elo - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 7 [ Vyhľadávanie našlo 186 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Bezpečnosť a firewally   Téma: Sifrovanie disku


Odpovede: 11
Zobrazenia: 486


Ahojte,

akym SW je mozne sifrovat disk na notebooku?

Mam Windows 7 a Win10, ideal free alebo plateny.

Zaujima ma Vasa skusenost, pre bezne pouzitie. Dakujem.

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Open source


Odpovede: 0
Zobrazenia: 71


Ahoj, aké Open Source riešenie ponúka eshop na multidomeny? (jedna administracia, viac na domen) Dakujem.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: pripocitavanie


Odpovede: 4
Zobrazenia: 172


to je super, dakujem a napadlo ma este dalsie, ako riesenie docielit aby som zobrazil, ze som preinsvetoval klientov kredit 1176000 Eur, ale toto cislo je len za 14 rokov ale stale stupa, napr. po urcitom cisle.

Malo by to vyzerat tak, ze sa napocita cislo 1176000 Eur ale stale stupa ale po 100 Eur...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: pripocitavanie


Odpovede: 4
Zobrazenia: 172


Nie, realizujem reklamy na internete a chcem zobrazit, ze som spracoval uz 258 reklamnych kampani ale zobrazit len cislo 258 je fajn ale ak by sa pocitalo ako dynamicky prvok, ze od 1, 2, 3 az 258 tak by to bolo krajsie, aspon pre mna a verim ze aj pre buducich zakaznikov v online marketingu.

Taket...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: pripocitavanie


Odpovede: 4
Zobrazenia: 172


Ahojte,

ak som zle zadal otazku, kludne mi to moze admin presunut ale neviem presne v akom kode realizovat moju otazku.

Chcel by som po nacitani webu aby sa mi v jednom module, kde si vlozim tento kod, nacitalo cislo ale postupne, napr. zadam cielove cislo 258 a script by mal rozbehnut pocitanie o...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: doplnenie kodu php


Odpovede: 1
Zobrazenia: 145


Ahojte ako upravit tento kod? 9 je skupina ale potrebujem tam pridat este aj 7, ako na to?

$allowOrder = false;
$realStock = intval($child["product_in_stock"]) - intval($child["product_ordered"]);
if ($realStock > 0 ||
(intval($child_product->shoppergroup_id) > 6 &&
...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Na obrazok text


Odpovede: 19
Zobrazenia: 301


Text je ale pozadie sa nemeni, ide to spolu spracovat?

D. // Spojený príspevok Uto 30.12.14 23:26 Čo vlastne robíš? Nie je možné, aby bol ten obrázok použitý ako pozadie pre tú h2 značku? (a pri CSS nie je problém, aby sa ten obrázok pozadia zmenil, ak je nad ním myš)


Potrebujem zobrazit pozadie...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Na obrazok text


Odpovede: 19
Zobrazenia: 301


Idealne by bolo pouzit h2 ale to uz si potom viem zmenit zo span na h2.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Na obrazok text


Odpovede: 19
Zobrazenia: 301


onMouseOut="self.document['obr1'].src='./images/a.jpg';"
onMouseOver="self.document['obr1'].src='./images/aa.jpg';">
<img name="obr1" src="./images/a.jpg" border="0"><span class="m">123</span>

zobrazi obrazok a za nim 123

ked pouzijem tit...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Na obrazok text


Odpovede: 19
Zobrazenia: 301


onMouseOut="self.document['obr1'].src='./images/a.jpg';"
onMouseOver="self.document['obr1'].src='./images/aa.jpg';"><span class="m">123
<img name="obr1" src="./images/a.jpg" border="0"></span>

stale nemozem dostat span nad obrazok, ako tam...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Na obrazok text


Odpovede: 19
Zobrazenia: 301


Nie watermark, potrebujem nazvy kategorii vlozit na pozadie obrazkov a z hladiska SEO ich tam potrebujem vlozit ako text.

D.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Na obrazok text


Odpovede: 19
Zobrazenia: 301


Ahoj,

Ako na obrazok vlozit text?

Tu mam kod po najdeni mysi sa zmeni obrazok ale chcem aby tam bol aj realne text, nechcem ho tam davat graficky v editore.

onMouseOut="self.document['obr1'].src='./images/a.jpg';"
onMouseOver="self.document['obr1'].src='./images/aa.jpg';">
<i...

 Fórum: Databázy   Téma: Podla tabulky - ID v DB zobraz text


Odpovede: 1
Zobrazenia: 162


Ako vyriesit? Bolo by riesenie identifikovat z databazy podla ID zakaznickej skupiny a podla toho zobrazovat text s alebo bez DPH?

zakaznicka skupina ID 1 = zobrazit text - Ceny s DPH

zakaznicka skupina ID 2 = zobrazit text - Ceny bez s DPH

V databaze je to tabulka_shoppergroup_id

Databaza je ho...

 Fórum: Ostatné   Téma: Posielanie NWL


Odpovede: 3
Zobrazenia: 162


Dakujem za vasu spravu avsak som mal na mysli nejake open source riesenie, nepoznate nieco?

 Fórum: Ostatné   Téma: Posielanie NWL


Odpovede: 3
Zobrazenia: 162


Ahojte,

existuje online riesenie na rozposielanie newslettrov (NWL)?

Vlozil by som tam HTML kod NWL, zoznam emailov a posielat.

Dakujem.

M.

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Joomla - redirect page 404


Odpovede: 5
Zobrazenia: 232


Mam tam toto: /templates/system/error.php

<?php
/**
* @package Joomla.Site
* @copyright Copyright (C) 2005 - 2013 Open Source Matters, Inc. All rights reserved.
* @license GNU General Public License version 2 or later; see LICENSE.txt
*/

defined('_JEXEC') or die;
if (!isset($this->error)) {
...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Joomla - redirect page 404


Odpovede: 5
Zobrazenia: 232


Aj po vlozeni kodu je vysledok rovnaky.

Tu je .htaccess

##
# @package Joomla
# @copyright Copyright (C) 2005 - 2013 Open Source Matters. All rights reserved.
# @license GNU General Public License version 2 or later; see LICENSE.txt
##

##
# READ THIS COMPLETELY IF YOU CHOOSE TO USE THIS FILE!
#
#...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Joomla - redirect page 404


Odpovede: 5
Zobrazenia: 232


Ahojte,

vložil som do .htaccess ErrorDocument 404 /index.php aby všetky neexistujúce stránky končili na index.php, keď použijem mydomains.sk/jndjnd tak ma to presmeruje na index.php ale keď sa použije stará url mydomains.sk/?option=com_content&view=article&id=58792&Itemid=9852 tak mi vy...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Verzia PHP


Odpovede: 2
Zobrazenia: 153


Ahojte,

ako ide vyriesit aby v koreni domeny napr. domains.sk bolo PHP 5.3 a v jednom adresári domains.sk/adresar verzia PHP 5.2?

Dakujem.

M.

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Neidexovanie obsahu


Odpovede: 1
Zobrazenia: 177


Ahojte,

ako docielit aby cast webu - konkretnu url google neindexoval?

Viem, ze sa pouziva nofollow ale ako tam zadat presnu url?

do suboru .htccess alebo index.php? (asi .htaccess)

D.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Scroll up


Odpovede: 13
Zobrazenia: 332


Na net nie je čo vložiť.

Do kódu vkladám len to čo mi tu napíšete.

Je možné sem vložiť funkčný príklad php a aj css?

Ďakujem.

M.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Scroll up


Odpovede: 13
Zobrazenia: 332


Mam to na localhoste.

AKo to vyriesit aby sa sipka zobrazovala?

D.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Scroll up


Odpovede: 13
Zobrazenia: 332


Bez JS neukazuje ani sipku.

Ako upravit css aby sa zobrazovala sipka?

D.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Scroll up


Odpovede: 13
Zobrazenia: 332


skusam to aj takto:
<div id="sipkaHore" style="display:block; "> <a href="#">
<span> <script type="text/javascript">
$("#sipkaHore")(window).scroll(function() {
if($(window).scrollTop() > 0) { // zistujes ci si uplne hore. popripade mozes zmenit 0...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Scroll up


Odpovede: 13
Zobrazenia: 332


jQuery tam mam. Upravil som to takto:

<script type="text/javascript">

$("#sipkaHore")(window).scroll(function() {
if($(window).scrollTop() > 0) { // zistujes ci si uplne hore. popripade mozes zmenit 0 na vacsie cislo ak sa to ma zobrazit s 'oneskorenim'
$("#sipkaHore&qu...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Scroll up


Odpovede: 13
Zobrazenia: 332


Neviem co mam zle ale nejde to.

Vkladam priamo toto:

<?php
$(window).scroll(function() {
if($(window).scrollTop() > 0) { // zistujes ci si uplne hore. popripade mozes zmenit 0 na vacsie cislo ak sa to ma zobrazit s 'oneskorenim'
$("../images/images.jpg").fadeIn(); // zobrazis sipku
}...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Scroll up


Odpovede: 13
Zobrazenia: 332


Ahojte,

neviem ci som zaradil vhodne otazku, inak sorry.

Aky pouzit kod na web, ked sa scroluje dole mysou aby sa

1. zobrazila na boku sipka a po klinuti na nu sa web automaticky scroloval hore?

Nechem aby tu sipku bolo stale viediet ale len ked sa scroluje dole az potom sa zjaví.

Dakujem.

M.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: link


Odpovede: 3
Zobrazenia: 121


Ahojte,

potrebujem active link (po nabehnuti mysou aby text zmenil farbu) len styl - povodnu farbu si berie zo sablony modru farbu, ako na to prosim?

Potrebujem active link aby bol #000, dakujem.

Skusal som:

.category-title a { color: #000 !important ; }

Potrebujem aby .category-title bolo in...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Export tovaru zo Zen Cart™


Odpovede: 0
Zobrazenia: 154


Ahojte,

ako sa da presne exportovat tovar zo Zen Cart™?

Mam pristup do adminu ale nikde tam nieje export.

Staci mi to v XLS - Excel.

Dakujem.

M.

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: alexa vs. navstevnost


Odpovede: 5
Zobrazenia: 308


Jj, len potrebujem zistiť návštevnosť (stačí orientačnú) iného webu bez možnosti prístupu do kódu.

Ako je to možné zistiť?

Ď.
Stránka: 1 z 7 [ Vyhľadávanie našlo 186 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF