Disk e Sata - bezpečné odpojenieZdravým. Kúpil som e sata HDD, vo win XP išiel odpojiť v pohode ako USB kľúč, klikol som na bezpečné opojenie a vybral zariadenie. Vo W 7 takto idú odpojiť iba USB zariadenia. Ako sa dá bezpečne odpojiť e-sata HDD vo W7 ? tento pc > zariadenie > odpojiť , taká možnosť nieje ? nič také som nenašiel majky asi mal na mysli ked kliknes na tento počitač pravym tlacidlo a das spravovat -> tam zariadenia najdes co chces odpojit a das pravym tlacidlom -> odpojit inaksiu cestu vo W7 nepoznam No ja tam vidím iba Odstrániť zväzok... je to to čo máte na mysli ? no zväzok pokial viem (a pokial sa nemylim) je rozdelenie disku (teda zväzok C, zväzok D a pod.) tak pokial si si neni isty ze to je ten disk tak by som to nerobil timto stylom. Skus najprv v tomto pocitaci kliknut na ten disk ktory chces bezpecne odpojit pravym tlacidlom a dat vysunut (nachadza sa to hned pod formatovanim...) ja to tam nemám http://imgupload.sk/images/63976713676971418115_thumb.jpg no tak v tom pripade by to bolo mozne iba tym prvym sposobom, ale to ti moc uz ja neporadim lebo som to nevyuzival tak potom sry ...
Disk e Sata - bezpečné odpojenie |