[ 405 tém ] 1 ... 5, 6, 7, 8, 9
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1527

22.05.2008 19:49

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

Ako nastavit scroll bar v meme hore

Potrebujem pomoct - potrebujem dat scrollbar do emma ale tak aby sa dalo citat od zaciatku mema - nie na koniec (ked davam...

0

747

29.01.2008 19:15

Proksik

Žiadne neprečítané príspevky

Mozilla component

Zdravim Vas. Doteraz som pouzival v mojom programe component Microsoft Internet Controls(IE 7). Teraz by som chcel skusit...

2

701

19.01.2008 15:39

manager666

Žiadne neprečítané príspevky

HEX

Pls surne potrebujem zdrojovy kod v Delphi k logickej hre hex. Zacal som to programovat ale zasekol som sa v jednej casti a uz...

6

828

08.01.2008 23:28

ovvo

Žiadne neprečítané príspevky

Nový textový súbor

Menšia otázočka: Aký je v Delphi kód(alebo celý rad príkazov) na vytvorenie nového textového súboru? Myslím tým napr., pri...

2

748

08.01.2008 13:58

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi - ako schovať kurzor?

Ahojte, čas odovzdania školského projektu sa blíži, niečo vcelku schopné sa už rystuje, tak všeliaké blbostičky dolaďujem....

2

749

02.01.2008 23:14

Codik

Žiadne neprečítané príspevky

Problem s mediaplayerom

Spravil som si taký mini prehrávač (využitie tu radšej hovoriť nebudem :lol: ) a pri niektorých videách mi vypisuje niečo že...

4

621

27.12.2007 11:54

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

Ako do Delphi dostať PNG

Zdarec. Ako by sa dalo v Delphi či už do TImage alebo do hocičoho dať formát PNG?

11

775

25.12.2007 8:21

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi: TCanvas.TextOut - ako na text s priesvitným pozadí

Ahojte, mám taký začiatočnícky problém, ale nikde v helpe k Delphi som sa nedočkal odpovede: Ako vykreslím text do TCanvas...

6

1656

23.12.2007 21:58

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Presúvanie formuláru za hociktorú časť

Zdravím. Dá sa nejak spraviť aby sa formulár dal posúvať chytením za hociktorú časť?

7

683

23.12.2007 10:53

audiotrack

Žiadne neprečítané príspevky

Počítanie záznamov poľa

Zdravím. Mám jeden problémik neviem ako mám spočítať záznamy poľa. Konkrétne je to: rearr: array[1..300] of...

10

783

22.12.2007 21:34

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

Vytiahnutie dat z excel-u

Zdravim, mame maly problem vo firme a fakt neviem ako na to. Mame tabulku iba s dvoma stlpcami, v prvom su unikatne udaje a v...

1

734

17.12.2007 13:14

sento

Žiadne neprečítané príspevky

Spočítanie tabsheetov v pagecontroli

Cafte. Potrebujem vedieť ako sa dá spočítať koľko je kariet v pagecontroli.

4

740

15.12.2007 19:53

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

event handler - VB - SURNEE!!!

potreboval by som pomoc s takouto vecou mam nejakych 50 panelov (alebo to je jedno akych prvkov) a chcel by som im vsetkym...

0

772

14.12.2007 19:51

jsakac

Žiadne neprečítané príspevky

Pomoc s programovaním programu v Delphi 7

Mám Delphi 7 Enterprise a chcel by som si naprogramovať program ktorý prerobý HTML(obsahujúce obrázky) a CSS súbory na jednu...

6

941

02.12.2007 12:11

MANIAC

Žiadne neprečítané príspevky

zapis high score online

pls, poradite ako v hre urobenej v delphi urobit toto? :loony:

1

756

28.11.2007 22:55

audiotrack

Žiadne neprečítané príspevky

Poradťe s témou na SOČ

Prosím poradťe nám s témou na SOČ - programovanie a tvorba aplikácií v delphi. Nevieme na nič prísť poraďte ... Dakujme

3

1633

15.11.2007 14:32

Proksik

Žiadne neprečítané príspevky

Random

Kto by mi vedel poradiť ako naprogramovať random ktorý mi vyberie čislo len raz??? Diky

6

908

11.11.2007 11:56

genius7

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi - zatvorenie druhého programu/procesu

Potreboval by som pomocou môjho programu v Delphi "ovládať" procesi Windowsu. Konkrétne ukončiť daný proces. Je na to...

0

808

01.11.2007 18:29

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

Ako pripojit delphi aplikaciu na ORACLE server?

Ahoj, neviem si dat rady s pripojenim delphi7 aplikacie na databazovy server ORACLE 10g EE.Skusal som to havne cezkomponenty...

4

971

11.10.2007 18:39

juho

Žiadne neprečítané príspevky

casovac v C++ Builderi

cafte.newie niekto ako sa v C++ Builderi da urobit take ze program mi odpocitava napr. 60 sekund a potom sa nieco stane ... len...

1

956

11.10.2007 18:08

Bacil

Žiadne neprečítané príspevky

Vytvaranie vizualnych komponent bez vlozenia

neviete, prosim vas, niekto, ci sa neda vytvorit napr. Button za behu programu bez toho, aby som ho musel mysou kliknut na...

4

769

18.09.2007 19:43

audiotrack

Žiadne neprečítané príspevky

Program, ktory sa nespusti bez instalovaneho delphi

Dobrý deň Mohol by mi niekto pomôcť? spravil som si program, v ktorom sa berú info. z mysql databáz, pracuje s sql. Všetko...

10

903

18.09.2007 19:36

audiotrack

Žiadne neprečítané príspevky

Da sa vytvorit forum na Visual Basic 2005?!

Pls, help. Da sa vytvorit forum, chat alebo nieco podobne na VB 2005 najlepsie :roll:

8

919

16.09.2007 9:30

imcold

Žiadne neprečítané príspevky

celková kapacita disku vo VB

A ako zistím celú kapacitu pevného disku?

1

891

12.09.2007 9:05

jkonopasek

Žiadne neprečítané príspevky

voľné miesto na disku pomocou VB

Ako zistím voľné miesto na disku v programe napísanom vo Visual Basicu? Funkcia GetDiskFreeSpace zisťuje iba do veľkosti 2 GB....

2

912

11.09.2007 21:27

perpex

Žiadne neprečítané príspevky

Vypnutie pocitacov

Cavte nevie mi niekto poradit akym prikazom sa daju vypnut pocitace ktore mam zosietovane (napr. v skole) ale niesom admin a...

9

1814

07.09.2007 10:33

stopa27

Žiadne neprečítané príspevky

VB: prechod medzi TextBox-ami pomocou Tabulátora

Ako sa dá nastaviť resp. naprogramovať :?: ,... ak je to ovšem možné to že: ak mám na Form -e vedľa seba 4 TextBox -i so...

3

782

05.09.2007 7:39

whitewash

Žiadne neprečítané príspevky

Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

Dobrý deň Potrebujem kód, aby keď stlačim na tlačitko aby sa mi spustil .exe súbor (ako odkaz). Mám Visual Basic 6. Ďakujem.

8

1683

04.09.2007 20:58

whitewash

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi: diakritika a textout

Pouzivam textout na vykreslovanie do Timage a nefunguje mi diakritika. Co s tym?

0

995

01.09.2007 15:00

James Smartwood

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi 2005 PE

neviem ci sa to moze ale v podmienkach som nenasiel ze by sa nesmelo nema niekto nejaky link na keygen a serial number pre...

2

824

27.08.2007 22:08

archimboldo

Žiadne neprečítané príspevky

Udalost v MS WORD

Zdrawim Vas, potreboval by som dohodit maly kod do udalosti pred tlacou resp. po ulozeni. Ja mam vo worde ida Open, Close, New...

0

572

27.08.2007 15:10

zumo

Žiadne neprečítané príspevky

(Word VB) Zmena zoznamov na čistý text s formátovacími t

Zdravím všetkých znalcov VB Potreboval by som pomoc. Nižšie je uvedené makro, ktoré v texte MS Word 2003 vyhľadá zoznamy (či už...

0

599

27.08.2007 10:00

Joeyeti

Žiadne neprečítané príspevky

SURNE!!! LPT port

Dobry den, -------------- potreboval by som pomoc, ako v Delphi spravit, aby som mohol na jednotlive piny LPT portu zapisovat 1...

0

1423

21.08.2007 23:00

steelbull

Žiadne neprečítané príspevky

VB: Timer (časovač)

Skúsim svoj problém vysvetliť takto... Ak mám Databázu napríklad knihu (klasická kniha so mnohými stranami) a ak jedna...

0

1600

19.08.2007 15:25

VerbaTom

Žiadne neprečítané príspevky

problem s DELPHIX

neviete prosim vas niekto, ci existuje delphix pre Delphi 7.0 ? dakujem

2

676

23.07.2007 9:32

Loko11

Žiadne neprečítané príspevky

rozdiel medzi Delphi a C++

Je medzi Delphi a C++ velky rozdiel v programovani, alebo je to tak, ze ked viem v Delphi, viem aj v C++. Ak su medzi nimi...

7

1003

12.07.2007 16:20

vird

Žiadne neprečítané príspevky

Odkial sa dá naučiť programovať v Delphi 7 Enterprise?

Môžte mi poradiť stránku kde je návod pre začiatočníka v Delphi 7 Enterprise?:look: Ak je to možné tak píšte slovenské stránky....

2

2127

03.07.2007 12:13

juho

Žiadne neprečítané príspevky

problem s procedurou v Delphi

Mam problem s procedurou (ak to vobec procedura je) OnKeyDown v navode mam popisane toto: OnKeyDown Spustí se, když budete...

1

908

01.07.2007 6:09

audiotrack

Žiadne neprečítané príspevky

Ked kliknem na neco s pravim tlacitkom sa tam objavi ...

pls helfnite mi... ked kliknem na nejaky subor (napr. textovy dokument) s pravym tlacitkom aby sa tam zobrazilo otavorenie v...

12

898

15.06.2007 14:11

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

výstup z PC (delphi) na programovatelný prístroj

zdravím chcel by som sa spýtať či by ste mi nevedeli nejako poradiť ako by som mohol dostať nejakú hodnotu z PC do...

6

927

06.06.2007 16:47

skay

Žiadne neprečítané príspevky

webbrowser v delphi

ako zistím v delphi kedy už je načítana vo webbrowseri stránka? našiel som property ondownloadcomplete ale nejak ju neviem...

17

2094

19.05.2007 14:22

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

OEAPI

ahojte. vie mi niekto pomoct pri vytvarani pluginov s pouzitim OEAPI pre Outlook Express vo VB? dik

0

752

27.04.2007 16:05

zeeb

Žiadne neprečítané príspevky

firebird

zdravim mam problem s aplikaciou pozivajucou pristup k firebirdu.... na kazdom pc kde je nainstalovane delphi vsetko funguje...

0

872

20.04.2007 13:46

quentin

Žiadne neprečítané príspevky

TabStrip vo Visual Basicu

Nedarí sa mi zistiť, či je možné v programovom kóde nastavit lubovolnu zalozku v ovladacom prvku TabStrip ako oznacenú...

2

1072

16.03.2007 21:44

Taomas

Žiadne neprečítané príspevky

Meter prijatych a odoslanych dat

Potreboval by zistit velkost prenesenych dat z internetu pomocou delphi. Mohol by mi niekto povedat ako sa to da? thx

0

916

03.02.2007 21:08

cobra1967

Žiadne neprečítané príspevky

Aplikacia na pozadi

takze aplikacia spravena v delfinovi, akorat je potrebne docielit, aby po spusteni bezala na pozadi t.j. neobjavilo sa jej...

4

917

31.01.2007 22:48

Rasputin

Žiadne neprečítané príspevky

RichEdit

zdravim, vedeli by ste mi pomoct zistit, ako vytvorit moznost pisat text (napr. do RichEditu) ako horny / dolny index? vdaka

0

1132

26.11.2006 21:39

jozo

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi: colorbox-záps farby

V colorboxe si zvolím farbu, a potrebujem ju zapísať do html. Použil som takýto príkaz...

1

1563

18.11.2006 13:57

javo

Žiadne neprečítané príspevky

pomoc v delphi

cafte mam v delphi polozku memo1, a chcel by som dosiahnut efekt ako v niektorych html editoroch ze po napisani napr....

4

1288

18.11.2006 13:30

p55p

Žiadne neprečítané príspevky

vyselectovanie casti obsahu do premennej

cafte v memo1 mam napisany napr. text nadpis podnadpis * text stredny * a potrebujuem nieco aby vybralo text medzi ** do...

8

959

16.11.2006 17:30

javo

 [ 405 tém ] 1 ... 5, 6, 7, 8, 9


Delphi, Visual Basic



Skočiť na:  

Powered by phpBB 3.x.x © 2005 - 2017 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF