[ Príspevkov: 19 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
NapísalOffline : 17.12.2009 18:58 | Error ...

Kód:
<?
if( $_FILES['subor'] )
{
  //require_once "nfo2png.php";
  $orignazov = $_FILES["subor"]["name"];
  if ($subor == "")
    {
       return 0;
    }   
  $fp1 = fopen($_FILES['subor']['tmp_name'],"r");  //$subor je subor z formulara
  $subName = rand(5000,31999).".nfo";
  $fp2 = fopen( $subName, "w+" );
 
  while(!feof($fp1))
  {
    $buffer = fread($fp1,1024);
    fwrite( $fp2, $buffer );
  }
  fclose($fp1);
  fclose($fp2);
 
  //buildNFO($buffer, "", "000000");
}
?>


Parse error: parse error in D:\WWW\Server\xampp\htdocs\nfozz\nfo2pic\up.php on line 3 ??


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Error ...

Registrovaný: 04.12.08
Prihlásený: 14.10.13
Príspevky: 114
Témy: 21 | 21
NapísalOffline : 17.12.2009 19:27 | Error ...

ved v ruhom riadku nemas urcenu podmienku mas tam len
Kód:
$_FILES['subor']
musi tam byt nejaka podmienka :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 18.12.2009 11:14 | Error ...

lenze ja som ho uz predtym upol ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 726
Témy: 81 | 81
NapísalOffline : 18.12.2009 12:41 | Error ...

if( $_FILES['subor'] ) je podmienka, moze napisat
if( isset($_FILES['subor'] ))
ale je to tusim to iste, ale vyskusaj


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Error ...

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 18.12.2009 13:21 | Error ...

Nieje. Pouzivaj isset()


_________________
"Ženy jsou jako domény. Ty nejlepší jsou zabrané, ale pořád můžete získat nějaké z exotických zemí."
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Error ...

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 18.12.2009 15:07 | Error ...

Samozrejme, ze to nie je to iste, ale toto chybu urcite nesposobilo.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 18.12.2009 15:19 | Error ...

skus do formulara upnut txt subor alebo nejaky .nfo subor ...

tu je skript:
Kód:
http://www.upnito.sk/subor/fe67816bd2c78825af1ae3280cb8682a.html


prosim ak to niekomu pojde napiste mi :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 18.12.2009 15:42 | Error ...

ako ti to vlastne mozes ist, ked ty vacsinu premennych z url volas bez $_GET?
co je napr. v up.php na riadku 6 if ($subor == "") ? premenna $subor neexistuje, teda pokial nemas zapnute globalne premenne... mne to ziaden error nevyhadzuje a cez tu podmienku
Kód:
if( $_FILES['subor'] )

mi to normalne preslo.


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 18.12.2009 15:47 | Error ...

ale ako je mozne ze mne to nikde nejde ? skusal si to na localhoste? :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 18.12.2009 15:49 | Error ...

takze:
v up.php si vymaz, alebo tu premennu normalne pomenuj, pretoze tato ti neexistuje
Kód:
if ($subor == "")
    {
       return 0;
    }

riadok s img si prepis:
Kód:
<img src="nfo-image.php?file=<?=$subName?>&pr=<?=$_POST['pries']?>&font=<?=$_POST['polozky']?>&fcolor=<?=$_POST['text1']?>&bcolor=<?=$_POST['text3']?>&menonfo=<?=$_POST['orignazov']?>&footer=<?=$_POST['footer'];?>">

a nfo.php:
Kód:
<?php
$font = $_GET['font'];
if ($font == 1)
   {
      $fnt = 'fonty/6x8.dft';
   }
  else if ($font == 2)
   {
      $fnt = 'fonty/8x8.dft';
   }
  else if ($font == 3)
   {
      $fnt = 'fonty/8x12.dft';
   }
  else if ($font == 4)
   {
      $fnt = 'fonty/8x16.dft';
   }
  else if ($font == 5)
   {
      $fnt = 'fonty/8x16-2.dft';
   }
if( isset($_GET['file']) && file_exists($_GET['file']) )
{
  require_once "nfo2png.php";
  $f = fopen( $_GET['file'], "r" );
  while( !feof($f) )
  {
    $buffer .= fread( $f, 1024 );
  }
  fclose( $f );
  unlink( $_GET['file'] );
  buildNFO($buffer, $_GET['footer'], $_GET['bcolor'],$_GET['fcolor'],$fnt,$_GET['menonfo'], $_GET['pr']);
}
?>


a ide to aj tebe, lenze ti nic nevypise, lebo si nepouzival ani $_GET ani $_POST, ale premenne si volal normalne.


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 18.12.2009 15:51 | Error ...

koookos tak ty si hviezda dikes!!!


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 18.12.2009 15:52 | Error ...

dufam, ze si to aspon pochopil a budes pouzivat $_GET a $_POST ;)


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 18.12.2009 16:02 | Error ...

jj uz teraz ano :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 18.12.2009 16:35 | Error ...

Kód:
  if (isset($_GET['dl']))
    if ($_GET['dl']=='on') test('ON');

function test($action){
  if ($action=='ON') {

echo $imgdl;
$imgdl = "nfo-image.php?file=$subName&pr=$a&font=$b&fcolor=$c&bcolor=$d&menonfo=$e&footer=$f";
    }
    exit();
 }
$a =$_POST['pries'];
$b =$_POST['polozky'];
$c =$_POST['text1'];
$d =$_POST['text3'];
$e =$_POST['orignazov'];
$f =$_POST['footer'];
 


chcel by som aby sa mi to stiahlo ked kliknem na ?dl=on ale nejako to nefakci ... :(


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Error ...

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 18.12.2009 19:44 | Error ...

Ten parameter $action je zbytocny, kedze fciu spustas len pri ?dl=on. Chybu robis v tom, ze najprv vypises $imgdl (v ktorom nic nie je), a az potom do toho priradis hodnotu. Nasledne sa skript ukonci - exit(), takze potom sa uz nic nedeje.
Pre buducnost - "nejak nefakci" nie je dostatocny popis problemu a dalsie taketo prispevky budem reportovat.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 19.12.2009 10:39 | Error ...

okey :)

a nedalo by sa nejako cez header force download spustit toto?
Kód:
nfo-image.php?file=$subName&pr=$a&font=$b&fcolor=$c&bcolor=$d&menonfo=$e&footer=$f


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Error ...

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 19.12.2009 10:53 | Error ...

Dalo, vidim, ze aj vies, ako sa to vola, takze nebude problem si to vygoooglit, ze nie? Tusim na php.net/header je priklad presne na toto.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 19.12.2009 11:15 | Error ...

diks :)

posledna vec dalo by sa nejako vyriesit to ze musis dat do inputu subor inca ti napise ze napr. vyberte najskor subor

priklad:
Kód:
<input type="file"
          name="subor"
          size="26"
          style="font-family:Arial; font-style:normal; font-size:12px; border-width:1; border-color:rgb(204,204,204); border-style:none;">


skusal som aj
Kód:
       <?php

if(isset($_POST['subor']))
{
  $username = strip_tags(trim(htmlspecialchars($_POST['subor'])));
 
  if(!$username || empty($username) || $username =='Please Enter A File!')
  {
    echo '<div align="center" id="button3" style="margin-top: 10px;"><font color="red"><strong>Please Enter A File!</strong></font></div>'."\n";
  }
  else
  {
  }
}

?>


ale nic ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Error ...

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 19.12.2009 11:29 | Error ...

Kód:
if(!isset($_FILES['subor']['name'])){echo 'Vlož súbor';}


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
 [ Príspevkov: 19 ] 


Error ...



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /usr/export/www

v Redakčné systémy

9

325

11.01.2007 18:32

then

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected '"' in

v PHP, ASP

1

312

10.12.2009 15:40

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in ..

v PHP, ASP

7

721

08.08.2007 8:03

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SATA DVD vypalovačka (error DMA, error CRC)

v Optické zariadenia

2

700

13.11.2007 21:11

Mulan3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected $end

v PHP, ASP

6

584

29.08.2011 22:26

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_ST

v PHP, ASP

1

362

05.10.2010 12:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected ')'

v PHP, ASP

25

3325

16.05.2009 14:37

pkrajnak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ERROR

v Operačné systémy Microsoft

5

406

05.02.2009 1:08

Roberbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

error

v Video programy

2

473

09.08.2008 8:52

otel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Error

v Operačné systémy Microsoft

2

395

21.12.2007 9:54

konig

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Error ...

v PHP, ASP

1

329

21.11.2009 14:05

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Boot Error.

v Pevné disky a radiče

3

186

28.11.2010 12:55

mirom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Error Trillian

v Sieťové a internetové programy

0

316

20.09.2009 22:50

Johnnny

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypalovanie error

v Optické zariadenia

0

641

19.11.2006 12:03

Fenius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

extract() error

v PHP, ASP

18

856

20.09.2009 15:48

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Error Log

v PHP, ASP

3

160

02.05.2014 23:45

killer



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF