[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.04.06
Prihlásený: 03.06.15
Príspevky: 27
Témy: 13 | 13
Bydlisko: Ilava
NapísalOffline : 01.07.2006 17:32 | Error copy()

Snažím sa zozchodiť upload na jeden server a mam tam chybnú funkciu copy() načo vlastne slúži ? a ako opravím túto chybu ? :?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Error copy()

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
NapísalOffline : 01.07.2006 20:57 | Error copy()

http://cz2.php.net/manual/cs/function.copy.php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Error copy()

Registrovaný: 06.05.06
Prihlásený: 05.08.11
Príspevky: 174
Témy: 8 | 8
Bydlisko: Svaty Jur
NapísalOffline : 02.07.2006 12:40 | Error copy()

ToBo píše:
Snažím sa zozchodiť upload na jeden server a mam tam chybnú funkciu copy() načo vlastne slúži ? a ako opravím túto chybu ? :?

skus napisat chybu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Error copy()

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 02.07.2006 17:21 | Error copy()

ToBo píše:
Snažím sa zozchodiť upload na jeden server a mam tam chybnú funkciu copy() načo vlastne slúži ? a ako opravím túto chybu ? :?


upresni v čom máš chybu, najlepšie, keď sem hodíš celý script, alebo jeho nutnú časť,
funkcia copy() v tomto prípade slúži na prekopírovanie tvojho uploadnutého súboru z dočasného (tmp )adresára do adresára tebou určeného,
je to možné nahradiť aj funkciou move(), toto nekopíruje ale presunie daný súbor, výsledok je rovnaký, tmp sa to aj tak maže hneď po ukončení scriptu
príklad na upload obrázku: (môže byť akýkoľvek súbor, treba len upraviť MIME TYPE)
Kód:
 
$subor_name = ($_FILES["subor"]["name"]);
$subor_type = ($_FILES["subor"]["type"]);
$subor_tmp = ($_FILES["subor"]["tmp_name"]);
if (is_uploaded_file($subor)) { if ($subor_type == "image/jpeg") {
      if (move_uploaded_file ($subor_tmp, "tvoj_adresar/$subor_name")) { print "OK"; }
   else {print "CHYBA!"; } }  else { print "MIME FAILURE!"; } }
ak chceš k tomu bližšie vysvetlenie som ti k dispozícii,
na zadanie súboru použiješ napr. formulár:
Kód:
<form action="engin.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input name="subor" type="file">
<input type="submit" name="submit" value=" UPLOAD ">
<form>


 [ Príspevkov: 4 ] 


Error copy()



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Copy

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

667

08.06.2007 17:46

smarth

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

word copy

v Ostatné programy

1

170

17.11.2011 18:29

eMp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Copy to clipboard

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

203

15.05.2012 21:13

filip.bielik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PING alebo COPY

v Ostatné programy

0

432

14.10.2009 11:04

m6692

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

This copy is not Geniue

v Operačné systémy Microsoft

13

364

20.04.2009 20:19

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Multi funkcne zariadenie Scan/copy/printer do 70 eur

v Externé zariadenia

9

364

24.02.2010 15:41

spokomaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /usr/export/www

v Redakčné systémy

9

325

11.01.2007 18:32

then

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in ..

v PHP, ASP

7

724

08.08.2007 8:03

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SATA DVD vypalovačka (error DMA, error CRC)

v Optické zariadenia

2

700

13.11.2007 21:11

Mulan3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected '"' in

v PHP, ASP

1

312

10.12.2009 15:40

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_ST

v PHP, ASP

1

362

05.10.2010 12:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected $end

v PHP, ASP

6

584

29.08.2011 22:26

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected ')'

v PHP, ASP

25

3325

16.05.2009 14:37

pkrajnak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ERROR

v Operačné systémy Microsoft

5

406

05.02.2009 1:08

Roberbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

error

v Video programy

2

473

09.08.2008 8:52

otel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Error

v Operačné systémy Microsoft

2

395

21.12.2007 9:54

konig



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF