experti na prepojenieMáme napojené PC repráky so subw. do PC a chcem k tomu pripojiť ešte dva veľké repráky ktoré sú napojené na domáce kino....No neviem ako? keď kúpim jack rozdvojku žiadne 3d efekty potom nie sú a hrajú všetky rovnako...Malé PC repráky mám na stolíku veľké mám za sebou na skriniach.... Tak nápady? Díky receiver tj dosť veľká pálka...ja mám skôr namysli priamo na PC zapojiť nejak aký výstup majú tie ''veľké repráky''? to sú len kábliky ktoré mám napojené nato domáce kino....takto to vyzerá (nieje to moja fotka ja tam mám zapojené len dva tie veľké repráky) http://i42.tinypic.com/241t36a.jpg nemá to domáce kino nejaký vstup? audio vstupy L - R a jeden video vstup Tak musis zapojit z vystupu zvukovky na pc kabel do domaceho kina (tie vstupy, co chces aby hrali cez kino) na výstupe zo zvukovky mám napojené stolové repráky aj s mikrofonom už Mas len 3 vystupy? mám ich 6....no keď som natiahol kábel a vyskúšal všetky výstupy na zvukovej tak zvuk mi išiel len natom kde už sú zapojené stolové repráky. cierna- zadne reprostrieborna- bocne viem no keď som ich zapojil tak nič sa nedialo ( do čierneho ) tak si asi nemal 5.1 audio nahrávku robil som test priestoroveho zvuku aj test reprákov a hrali len stolové ...
experti na prepojenie
|