ČO?
Však na tej stránke si poradil toľko ako tu. Napísal si - JavaScript. To je všetko... aha, ešte si tam niečo nezmyselné popísal, ale na tej stránke čo si dal som žiadne tiene nevidel a nič čo by mu poradilo ako na to.
nic tazkeho: <span style='filter:glow(color="farba tiena",strenght=3); color: farba text; ....'> Text ktory ma tien</span>
ale ma to maly(velky) hacik toto funguje len v MSIE - co znamena ze len v prehlidacoch od Microsoftu - Microsoft Internet Explorer este nieco ?
co takto hodit IMG do DIV, dat DIV-u position relative a nejake sede background a width sirku obrazku a IMG-u dat position absolute s top napr -5px a left -5px a mas tien obrazku?
Myslim, ze by to slo a mozno by bol z toho aj pekny efekt, ked by sa s tym clovek pohral
e-e, nie, pretože pokial by si to chcel mať v strede, a dal by si poziciu absolútnu, musel by si to na pixle rátať, inak by si to mal hore v ľavo ... )
no to mas pravdu, ale ked mas staly rozmer obrazku, tak to nie je tazke doratat , ak nemas staly rozmer obrazku, tak to je potom o nieco zlozitejsie, len netreba zase zbytocne DIV-ovat, ako si pisal skor...