[ Príspevkov: 17 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.12.07
Prihlásený: 07.09.13
Príspevky: 98
Témy: 16 | 16
Bydlisko: Svidnik

Zdavim,
potrebujem nieco, co mi kazdy mesiac vlozy do subor.txt riadok nejakeho textu.
Chcel som pouzit nieco take ze ak plati
Citácia:
date("j") == "1"
tak nech to vlozi ten riadok,dalo by sa to spravit cez nekonecny cyklus?, ak ano, ako? Alebo je nejaky lepsi napad ako by sa take nieco dalo spravit ....


_________________
... nebite ma ja sa to raz naucim....
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
da sa pouzit nekonecny cyklus na spustenie  mesacneho cyklu?

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30

je problém ten skript spúšťať každý mesiac manuálne ?


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17

tusim apache vie spustat automaticky skripty podla datumu a casu


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
da sa pouzit nekonecny cyklus na spustenie  mesacneho cyklu?

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96

nechce sa mi to čítať, tak snáď neposielam kravinu http://htmlcenter.com/blog/running-php- ... with-cron/


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.12.07
Prihlásený: 07.09.13
Príspevky: 98
Témy: 16 | 16
Bydlisko: Svidnik

.... no dakujem za rady, mozete mi niekto odpovedat, musi to podporovat hosting? nasiel som nieco co sa vola: cron pouzival to uz niekto? Ak to nepojde tak mi asi neostane nic ine ako el mariachi radil aby som spustal skript mesacne manualne ...


_________________
... nebite ma ja sa to raz naucim....
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
da sa pouzit nekonecny cyklus na spustenie  mesacneho cyklu?

Registrovaný: 29.10.07
Prihlásený: 12.06.17
Príspevky: 1408
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Bratislava
Vek: 36

cron je presne to co potrebujes. je to na urovni operanceho systemu. atm zadas ako casto ma ktory script spustit a on sa spusti.
a ano, musi to podporovat hosting.


_________________
PC: OS: Windows 10 (64bit) CPU: INTEL Core i5-4440 GPU: ASUS ATI R9280X RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz MB: MSI B85-G43 Gaming HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda SSD: SAMSUNG 120GB HDD 840 EVO CASE: COOLERMASTER N400
Mobil: OS: Android 4.4.2 Model: LG G2 D802 16GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17

ano, musi to podporovat tvoj hosting. lepsie povedane, podla mna to podporuje, len to musis mat zahrnute v balicku. v free balickoch som to nevidel, no v platenych som to videl zahrnute. takze asi bude najlepsie, ak napsies administratorovi tvojho hostingu, on ti uz presne bude vediet povedat, ze co a jak


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.12.07
Prihlásený: 07.09.13
Príspevky: 98
Témy: 16 | 16
Bydlisko: Svidnik

no dakujem, a este sa chcem spytat je keby som nasiel hosting kotry podporuje free crone a tam zadat aby to spustilo skrypt na inom hostingu? ... myslim ze teoreticky by to malo fungovat, lebo nasiel som forum k mojmu hostingu a tam kecali o tom ze by tuto funkciu mohli pridat... s toho som vydedukoval ze nieje yatial podporovana....


_________________
... nebite ma ja sa to raz naucim....
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17

no hej, myslim, ze by to malo fungovat aj tak, ze by sa ti to spustalo cez skript na inom webe.

stacilo by ti na tom druhom webe nastavit, aby ti spustalo trebars skript aktualizuj.php a v tom skripte aktualizuj. php by si mal redirect na ten script na inom webe. takze podla mna no problem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
da sa pouzit nekonecny cyklus na spustenie  mesacneho cyklu?

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky

podla mna yes problem :) neni iste, ze tvoj hosting je tak nastaveny, aby sa don dalo zasahovat z ineho hostingu...

ja by som to riesil inak.. nie je to nic zlozite, takze vzdy pri nacitani stranky (hocijaky navstevnik), to skontroluje, ci uz ubehol mesiac.. a ked ubehol, tak to zapise...


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.12.07
Prihlásený: 07.09.13
Príspevky: 98
Témy: 16 | 16
Bydlisko: Svidnik

no ja som mal na mysli ze na mojom hostingu by bol skript domena.sk/srkipt.php a na serveri na ktorom by bezal ten cron by sa 1x za mesiac odkazal na stranku domena.sk/skript.php cim by spustil dany skript. .... no ale aj tvoj napad je zaujimavy, len si neviem predstavit realizaciu. Muselo by to asi niekam ukladat udaj o tom kedy bol spraveny posledny zanam t.j. ci uz tento mesiac zbehol skript .... no fakt nemam velmi zatial ten pocit zeby to bolo nejak velmi jednoduche co sa realizacie tyka (asi to bude tym, ze nemam skusenosti )


_________________
... nebite ma ja sa to raz naucim....
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17

no, v podstate to nie je vobec tazke, co ti napisal Blackshadow, vytvoris si v mysql tabulku a do nej budes ukladat par udajov, a tak si budes moct spravit aj historiu updatov...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.12.07
Prihlásený: 07.09.13
Príspevky: 98
Témy: 16 | 16
Bydlisko: Svidnik

aha a sme doma ... nemam free mysql ... takze ked budem mat viac casu skusim nieco vymysliet .... alebo ak mate este nejaky napad ...


_________________
... nebite ma ja sa to raz naucim....
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17

nainstaluj si wamp server. to je program, ktory ti nainstaluje na tvoj PC PHP, MySQL a Apache server. je strasne jednoduchy na obsluhu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.12.07
Prihlásený: 07.09.13
Príspevky: 98
Témy: 16 | 16
Bydlisko: Svidnik

:-) dakujem za radu keby islo o moj pc doma tak neje co rieist, ... ja potrebujem aby to bezalo na servery (hostingu) kde mam svoj web ;-)


_________________
... nebite ma ja sa to raz naucim....
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky

tak si sprav napr na nejakom freehostingu ucet a pouzi db odtial...aj ked enwem ci to bude dobre ci to nebud pomale...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17

hmm, tak mozno ukladat datum posledneho updatu do suboru?


 [ Príspevkov: 17 ] 


da sa pouzit nekonecny cyklus na spustenie mesacneho cyklu?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nekonečný cyklus

v JavaScript, VBScript, Ajax

8

353

04.09.2011 9:49

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[pascal] nekonecny cyklus

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

374

02.04.2010 13:24

vama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nekonečný cyklus v jave

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

647

01.01.2010 16:58

jarrro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena cyklu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

313

25.03.2011 10:08

zaefrim

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Opakovanie while cyklu

v PHP, ASP

2

254

05.08.2010 10:24

eth4rendil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Asembler zrychlenie vykonavania cyklu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

247

05.03.2013 19:25

n0sf3ratus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

z funcie do cyklu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

199

30.12.2010 8:55

reDo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

čast cyklu while obsahujuca IF sa mi neopakuje

v PHP, ASP

6

264

26.07.2010 12:30

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nekonecny virus ...

v Antivíry a antispywary

26

845

11.07.2012 22:20

MaTT753

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nekonecny slide obrazkov

v JavaScript, VBScript, Ajax

9

349

27.05.2010 21:02

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Gigabyte P85-D3 nekonecny restart

v Intel čipové sady

2

140

10.07.2014 20:01

kub4n3c

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Intel dp67bg - nekonečný boot loop

v Intel čipové sady

5

154

30.06.2014 13:56

4ndY252

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

VB - cyklus

v Delphi, Visual Basic

3

571

21.05.2009 11:19

Patkoo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

localhost background-image FF nekonečný refreš

v Ostatné

4

221

05.10.2011 19:35

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[W10]zamrznutie, bsod a nekonecny loading

v Operačné systémy Microsoft

0

93

27.09.2015 20:59

tntckoo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vesmir nemoze byt nekonecny - taka halucinogenna uvaha

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1 ... 7, 8, 9 ]

v Vesmír, veda a technika

264

15351

12.11.2013 13:01

marian_r



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF