Eset passowrd manager vs Google ukladanie hesielAhojte.Kvoli bezpečnosti som začal použivat ESET password manager v ktorom som urobil maly audit a pracne som jednotlivo prešiel cca 450 stránok na ktorých som mal bud prelomené, alebo duplicitné heslá.ale...V Chrome mám sice nastaveny ESET password manager ako predvolený no napriek tomu si Google akoby primárne zadava heslá (stare,povodne) a nie toe ktore´som asi cca3h menil v ESEt-te.Ako tomu ma rozumieť?Ako naviest Google Chrome,aby si hesla ťahal z ESET-u?Ďakujem V. Čo tak vypnúť skúsiť vypnúť v chrome://settings/passwords ukladanie hesiel a automatické prihlasovanie? Tak dostal som odpoved z ESETuJe to moja neznalost, naivne som dal pracne v ESET pasword manageri pre každý web vygenerovať 32 zn.heslá ale zbytočne.Myslel som, si že ked to robim tak to meni hesla priamo aj na príslušných weboch.Ved pozrite odpoved z ESETu.Ciže som tam kde som bol, akurat moja blbosť a cca 4h robotu /:Moja otázka, existuje nejaký iný Pasword manager ktorý by bol schopný zmenit heslá priamo na daných weboch?Alebo si počas dlhých zimných večeroch bude pekne klikať web za webom?(kludne aj platený)Dobry den,je nam luto, ale danou funkciou nasa aplikacia nedisponuje. Technicky ani to nie je mozne, kedze aplikacia by sa musela na kazdu stranku samostatne prihlasit, vyhladat na stranke moznost pre zmenu hesla, heslo zmenit a ulozit. Niektore stranky pre potvrdenie vyzaduju aj potvrdenie emailom. pockat, to si si myslel ze automaticky ti zmeni hesla na vsetky weby? Naivne hej /: Stale plati odpoved, ktoru Ti poslali.. Takmer kazdy web to ma spravene inac (casto aj dalsie overenie mailom alebo SMS), nie je sanca, aby to jeden softver vedel.. Lastpass umoznuje automaticku zmenu hesla na popularnych strankach, pokial zisti, ze dane heslo bolo zverejnene, taktiez umoznuje zmenu hesla na vyziadanie.https://www.msn.com/en-us/news/technology/how-to-automatically-change-passwords-for-accounts-on-your-lastpass-password-manager-in-4-simple-steps/ar-BB14rl74 ...
Eset passowrd manager vs Google ukladanie hesiel |