[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.04.06
Prihlásený: 03.06.15
Príspevky: 27
Témy: 13 | 13
Bydlisko: Ilava
NapísalOffline : 01.07.2006 17:32 | Error copy()

Snažím sa zozchodiť upload na jeden server a mam tam chybnú funkciu copy() načo vlastne slúži ? a ako opravím túto chybu ? :?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Error copy()

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
NapísalOffline : 01.07.2006 20:57 | Error copy()

http://cz2.php.net/manual/cs/function.copy.php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Error copy()

Registrovaný: 06.05.06
Prihlásený: 05.08.11
Príspevky: 174
Témy: 8 | 8
Bydlisko: Svaty Jur
NapísalOffline : 02.07.2006 12:40 | Error copy()

ToBo píše:
Snažím sa zozchodiť upload na jeden server a mam tam chybnú funkciu copy() načo vlastne slúži ? a ako opravím túto chybu ? :?

skus napisat chybu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Error copy()

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 11.03.18
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
NapísalOffline : 02.07.2006 17:21 | Error copy()

ToBo píše:
Snažím sa zozchodiť upload na jeden server a mam tam chybnú funkciu copy() načo vlastne slúži ? a ako opravím túto chybu ? :?


upresni v čom máš chybu, najlepšie, keď sem hodíš celý script, alebo jeho nutnú časť,
funkcia copy() v tomto prípade slúži na prekopírovanie tvojho uploadnutého súboru z dočasného (tmp )adresára do adresára tebou určeného,
je to možné nahradiť aj funkciou move(), toto nekopíruje ale presunie daný súbor, výsledok je rovnaký, tmp sa to aj tak maže hneď po ukončení scriptu
príklad na upload obrázku: (môže byť akýkoľvek súbor, treba len upraviť MIME TYPE)
Kód:
 
$subor_name = ($_FILES["subor"]["name"]);
$subor_type = ($_FILES["subor"]["type"]);
$subor_tmp = ($_FILES["subor"]["tmp_name"]);
if (is_uploaded_file($subor)) { if ($subor_type == "image/jpeg") {
      if (move_uploaded_file ($subor_tmp, "tvoj_adresar/$subor_name")) { print "OK"; }
   else {print "CHYBA!"; } }  else { print "MIME FAILURE!"; } }
ak chceš k tomu bližšie vysvetlenie som ti k dispozícii,
na zadanie súboru použiješ napr. formulár:
Kód:
<form action="engin.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input name="subor" type="file">
<input type="submit" name="submit" value=" UPLOAD ">
<form>


 [ Príspevkov: 4 ] 


Error copy()



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Copy

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

677

08.06.2007 17:46

smarth

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

word copy

v Ostatné programy

1

186

17.11.2011 18:29

eMp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Copy to clipboard

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

219

15.05.2012 21:13

filip.bielik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PING alebo COPY

v Ostatné programy

0

442

14.10.2009 11:04

m6692

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

This copy is not Geniue

v Operačné systémy Microsoft

13

379

20.04.2009 20:19

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Multi funkcne zariadenie Scan/copy/printer do 70 eur

v Externé zariadenia

9

394

24.02.2010 15:41

spokomaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /usr/export/www

v Redakčné systémy

9

386

11.01.2007 18:32

then

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in ..

v PHP, ASP

7

776

08.08.2007 8:03

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SATA DVD vypalovačka (error DMA, error CRC)

v Optické zariadenia

2

730

13.11.2007 21:11

Mulan3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected '"' in

v PHP, ASP

1

338

10.12.2009 15:40

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_ST

v PHP, ASP

1

385

05.10.2010 12:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected $end

v PHP, ASP

6

606

29.08.2011 22:26

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected ')'

v PHP, ASP

25

3384

16.05.2009 14:37

pkrajnak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ERROR

v Operačné systémy Microsoft

5

450

05.02.2009 1:08

Roberbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

error

v Video programy

2

500

09.08.2008 8:52

otel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Error

v Operačné systémy Microsoft

2

426

21.12.2007 9:54

konig



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF