Ded'leg - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 12 [ Vyhľadávanie našlo 355 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Pyt. veta


Odpovede: 12
Zobrazenia: 1448


Co tak pouzit trojuholnikovu nerovnost ? myslim ze to ake ma trojuholnik uhly nehra ziadnu rolu.

#include <stdio.h>

int main()
{
float a, b, c;

printf("Zadajte stranu a:\t");
scanf("%f", &a);
printf("Zadajte stranu b:\t"...

 Fórum: Predám   Téma: P: ASP.NET a C# 2008


Odpovede: 0
Zobrazenia: 292


Predavam knizku asp.net a c# 2008:
http://img163.imageshack.us/img163/572/07122010019.jpg
Je vo velmi dobrom stave, malo pouzivana, 1584 stran. Ako darcek pribalim LEGALNY Visual Studio 2008 myslim express edition.
Cena: 35 eur (1054Skk) [normalne v obchodoch kupite za 42 eur]

Sposob plateni...

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Problem s Archom


Odpovede: 3
Zobrazenia: 221


jj arch wiki som pozeral... siel som podla navodu ale nejde no ... Mam nvidia geforce 9400 GT, skusil som vsetky open-source co tam boli, ta closed-source nesla nainstalovat lebo boli konflikty s libgt a na komunitach som sa docital ze to je ok a ze ta closed-source bude naprd, lebo takto sa upredno...

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Problem s Archom


Odpovede: 3
Zobrazenia: 221


Zdravim, nainstaloval som si Arch, nainstaloval som donho gnome, skusil som uz vsetko aby som spustit graficke prostredie ale nie a nie sa donho dostat a vzdy ked uz sa akoze do neho dostanem (spustim X) tak sa dockam len nejakych machul, ako ked napr. chcete naladit program na TV ktory nevysiela......

 Fórum: Novinky   Téma: Google zakázal zamestnancom používať Windows


Odpovede: 17
Zobrazenia: 762


...no comment...

http://itnews.com/browsers/18454/google ... -microsoft

 Fórum: Novinky   Téma: Google vydal stable verziu Google Chromu pre linux


Odpovede: 1
Zobrazenia: 720


Google vyvynul z bety rychly a stabilny prehliadac teraz aj pre linux.
http://googleblog.blogspot.com/2010/05/ ... -with.html

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Debian 5 rozlíšenie - problém


Odpovede: 1
Zobrazenia: 338


Zdarvím,

nainštaloval som si Debian 5 (i386) no a problém je v tom, že akonáhle sa ho pokúsim spustiť hodi mi "Out of Frequency" a monitor zhasne. Pokial sa prepnem do príkazového riadku tak síce sa prihlásim všetko ale ako náhle sa chcem prepnúť do grafického prostredia... nejde.

Sk...

 Fórum: Krčma   Téma: Vtipy III


Odpovede: 2986
Zobrazenia: 291818


 Fórum: Databázy   Téma: Password v MySQL


Odpovede: 10
Zobrazenia: 782


No, čo sa týka md5/sha1 moc to neodporučam používať pri väčších projektoch
či praxi pretože sú ľahko dekodovateľné, pokiaľ zakodovaný reťazec neni aspoň 12-15 znakov. Existujú nato ešte aj online decryptori . Riešeni na tento
problém je veľa. Niečo úplne jednoduche je použiť napriklad zakryptovaný...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Odoslielaci Formular


Odpovede: 4
Zobrazenia: 350


Register_globals mas zapnute? ak nie tak si tie premenne pekne po definuj:

$meno = $_POST['meno'];
$priezvisko = $_POST['priezvisko'];
$email = $_POST['email'];
$predmet = $_POST['predmet'];
$text= $_POST['text'];

Prečítaj si článok o register_globals - prečo ich nepoužívať.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: oble tvary


Odpovede: 11
Zobrazenia: 1074


ja len podoknes, že vo vývojovej verzií CSS (3) existuje funkcia border-radius z prehliadačov, čo som skúšal zatial takto dokáže zaobliť rohy len Chrome z čoho vyplýva, že to určite není univerzálne riešenie ako cez pozadia (obrázky).
Keď css3 výjde kto vie, kto vie možno to už bude fungovať všade :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: database class, oop php


Odpovede: 10
Zobrazenia: 709


Vloz normlane do kodu ale az po zadefinovani triedy identifikator $db:
$rows = mysql_num_rows($db->query);
if($rows>1) {
$arr = $db->f_array();
foreach( $arr as $k => $v)
{ echo "<strong>" . $k . "</strong> je <strong>" . $v . &...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: database class, oop php


Odpovede: 10
Zobrazenia: 709


$dbselect som zmazal ale connect nechavam lebo potom mysql_close($connect) v detruktore mam. Ale ja neviem ako vypisat vysledok v pripade ze sa spracuje cez f_array

mysql_close() - pokial pracujes len s jednou databazou je ti to nanic ak to pouzijes zavre to poslednu db s ktorou si pracoval a j...

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Vhodny hosting/ulozisko


Odpovede: 5
Zobrazenia: 885


Antuanet píše:
Ja som sa pozrel lenze ako vravim pytam sa hlavne na spolahlivost v mojej situalcii


Pochybujem ze majitel hostingu bude kontrolovat svojich "klientov" ... ak to nemaju v podmienkach vylozene zakazane ze to nemozes pouzivat len jak ulozny priestor - nehrozi ti nic

 Fórum: PHP, ASP   Téma: database class, oop php


Odpovede: 10
Zobrazenia: 709


Prepis funkciu __construct na:

public function __construct($host,$login,$password,$database) {
mysql_connect($host,$login,$password) or die(mysql_error());
mysql_select_db($database) or die(mysql_error());
}


Problem je...

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Vhodny hosting/ulozisko


Odpovede: 5
Zobrazenia: 885


tak potom http://www.4000webs.com/ , http://www.funpic.de , http://hostuju.cz/ ... stacilo keby si sa aspon pozrel do zoznamu free hostingov

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Vhodny hosting/ulozisko


Odpovede: 5
Zobrazenia: 885


https://www.qdrive.net/

nabuduce sa skus porozhliadnuť internetom

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: onload


Odpovede: 6
Zobrazenia: 584


Pri nacitani kazdy pokus o otvorenie okna cize uzivatel nikde neklikne (onclick) a podobne sa rata ako popup - prehliadace tieto okna blokuju.

Ako chces spojit javascript s php ?

javascript sa odohrava u klienta
php sa odohrava na servri

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Recenzie, klady a zápory webhostingov


Odpovede: 16
Zobrazenia: 7700


Centralhost / Central10GB

+ ceny (bez DPH, KONEČNÉ)
+ správa
+ multihosting
+ parkovanie domén (nezapočitáva sa do multihostingu, zadarmo)
+ pristup k error logom, webalizer, Awstats, Analog Stats, Raw Access Log
+ nelimitovaný prenos dát
+ 30 dňová garancia vrátenia peňazí
+ vynikajúca ...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Pridanie smajla


Odpovede: 6
Zobrazenia: 548


achbo píše:
som nevedel ci to je php alebo js


Da sa to s kludom v obidvoch aj v php aj v javascripte. Ide ale len oto ci to chces spravit na servri a nasledny kod poslat klientovi alebo to u klienta zmenit.

 Fórum: Ostatné   Téma: nastavenie apachu


Odpovede: 8
Zobrazenia: 521


localhost (127.0.0.1) znamená v počítačovej terminológii odkaz na práve používaný počítač. Ak chces sa nanho pripojit pomocou ip ktoru ma ten ten tvoj "localhost" napr. http://192.168.0.10

 Fórum: PHP, ASP   Téma: onclick unlink php


Odpovede: 7
Zobrazenia: 1058


if($handle == opendir("../Images/"))

Co mas v druhom riadku sa snazi zistit ci sa rovna premenna $handle tomu objektu alebo ako to mam nazvat... inymi slovami ma tam byt len jedno rovna sa cize
if($handle = opendir("../Images/"))

 Fórum: Ostatné   Téma: htaccess redirect - opat


Odpovede: 3
Zobrazenia: 793


Kód:
Redirect 301 /oldpage.html http://www.example.com/newpage.html


A co keby si skusil namiesto vravenia ze na nete je toho vela sa tam aj pozriet?

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Unlimited


Odpovede: 7
Zobrazenia: 800


centralhost.eu

 Fórum: Novinky   Téma: Hacker ďalej útočí na slovenské weby


Odpovede: 154
Zobrazenia: 8599


No nechcem sa opakovať ale ale ak je len hacker a nie cracker čo pochybujem keď udaje databáz dáva na blog...
Osobne mi to ani nevadí aspoň si užívatelia dajú pozor na ich ochranu a čo sa týka tých čo chcú mať narýchlo dobrý portál (azet) je iba "good-looking" ale ma veľmi zranitelné vnút...

 Fórum: Zvuk   Téma: rychla pomoc s mp3


Odpovede: 3
Zobrazenia: 422


skus sa pozriet do nastaveni -> bezpecnost resp zabezpecenie

 Fórum: PHP, ASP   Téma: login formular nenajdenie mena hesla v databaze


Odpovede: 2
Zobrazenia: 388


This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0 and REMOVED as of PHP 6.0.0. Relying on this feature is highly discouraged.

Táto funkcia bola KRITIZOVANÁ v PHP 5.3.0 a ODSTRÁNENǍ v PHP 6.0.0. Spoliehanie sa na túto funkciu sa dôrazne neodporúča.

Toto je jedna z funkcií ktorú php vyšachoval (...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: resize image problem s kvalitou


Odpovede: 8
Zobrazenia: 470


nemyslis nahodou Unsharp mask?

 Fórum: Ostatné   Téma: URL rewrite


Odpovede: 4
Zobrazenia: 554


nefunguje ani jedno, toto som na internete uz nasiel :)

Mne to funguje ok... musis to len dobre pouzit. Do RewriteBase das priecinok v ktorom mas ulozene php skripty dalej ked uzivatel da napr len http://nieco/index tak ten index nemoze existovat a nemoze byt ani priecinok a uzivatelova sa posl...

 Fórum: Ostatné   Téma: URL rewrite


Odpovede: 4
Zobrazenia: 554


v .htaccess
Kód:
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteBase /priecinok/
RewriteRule ^(.*)$ %{REQUEST_FILENAME}\.php [L]
Stránka: 1 z 12 [ Vyhľadávanie našlo 355 výsledkov ]




© 2005 - 2022 PCforum, edited by JanoF