Stránka: 2 z 6
| [ Príspevkov: 166 ] | 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
| Autor | Správa |
|---|
Registrovaný: 26.12.06 Prihlásený: 16.11.19 Príspevky: 3971 Témy: 181 | 181 Bydlisko: Nitra / Bra... |
neživím, živia ma rodičia  mám 14 rokov
ten prvý si myslel tento? http://emer.php5.sk/new/design.gif
to sa páči aj mne, je to totálna jednoduchosť, ale keď sa nepáči iným, nebudem to kódovať, načo? čo sa týka toho môjho citu(?), neviem, ale nepáčia sa mi tie tuctové weby, mám radšej jednoduchosť 
_________________ Sorry za prelkepy |
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5403 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
viktorcech píše: ...cit na farby, jemnost, grafiku.. zivis sa tym?
no neviem, podľa toho návrhu (dvere do korán), by som ani náhodou nepovedal, že sa tým živý. Nie je to zlé, ale hore mu tá "aktívna záložka" prekrýva ten tieň a veľmi zle to vyzerá. To len tak na okraj, toto dokáže urobiť každý šikovný začínajúci grafik.
Ale určite je to lepšie ako väčšina návrhov čo vídam inde.
|
|
Registrovaný: 26.12.06 Prihlásený: 16.11.19 Príspevky: 3971 Témy: 181 | 181 Bydlisko: Nitra / Bra... |
to shaggy:: tá záložko "aktuálna téma", to som naschvál spravil aby prekrývalo tieň, akože to ide z pod loga, ale asi mi to nevišlo(:lol:) keď to druhý vnímaju za iné
|
|
Registrovaný: 10.02.08 Prihlásený: 15.05.17 Príspevky: 2264 Témy: 48 | 48 Bydlisko: Nitra |
ehm, mozno pekne, mozno ne, len ta tema mi tam dako nesedi a neviem to cele dako pochopit, ako celok. Neviem tomu prist na chut. A emer, co sa tyka tych farieb, nevies urobit neco zelene?? cervene??? oranzove??? bez ciernej a sedej, tvoje napady su sice pekne a good, ale uz ma zacinaju prestavat bavit, pretoze je tam stale len seda a cierna a seda a cierna a oranzova, aby sa nempovedalo...
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well. |
|
keď to nevieš pochopiť tak si na tom zle.
a čo keď mám na designoch oranžovú, čiernu a šedú? keď tieto farby k sebe tak ladia?  a keď niekde na nete zbadáš dobrý design, pozrieš si referenciu designer a keď ma všade zelenú a modrú, tak už je to designaer na  ? ber každý design individuálne... inak si neohodnotil nič..
lebo "možno pekné, možno nie" nieje hodnotenie.
peace
/btw upgrade designu http://emer.jepice.cz/sa4.png
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5403 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Odlesk tých "počítačových krabíc" je hrozný. Okrem toho, že sa to tam nehodí, tak sa ti to aj trošku zle leskne (ak to má byť napr. odraz na vodnej hladine, tak je to veľmi divná vodná hladina, ktorá nerešpektuje fyzikálne zákony).
|
|
Registrovaný: 26.02.08 Prihlásený: 24.05.13 Príspevky: 372 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Nové Zámky |
emer dovol mi aby som sa k tomu vyjadril aj ja...budem uprimny..
1 navrh..absolutne sa mi nepacil..ked som ho otvoril tak som si len poedal..omg toto bude zas taky grafik ako pome v zime najahody...ale potom ako som si otvoril ten navrh dvere dokoran...hned som zmenil nazor...strasne sa mi to zapacilo...jedine co by som tam ja osobne zmenil tak to je tak ako tam mas aktualna tema..tak to aby neprevysovalo ten ramec..lebo ako tam mas ten okraj (myslim tu bielu ciaru a potom odtian) tam to tam prekrije a nevyzera to moc dobre..a potom tam ako mas podkategoriu tak to by som nejak vycentroval na stred a supol to tesne pod spodny tien...a to je asi vsetko k tomuto navrhu...k tomu dalsiemu by som len asi iba tolko povedal ako ti uz ostatny hovorili ze text je moc tmavy..ale na tvojom mieste by som tam viacej zapojil tu zelenu co mas aj v headery...z jedneho dovodu...je to moc dobra kombinacia taka seda so zelenou a miesto tej bielej v headery by som pouzil sedu ked vsade mas iba sedu..alebo pouzi viacej aj bielu...napriklad nazov textu alebo clanku by som dal zeleny a text biely...a taktiez by som nejak jemne upravil aj menu...no a teraz k tomu poslednemu navrhu som ako som pozeral prvu verziu tak som ti hned chcel napisat ze ako mas tie servery ze by som tam nedaval farebne ohranicenie ale skor by som tam dal odlesk..ale ako vidim doslo ti to aj bezomna...a este by som tam trosku upravil ten odlesk lebo ti siaha az pod tu ciaru a to nevyzera moc dobre...cize budto zmensit odlesk alebo posunut ciaru onieco nizsie..a este k tomu menu ako mas sekcie ..tak nedaval by som tie vlajky do rovnakeho ramceku...tie by som skor dal hore dorohu do nejakeho obluciku alebo take nieco...ale inak sa mi to moc paci...
a pre Chmolo:
podla mna ked tieto farby miesa s sedou a ciernou tak to robi spravne...lebo velmy dobre farebne ladia...aj mne sa to paci...skor by som povedal alebo poradil niekedy aby zapojil aj viac farieb napriklad bielu zelenu oranzovu sedu a pod...ale myslim si ze ta seda je tam dobra a cierna taktiez...lale to je vlastne kazdeho osobna vec..kazdy ma ine esteticke citenie takze chapem tvoj koment
|
|
Registrovaný: 26.02.08 Prihlásený: 24.05.13 Príspevky: 372 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Nové Zámky |
shaggy píše: Odlesk tých "počítačových krabíc" je hrozný. Okrem toho, že sa to tam nehodí, tak sa ti to aj trošku zle leskne (ak to má byť napr. odraz na vodnej hladine, tak je to veľmi divná vodná hladina, ktorá nerešpektuje fyzikálne zákony).
podla mna je to dobre spravene pozri sa na to lepsie.. alebo povedz co sa ti tam nezda
|
|
|
Vyjadrim sa k tomu poslednemu dizajnu.
Na prvy pohlad to vyzera celkom dobre, no ked sa na to lepsie pozriem uvidim mnoho chyb:
1. To "logo", preco su tie pismena tak daleko od seba? A keby si ich cchel mat takto daleko, tak aspon zvacsi medzeru pod nimi. A dalej ten efekt, hmm, obycajna "Vnejsi zare" (teda aspon tak to mam ja v cz PS 7), chce to nieco kreativnejsie!
2. Gradient v hlavicke je moc kontrastny, lepsie by to vyzeralo z mensim kontrastom medzi timi dvoma sedymi farbami.
3. Naco mas ten text v hlavnej casti tak odsadeny zlava od tej ciary?
4. Tie nadpisi by chceli vacsie pismo.
**Btw, aj ked pochybujem ze to nudes prerabat  , pisem to preto aby si sa nabuduce vyhol podobnym chybam. Inac, celkom ti ten dizajn ide.
/edit.
5. Zabudol som na footer, to pismo je moc pricapene ku krajom.
6. To co spominal shaggy s tym odleskom.
|
|
Perspektíva, hovorí ti to niečo?
Povedané tak aby si to pochopil - ak je to odraz (na vode, alebo v zrkadle atď.), tak aj tá zadná časť je od tej odrazovej plochy rovnako vzdialená (len je inak vzdialená od pozorovateľa), tým pádom by sa mala dotýkať svojho odrazu rovnako ako predok. Chápeš? 
|
|
Registrovaný: 27.07.07 Príspevky: 3948 Témy: 51 | 51 Bydlisko: Bratislava |
Mozno ze ta zadna cast je naklonena nahor a "balansuje" to len na prednej hrane 
_________________ NTB: Acer Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB | RAM: 8GB DDR3 1066 MHz | HDD: 1TB SSD WD BLUE |
|
shaggy:: mne sa ten odles tiež zdal zle spravený, ale keď som sa opýtal zopár ľudí, povedali, že je to ok, a žiadnu fyziku neporušuje
blackdevil:: tak, díky za taký dlhý koment, mal som čo robiť kým som to prečítal.
ten prvý design som robil tak, aby sa dal nakódovať čisto bez CSS, žiadna grafika (podobne ako moja osobná stránka) ten návrh aj ten "zelený" design som upravil podla tvojho postu, na konci mojho postu budu linky
imnotwhafo::
1. "logo" som ponechal, nič ma nenapadá
2. Dal som tmavšiu šedú, fakt to vyzerá lepšie
3. dal som to bližšie
4. zväčšený nadpis
** Btw, budem to prerábať, chcem aby to vyzeralo čo najlepšie ako t oviem spraviť, samozrejme s pomocou kritikov  díky, ja som si pred nedávnom hovoril, že design u mna nemá budúcnosť, nič ma nenapadalo nevedel som čo mám spraviť, tak dúfam, že budem stále lepší a lepší, keď sa budem snažiť
5. footer dostal novú, väčšiu výšku
6. odlesk som dal preč, aj keď podla mňa to tam nebol otaké zlé, možno by bolo dobré, keby nebol až taký výrazný, ale dal som ho preč
a teraz linky:
System Administration design: http://emer.jepice.cz/sa5.png
Zelený design: http://emer.jepice.cz/simple.gif
Dvere do korán: http://emer.jepice.cz/dveredokoran3.gif
|
stenley píše: Mozno ze ta zadna cast je naklonena nahor a "balansuje" to len na prednej hrane 
to som ti chcel shaggy povedať  keď sa postavíš na jednú nohu a druhú ohneš do kolena a pozrieš do vody, obraz bude iba od tej nohy, kde stojíš, ni aj od kolena 
|
Registrovaný: 21.01.07 Prihlásený: 29.03.20 Príspevky: 660 Témy: 53 | 53 |
Všetky tri desingy sa mi páči, najviac dvere dokorán. Ale desing tvojho webu by som nemenil. Páči sa mi ten súčasný 
|
|
pepek92: ďakujem, btw "pochvlalu" z tovjej strany si fakt vážim. a design súčasnej osobnej stránky ani meniť nechcem, ja si len robím designy do referencii 
|
Prečo je tá pochvala v úvodzovkách?
|
|
lebo som nevedel ako mám nazvať (nevedel som sa vykoktať) to čo si napísal, že sa ti to páči, či to mám dať ako uznanie alebo pochvala  tak som dal uvodzoviek 
|
Inač je fakt zaujímavé, že je to pekné napriek tomu, že je tam len jeden jediný obrázok. To ma fakt zaujalo. 
|
|
chcel som spraviť web iba cez CSS (dôvod je aj rýchlosť načítania, keďže rýchlosť freehostigov nieje práve najlepšia) ale tak s ami to zdalo až moc suché, tak som tam dal apsoň jeden obrázok, a zapáčilo sa mi to  potom nasledovali čiarky a vznikol jednoduchý (podľa mna aj pekný design)
|
Myslím že nielen podľa teba je ten desing pekný 
|
|
hej sú aj taký ľudia, ale je dosť takých, ktorým sa nepáči, ale asi žiadny design sa nepáči každému (100 ľudí - 100 chutí) možno vytvorím k tomu aj nejaký bledši štýl 
|
mno newiem preco si dal ten odlesk pre odtial..mne sa strasne tam pacil..stacilo ho iba mierne zmnsit nech sa neprekriva s tou ciarov tam...a este tam tie vlajky by som nedal tam pri odkazy ale osobne by som ich dal niekam hore dorohu...potom ako tam mas pisane webhosting a ostatne tak tam by som tie bodky dal odtial prec...a este by som asi este menu nejak zvyraznil napr ze v polke sa bude lamat farba...snad vies ako to myslim
potom k tomu dvere dokoran ..presne takto som si to predstavoval..len to hladaj by som nechal v tej liste ako mas sekcie tak ako si to mal a to je asi vsetko...
|
|
Divné, ja som sa pýtal ľudí čo skutočne robia s grafikou (nie takí, čo si len myslia, že s ňou robia) a povedali, že to je zle (ten odlesk).
Ale ako vravíš. ten počítač sa dotýka iba prednou hranou... aj keď to vyzerá blbo a ako zdôvodnenie je to chabý pokus, ty si spokojný a to je hlavné.
|
|
ano tak sa tych ludi spytaj ze ako ma vyzerat ten odlesk...ked mas priestorove videnie hned zistis ze je to dobre...a ked nie tak si dam tu namahu a dokazem ti to ze ten odlesk bol v poriadku....
|
|
aj ja by som chcel vidieť ako má tan odlesk vyzerať, nehovorím, že to ako som to spravil je 100%tne dobre, ale chcem sa priučiť 
|
Registrovaný: 27.07.07 Príspevky: 3948 Témy: 51 | 51 Bydlisko: Bratislava |
odraz bol v poriadku, len bol nestandardny, teda ak za standard povazujeme techniku, ktora sa zvycajne pouziva - odraz od podstavy v pripade priestorovych telies...
Priklad odlesku: http://www.templatemonster.com/website-templates/17073.html
_________________ NTB: Acer Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB | RAM: 8GB DDR3 1066 MHz | HDD: 1TB SSD WD BLUE |
|
Veľmi dobrý príklad stenley, vidíte ten rozdiel? Alebo si stále myslíte, že to máte dobre? 
|
|
potom mi uz doslo ako si to myslel..ale zalezi aj od toho pod akym uhlom pozeras... a v com sa to odraza
|
|
Registrovaný: 26.12.06 Prihlásený: 16.11.19 Príspevky: 3971 Témy: 181 | 181 Bydlisko: Nitra / Bra... | |
Stránka: 2 z 6
| [ Príspevkov: 166 ] | 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
|