Dve zvukovky narazda sa spravit aby mi isli dve zvukovky naraz 1.integr. a druha ext...popripade aby som to mohol aspon prepinat vo win..bodli by mi rady ako na to ..dikes A načo to takto potrebuješ? Obidve ti asi nepôjdu. preco nie sak ked chce jednu externu napr. tak si v hre nastaví a druhú na nieco iné to sa dá nastavovať asi tak..jednu mi treba na repraky a druhu na sluchatka s mikrofonom..nechce sa mi furt prehadzovat jacky..inak ked mam pravdu povedat este som to neskusil lebo som lenivy.. A ako donutis windows pouzivat obidve? To vedia len niektore softy na profes. pracu s audiom, a obchadzaju pritom system, lebo ten sam to nevie. preto sa pytam lebo to neviem.. no minimalne s windowsom sa to neda. uz ked nainstalujes obe, tak ich nedokazes pouzivat obe naraz. asi tak..jednu mi treba na repraky a druhu na sluchatka s mikrofonom..nechce sa mi furt prehadzovat jacky..inak ked mam pravdu povedat este som to neskusil lebo som lenivy.. a o niečom takom ako rozdvojka si nepočul? Dá sa to poriešiť aj inak a bez potreby používať dve zvukovky naraz. 2 Jopi: neviem kde si to videl... Ja som mal zapnutú onboard zvukovku a aj Audigy, drivere fičali aj Realtek aj kX ale Audigy ani nepípla... 2 Jopi: neviem kde si to videl... Ja som mal zapnutú onboard zvukovku a aj Audigy, drivere fičali aj Realtek aj kX ale Audigy ani nepípla... viem velmi dobre ze existuje rozdvojka..pokial viem v teme som sa pytal na nieco ine..tak ak nemate odpoved k tomu tak pls SHUT UP!!! ked sa budem pytat ci existuje rozdvojka nech sa paci mozes mi napisat ..dakujem za pochopenie.. Nemusíš sa hneď urážať ... odpoveď si dostal ...
Dve zvukovky naraz |