Creative Inspire T6100 5+1 zahada???no vsimol som si mensiu zahadu ked tak pocuvam prisiel som nato ze pravy predny mi ide uplne potichu, priam nejde pozrem do nastavenia hlasitosti jednotlivych reproduktorov, no vsetko je na max, skusam stiahnut pravy predny na nulu a vypne sa lavy predny, stisim lavy predny a pravy co trosicka hral ( ak si ku nemu nedate ucho ani to nepocut hoc aj idu repra na plno) sa vypol zvlastne natom je ze repra nemaju prehodene kable, pretoze z praveho predneho ide specialna koncovka kde su aj kable na hlasitost a aj kontrolku, takze som ich prehodit nemohol a dalsia vec tu je ta ze ten reprak nejde, ani nespadol. ani som nanho nic nevilial, proste nic co mam teda robit? reklamacka? skus tna repro zamenit s druhym, ked nepojde ani z druheho zvuk tak je pokazeny zosik toho kanalu, ak to mas v zaruke tak to hod do servisu skus tna repro zamenit s druhym, ked nepojde ani z druheho zvuk tak je pokazeny zosik toho kanalu, ak to mas v zaruke tak to hod do servisu toto praveze pisem ze ten pravy co nejde ma specialny konektor, lebo na repraku je este vypinat, hlasitost a kontrolka, takze sa kanal oskusat neda kua, zeby bola tento tyzden zla konstalacia hviezd? zajtra sa chystam na reklamacku a reprak ide, no rusam s kablami, vsetko bavi, ja nechapem ...
Creative Inspire T6100 5+1 zahada??? |