevidím ho v PC, nejde formátovanie nanovo.

v Pevné disky a radiče

6

176

23.09.2017 22:59

kllr007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automaticka synch. zdrojoveho adresaru do 150 adresarov

v Webhosting a servery

1

79

25.11.2013 10:32

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ZO Zdrojoveho suboru alebo disku sa neda citat

v Pevné disky a radiče

2

591

21.05.2012 17:15

falcon5583

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zo zdrojoveho suboru alebo disku sa neda citat

v Operačné systémy Microsoft

0

648

17.02.2010 21:09

dom34

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

skratenie kodu

v Databázy

1

205

05.09.2012 23:34

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Úprava kódu :)

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

296

12.07.2009 17:20

d0.0b



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF