Domace kinoOco kupil od kamarat pouzivane domace kino (5.1 to je jasne) znacku ani nepisem, lebo nebudete poznat, proste tie lacne znacky. A jeho kamarat vravel, ze mu islo v pohode a nam nejdu tri repraky zadne a jeden stredovy, no predne aj subwofer idu bez problemov. Skusal som aj pomenit repro no viem ze vsetky reproduktory su funkcne cize chyba je bud v nastaveniach, alebo v pripajani a kabloch. Co moze byt problem podla vas, alebo ako to nastavit? NEviete niekto, Dik máš asi nastavené na zosilovači(na receivery) STEREO, vtedy by mali ist len predné a subak, a ked ne tak sa skus pohrať s celkovým nystavením zosilovača, POZRI NAVOD No praveze navod nemam. A v nastaveniach som skusal prepinat vselico co sa tyka audio no nic no ale tu je ešte problemik aby si mal signál 5.1 tak pusti nejaký film DVD a uvidíš a potom by si tam mal mať tlačítko TEST a to robí šum na všetkých reprákoch a podla toho nastavuješ hlasitosť jednotlivých repro no ked prepínaš šetko a neves co to znamená tak ruky prec lebo tam mozes uplne prestaviť kanály bude to hrat na skus na nete najsť navod, alebo len prepni na ovládaci alebo na dvdčku, ze STEREO/5.1 Ako ja ked to nastavujem, ked skusam tak to aj vratim do povodnej polohy, no jedno je iste ze nejaky kontakt tam je, lebo pocut z nich sum No problem je v tom ,ze ked som v menu a v nastaveniach zvuku tak nie vsetky funkcie su k dispozicii, ani to TEST nemozem skusit lebo sa to neda. Proste su tie :tlacidla take sede a neda na ani na nich prejst so sipkami. A vacsina je tak. no preto tam daj DVD z 5.1 zvukom aby sa ti zapli všetky repraky mne tiež ide na videu test len 2.1 stereo až ked príde signál z DVD sa zapnu ostatné nemozes vyskusat to repro na tvojom PC ? tam predpokladam mas aspon 5.1 zvukovku. Pravdepodobne ale repraky nehraju vsetky kvoli vstupnemu signalu, ktory nieje SS alebo DD a reciever nema dolby prologic OK problem vyrieseny, myslel som si, ze uz sa robia vsetky DVDcka s 5.1 zvukom No asito tak nieje, alebo ja neviem, mal som tam jeden film, ktory sa neda prepnut na 5.1, a mam ich doma viac, cize asi je problem v tom. Ok dik, dnes rano som to s inym filmom a je to OK. Inac potreboval by som audio kabel ( cerveny a biely) Lebo mame 2 DVDcka plus satelit a este aj video, a potreboval by som preniest zvuk z DVD (domace kino ) do ostatnych prehravacov. Cize aby mal z jednej strany riadne cerveny a biely kabel, a z tej druhej aby boli aspon 2 pary cervenych a bielych kablov. Existuje nieco take? ked ste pochopili ...
Domace kino
|