[ 412 tém ] 1 ... 5, 6, 7, 8, 9
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Žiadne neprečítané príspevky

UPOZORNENIE: Odporúčam skontrolovať si e-mail v profile tu na fóre

Za nejaký čas nastane upgrade fóra a s novým dizajnom príde aj nový systém fóra. Prihlasovať sa doňho bude po novom pomocou...

0

6266

03.03.2019 15:40

JanoF

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1641

22.05.2008 19:49

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

Spustiť EXE v delphi

Ako spustím nejaké exe-čko pomocou delphi - mohli by ste mi poradiť aký ej to príkaz ... To je jedno čím sa to spustí trebárs...

11

1796

10.02.2008 13:37

Proksik

Žiadne neprečítané príspevky

Pipntie v delphi

neviete ako mam dat take poriadne pipnutie do programu - nemyslim beep ...

1

833

04.02.2008 18:31

shiro

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi - cos-1 - inverzna funkcia k cos / sin

mam problem s inverznou fciou k funkcii cos v delphi ArcCos nefunguje .... vdaka

8

1444

04.02.2008 13:32

Proksik

Žiadne neprečítané príspevky

farby v Delphi

zistil som ze Delphi podporuje zadavanie farieb v tvare napr. $00E9F3CF potreboval by som to skonvertovat na #xxxxxx format do...

1

884

31.01.2008 22:33

Flash99

Žiadne neprečítané príspevky

Program bezi po aj zatvoreni v pamati

unit Unit1; interface uses Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms, Dialogs, DjH, RobotUnit,...

2

775

31.01.2008 8:05

stopa27

Žiadne neprečítané príspevky

Obrazok z netu

ahojte ;-) prosim vas, ziadam vas o radu.. chcem v delphi spravit nasledovne.. Edit1,Image,Button vlozim url obrazku tvaru . do...

0

780

30.01.2008 15:24

Flash99

Žiadne neprečítané príspevky

textak

neviete v com sa da urobit textak? nieco ako pspad alebo worpad...vzdy som xcel nieco take urobit ale nemam na to ani vedomosti...

4

947

29.01.2008 19:16

Proksik

Žiadne neprečítané príspevky

Ako nastavit scroll bar v meme hore

Potrebujem pomoct - potrebujem dat scrollbar do emma ale tak aby sa dalo citat od zaciatku mema - nie na koniec (ked davam...

0

802

29.01.2008 19:15

Proksik

Žiadne neprečítané príspevky

Mozilla component

Zdravim Vas. Doteraz som pouzival v mojom programe component Microsoft Internet Controls(IE 7). Teraz by som chcel skusit...

2

740

19.01.2008 15:39

manager666

Žiadne neprečítané príspevky

HEX

Pls surne potrebujem zdrojovy kod v Delphi k logickej hre hex. Zacal som to programovat ale zasekol som sa v jednej casti a uz...

6

929

08.01.2008 23:28

ovvo

Žiadne neprečítané príspevky

Nový textový súbor

Menšia otázočka: Aký je v Delphi kód(alebo celý rad príkazov) na vytvorenie nového textového súboru? Myslím tým napr., pri...

2

807

08.01.2008 13:58

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi - ako schovať kurzor?

Ahojte, čas odovzdania školského projektu sa blíži, niečo vcelku schopné sa už rystuje, tak všeliaké blbostičky dolaďujem....

2

811

02.01.2008 23:14

Codik

Žiadne neprečítané príspevky

Problem s mediaplayerom

Spravil som si taký mini prehrávač (využitie tu radšej hovoriť nebudem :lol: ) a pri niektorých videách mi vypisuje niečo že...

4

640

27.12.2007 11:54

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

Ako do Delphi dostať PNG

Zdarec. Ako by sa dalo v Delphi či už do TImage alebo do hocičoho dať formát PNG?

11

867

25.12.2007 8:21

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi: TCanvas.TextOut - ako na text s priesvitným pozadí

Ahojte, mám taký začiatočnícky problém, ale nikde v helpe k Delphi som sa nedočkal odpovede: Ako vykreslím text do TCanvas...

6

1785

23.12.2007 21:58

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Presúvanie formuláru za hociktorú časť

Zdravím. Dá sa nejak spraviť aby sa formulár dal posúvať chytením za hociktorú časť?

7

737

23.12.2007 10:53

audiotrack

Žiadne neprečítané príspevky

Počítanie záznamov poľa

Zdravím. Mám jeden problémik neviem ako mám spočítať záznamy poľa. Konkrétne je to: rearr: array[1..300] of...

10

886

22.12.2007 21:34

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

Vytiahnutie dat z excel-u

Zdravim, mame maly problem vo firme a fakt neviem ako na to. Mame tabulku iba s dvoma stlpcami, v prvom su unikatne udaje a v...

1

785

17.12.2007 13:14

sento

Žiadne neprečítané príspevky

Spočítanie tabsheetov v pagecontroli

Cafte. Potrebujem vedieť ako sa dá spočítať koľko je kariet v pagecontroli.

4

801

15.12.2007 19:53

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

event handler - VB - SURNEE!!!

potreboval by som pomoc s takouto vecou mam nejakych 50 panelov (alebo to je jedno akych prvkov) a chcel by som im vsetkym...

0

821

14.12.2007 19:51

jsakac

Žiadne neprečítané príspevky

Pomoc s programovaním programu v Delphi 7

Mám Delphi 7 Enterprise a chcel by som si naprogramovať program ktorý prerobý HTML(obsahujúce obrázky) a CSS súbory na jednu...

6

1019

02.12.2007 12:11

MANIAC

Žiadne neprečítané príspevky

zapis high score online

pls, poradite ako v hre urobenej v delphi urobit toto? :loony:

1

805

28.11.2007 22:55

audiotrack

Žiadne neprečítané príspevky

Poradťe s témou na SOČ

Prosím poradťe nám s témou na SOČ - programovanie a tvorba aplikácií v delphi. Nevieme na nič prísť poraďte ... Dakujme

3

1722

15.11.2007 14:32

Proksik

Žiadne neprečítané príspevky

Random

Kto by mi vedel poradiť ako naprogramovať random ktorý mi vyberie čislo len raz??? Diky

6

966

11.11.2007 11:56

genius7

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi - zatvorenie druhého programu/procesu

Potreboval by som pomocou môjho programu v Delphi "ovládať" procesi Windowsu. Konkrétne ukončiť daný proces. Je na to...

0

855

01.11.2007 18:29

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

Ako pripojit delphi aplikaciu na ORACLE server?

Ahoj, neviem si dat rady s pripojenim delphi7 aplikacie na databazovy server ORACLE 10g EE.Skusal som to havne cezkomponenty...

4

1083

11.10.2007 18:39

juho

Žiadne neprečítané príspevky

casovac v C++ Builderi

cafte.newie niekto ako sa v C++ Builderi da urobit take ze program mi odpocitava napr. 60 sekund a potom sa nieco stane ... len...

1

1020

11.10.2007 18:08

Bacil

Žiadne neprečítané príspevky

Vytvaranie vizualnych komponent bez vlozenia

neviete, prosim vas, niekto, ci sa neda vytvorit napr. Button za behu programu bez toho, aby som ho musel mysou kliknut na...

4

818

18.09.2007 19:43

audiotrack

Žiadne neprečítané príspevky

Program, ktory sa nespusti bez instalovaneho delphi

Dobrý deň Mohol by mi niekto pomôcť? spravil som si program, v ktorom sa berú info. z mysql databáz, pracuje s sql. Všetko...

10

1076

18.09.2007 19:36

audiotrack

Žiadne neprečítané príspevky

Da sa vytvorit forum na Visual Basic 2005?!

Pls, help. Da sa vytvorit forum, chat alebo nieco podobne na VB 2005 najlepsie :roll:

8

966

16.09.2007 9:30

imcold

Žiadne neprečítané príspevky

celková kapacita disku vo VB

A ako zistím celú kapacitu pevného disku?

1

936

12.09.2007 9:05

jkonopasek

Žiadne neprečítané príspevky

voľné miesto na disku pomocou VB

Ako zistím voľné miesto na disku v programe napísanom vo Visual Basicu? Funkcia GetDiskFreeSpace zisťuje iba do veľkosti 2 GB....

2

970

11.09.2007 21:27

perpex

Žiadne neprečítané príspevky

Vypnutie pocitacov

Cavte nevie mi niekto poradit akym prikazom sa daju vypnut pocitace ktore mam zosietovane (napr. v skole) ale niesom admin a...

9

1960

07.09.2007 10:33

stopa27

Žiadne neprečítané príspevky

VB: prechod medzi TextBox-ami pomocou Tabulátora

Ako sa dá nastaviť resp. naprogramovať :?: ,... ak je to ovšem možné to že: ak mám na Form -e vedľa seba 4 TextBox -i so...

3

842

05.09.2007 7:39

whitewash

Žiadne neprečítané príspevky

Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

Dobrý deň Potrebujem kód, aby keď stlačim na tlačitko aby sa mi spustil .exe súbor (ako odkaz). Mám Visual Basic 6. Ďakujem.

8

1785

04.09.2007 20:58

whitewash

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi: diakritika a textout

Pouzivam textout na vykreslovanie do Timage a nefunguje mi diakritika. Co s tym?

0

1088

01.09.2007 15:00

James Smartwood

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi 2005 PE

neviem ci sa to moze ale v podmienkach som nenasiel ze by sa nesmelo nema niekto nejaky link na keygen a serial number pre...

2

883

27.08.2007 22:08

archimboldo

Žiadne neprečítané príspevky

Udalost v MS WORD

Zdrawim Vas, potreboval by som dohodit maly kod do udalosti pred tlacou resp. po ulozeni. Ja mam vo worde ida Open, Close, New...

0

594

27.08.2007 15:10

zumo

Žiadne neprečítané príspevky

(Word VB) Zmena zoznamov na čistý text s formátovacími t

Zdravím všetkých znalcov VB Potreboval by som pomoc. Nižšie je uvedené makro, ktoré v texte MS Word 2003 vyhľadá zoznamy (či už...

0

639

27.08.2007 10:00

Joeyeti

Žiadne neprečítané príspevky

SURNE!!! LPT port

Dobry den, -------------- potreboval by som pomoc, ako v Delphi spravit, aby som mohol na jednotlive piny LPT portu zapisovat 1...

0

1469

21.08.2007 23:00

steelbull

Žiadne neprečítané príspevky

VB: Timer (časovač)

Skúsim svoj problém vysvetliť takto... Ak mám Databázu napríklad knihu (klasická kniha so mnohými stranami) a ak jedna...

0

1657

19.08.2007 15:25

VerbaTom

Žiadne neprečítané príspevky

problem s DELPHIX

neviete prosim vas niekto, ci existuje delphix pre Delphi 7.0 ? dakujem

2

699

23.07.2007 9:32

Loko11

Žiadne neprečítané príspevky

rozdiel medzi Delphi a C++

Je medzi Delphi a C++ velky rozdiel v programovani, alebo je to tak, ze ked viem v Delphi, viem aj v C++. Ak su medzi nimi...

7

1074

12.07.2007 16:20

vird

Žiadne neprečítané príspevky

Odkial sa dá naučiť programovať v Delphi 7 Enterprise?

Môžte mi poradiť stránku kde je návod pre začiatočníka v Delphi 7 Enterprise?:look: Ak je to možné tak píšte slovenské stránky....

2

2268

03.07.2007 12:13

juho

Žiadne neprečítané príspevky

problem s procedurou v Delphi

Mam problem s procedurou (ak to vobec procedura je) OnKeyDown v navode mam popisane toto: OnKeyDown Spustí se, když budete...

1

940

01.07.2007 6:09

audiotrack

Žiadne neprečítané príspevky

Ked kliknem na neco s pravim tlacitkom sa tam objavi ...

pls helfnite mi... ked kliknem na nejaky subor (napr. textovy dokument) s pravym tlacitkom aby sa tam zobrazilo otavorenie v...

12

1006

15.06.2007 14:11

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

výstup z PC (delphi) na programovatelný prístroj

zdravím chcel by som sa spýtať či by ste mi nevedeli nejako poradiť ako by som mohol dostať nejakú hodnotu z PC do...

6

1020

06.06.2007 16:47

skay

Žiadne neprečítané príspevky

webbrowser v delphi

ako zistím v delphi kedy už je načítana vo webbrowseri stránka? našiel som property ondownloadcomplete ale nejak ju neviem...

17

2135

19.05.2007 14:22

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

OEAPI

ahojte. vie mi niekto pomoct pri vytvarani pluginov s pouzitim OEAPI pre Outlook Express vo VB? dik

0

785

27.04.2007 16:05

zeeb

Žiadne neprečítané príspevky

firebird

zdravim mam problem s aplikaciou pozivajucou pristup k firebirdu.... na kazdom pc kde je nainstalovane delphi vsetko funguje...

0

904

20.04.2007 13:46

quentin

 [ 412 tém ] 1 ... 5, 6, 7, 8, 9


Delphi, Visual Basic




© 2005 - 2019 PCforum, edited by JanoF