[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.08
Prihlásený: 26.07.10
Príspevky: 23
Témy: 7 | 7
NapísalOffline : 17.07.2008 18:24 | expose 4 - chyba ulpoadovania obrazkov

Zdravim .... poznate niekto fotogaleriu expose 4? (www.slooz.com), pretoze s nou pracujem - je dobra, pretoze ma aj php manazera na pridavanie fotiek.

Ale mam problem, pretoze sa mi nechcu cez toho manazera uploadovat fotky na server, aj ked pomenim spravne prava. Na starom serveri (ic.cz) mi to fungovalo, ale ked som to dal na plateny hosting, tak mi to zrazu nechce pracovat a uz dlhsiu dobu sa s tym trapim.

Takze ak by ste niekto poznali tuto fotogaleriu, tak by ste mi mohli pomôct, alebo ak mate napad, ze v com by mohla byt chyba, napr nejaka zvastna ocharana (nastavenie) pred uploadom na serveri,pretoze na starom mi to slo.

ak mi niekto vie pomôct, tak by som mu bol veeeeeeeeeeeeeeeelmi vdacny a môzte sa mi ozvat aj na ICQ - 250-329-135

este by som dal dalsie info .... mozn niekoho napadne, ze v com je chyba ... ten php skrip mi vytvori adresar, ale nechce donho nahrat subory .... mozno ze je chyba v nejakom nastaveni php interpreta???? nuz neviem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96

chyba?
1, chyba je v tom že používaš produkt ktorému nerozumieš a nevieš si ho nastaviť ...
2, toto ma fakt dostaolo hneď sa mi zlepšila nálada:
Patto píše:
pretoze s nou pracujem - je dobra, pretoze ma aj php manazera na pridavanie fotiek.

Ale mam problem, pretoze sa mi nechcu cez toho manazera uploadovat fotky na server

2, chmod máš nastavený?
3, cestu máš správne nastavenú?
4, nemenil si nič v scripte od nich, okrem toho čo si mal zmeniť (zložku napr.)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.08
Prihlásený: 26.07.10
Príspevky: 23
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 18.07.2008 14:05 | expose 4 - chyba ulpoadovania obrazkov

at 1: chyba v tom nie je, ze pouzivam produkt, ktoremu nerozumiem a neviem ho pouzivat, pretoze ako som uz pisal, ta fotogaleria mi fungovala bez problemov na starom serveri, ale ked som ho dal na novy, tak nejde:

Citácia:
Na starom serveri (ic.cz) mi to fungovalo, ale ked som to dal na plateny hosting, tak mi to zrazu nechce pracovat a uz dlhsiu dobu sa s tym trapim


at 2: tak to som rad, ze sa ti zlepsila nalada, aj ked neviem z coho. Najdi mi flash galeriu, ktora ma graficke rozhranie na pridavanie fotiek a zmenu xml navyse ktora dobre vyzera a to vsetko zadarmo a mne sa tiez zlepsi nalada.

at 2.1: ano chmod mam na priecinky, ktore to potrebuju nastaveny na 777. Siel som podla dokumentacie. Kontroloval som to mozno 4 krat.

at 3: Neviem, co myslis presne pod cestou? skripty su uz nakodene, ja ich iba nahrajem na server.

at 4: Nemenil som absolutne nic. Siel som podla navodu na instalaciu.


Uz dlhsie hladam nejake info, ale nedari sa mi. Rozmyslal som, ze to môze byt nieco so "safe_mode" v nastaveni php, kedze php skript vytvara adresar a potom donho uklada fotky. A kedze mne adresar vytvori ale nechce uploadovat donho fotky. Na freeserveri ic.cz mi to islo :roll:

Pisal som sem preto, ze mozno niekoho napadne nejake nastavenie servera alebo take nieco, lebo v tomto sa velmi nevyznam, pretoze ako som uz pisal na inom serveri mi to fachalo v pohode.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
expose 4 - chyba ulpoadovania obrazkov

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky

a chybu to nehadze?? aky mas hosting? nemas obmedzenu velkost uploadu ?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.08
Prihlásený: 26.07.10
Príspevky: 23
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 19.07.2008 16:44 | expose 4 - chyba ulpoadovania obrazkov

Blackshadow píše:
a chybu to nehadze?? aky mas hosting? nemas obmedzenu velkost uploadu ?


ziadnu chybu to nehadze. Mam to na hostingu: hostdodomu.sk ... na starom serveri to slo: www.ic.cz ... obmedzenu velkost uploadu? myslim, ze nie, ale aj tak viac ako 1MB fotky to neuploaduje


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
expose 4 - chyba ulpoadovania obrazkov

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 19.07.2008 19:24 | expose 4 - chyba ulpoadovania obrazkov

Chybu to hádzať nemusí, lebo chyby sa dajú aj logovať, namiesto zobrazovania (a na produkčnom serveri by sa aj mali). Skús pred spustením kódu galérie najprv nastaviť error_reporting(E_ALL); (aj keď nie som si istý, či to bude fungovať, ak máš PHP 5.2 a novšie, skús si po zbehnutí kódu galérie spustiť print_r(error_get_last());). Prípadne skús si porovnať konfiguráciu (phpinfo) starého a nového servera (zaujímala by ma konkrétne direktíva open_basedir).

IMHO než sa pohneš ďalej, musíš poznať tú chybovú hlášku, takže si ju skús najprv zistiť (ak sa ti to nepodarí spomenutými spôsobmi, požiadaj admina o PHP error log). Ak by mal nejaké


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.08
Prihlásený: 26.07.10
Príspevky: 23
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 20.07.2008 16:51 | expose 4 - chyba ulpoadovania obrazkov

p360t píše:
Chybu to hádzať nemusí, lebo chyby sa dajú aj logovať, namiesto zobrazovania (a na produkčnom serveri by sa aj mali). Skús pred spustením kódu galérie najprv nastaviť error_reporting(E_ALL); (aj keď nie som si istý, či to bude fungovať, ak máš PHP 5.2 a novšie, skús si po zbehnutí kódu galérie spustiť print_r(error_get_last());). Prípadne skús si porovnať konfiguráciu (phpinfo) starého a nového servera (zaujímala by ma konkrétne direktíva open_basedir).

IMHO než sa pohneš ďalej, musíš poznať tú chybovú hlášku, takže si ju skús najprv zistiť (ak sa ti to nepodarí spomenutými spôsobmi, požiadaj admina o PHP error log). Ak by mal nejaké


diki za rady. Skusil som, to co si mi poradil. Pracoval som s php manazerom a potom som dal vypisat print_r(error_get_last()); a vyskocilo mi toto: Array ( [type] => 32 [message] => PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/20060613/fribidi.so' - Cannot open "/usr/local/lib/php/20060613/fribidi.so" [file] => Unknown [line] => 0 )

taktiez som pozrel do nastaveni phpinfo(); a ta hodnota open_basedir bola na starom serveri, na ktorom mi to fungovalo (server ic.cz): .:/home/ic/:/home/free/:/disk1/home/ic/:/disk1/home/free/:/tmp:/home/yousers/:/usr/share/php/:/usr/share/fpdf/:/usr/share/fonts/:/usr/share/php/jpgraph/:/usr/share/php/:/var/lib/php5 aj na local aj na Master Value

a na novom serveri, na ktorom mi to nefunguje (hostdodomu.sk) je hodnota open_basedir na local Value: /home/html/djproject.eu:/home/html/djproject.eu:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/pear a na Master Value: no value

nerozumiem tomu local a master value, tak preto som pisal obidve. Hovori ti to nieco viac?


 [ Príspevkov: 7 ] 


expose 4 - chyba ulpoadovania obrazkov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload obrázkov (chyba)

v PHP, ASP

7

681

08.10.2009 13:45

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba v ukladaní obrázkov vo windows

v Operačné systémy Microsoft

9

288

03.06.2009 0:28

micaradomir

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

moaj nova stranka chyba s ukazovanim par obrazkov

v Ostatné

1

609

21.09.2006 21:18

javo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Neznáma chyba.

v Sieťové a internetové programy

0

2394

26.02.2011 11:36

000kiko000

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Premenovanie obrazkov

v PHP, ASP

3

276

15.03.2008 11:23

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

uploadovanie obrazkov

v PHP, ASP

1

788

27.01.2007 19:05

suchy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skladanie obrázkov

v PHP, ASP

16

790

24.08.2008 8:29

skreko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Optimalizacia obrazkov

v Webdesign

4

190

06.09.2014 13:01

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Porovnavanie obrazkov

v PHP, ASP

8

849

04.10.2010 16:02

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rozoznanie obrazkov

v Grafické programy

4

626

16.06.2008 23:56

walter

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnotenie obrázkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

342

01.03.2008 21:19

delo101

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PREVOD obrazkov

v Webdesign

5

525

09.07.2007 10:56

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rozloženie obrázkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

169

29.04.2016 19:07

Pavolbablik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Import obrázkov

v Smartfóny a tablety

6

250

26.09.2011 19:17

haffen

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prelínanie obrázkov

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

473

17.12.2011 21:36

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prerobenie obrázkov

v Ostatné programy

2

838

07.02.2007 23:25

marzo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF