Predvcerom mi prisiel novy smartphone Meizu mx4 pro a potrebujem k nemu kupit tvrdene sklo a nejaky obal na styl tych samsungovskych kde mozte videt cas, zmeskane hovory a popripade aj zdvihnut hovor. Na slovenskych a ceskych eshopoch som nasiel len jeden typ, priesvitny silikonovy hnus. Viete mi poradit nejaky zahranicny eshop kde na doprava na SK nevide viac ako tovar ktory chcem kupit?(alebo este lepsie by bolo keby to bol free shipping:D) Zatial sa mi najviac pozdava
http://www.oppomart.com neni tam sice najlepsi vyber ale cenu su prijatelne a doprava by mala byt len 4 dolare. Najlepsie nejaky eshop s ktorim mate skusenosti. Viem ze je tu vzdy riziko ze tovar proste nedorazi ale preto by som bol rad keby na to vsetko aj s dopravou vyslo do 20eur. A hlavne nenakupujem zo zahranicnych eshopov takze neviem ktore su spolahlive a ktore nie(raz z ameriky a preplatil som ako debil:D).
// Spojený príspevok Sob 27.06.15 17:13cital som par recenzii na zahranicne eshopy a myslim si ze aliexpress.com je jeden z tych doveryhodnejsich, mate niekto nejake skusenosti ?