[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.01.11
Prihlásený: 08.05.12
Príspevky: 73
Témy: 29 | 29
NapísalOffline : 10.04.2011 10:30 | Cookies (Zrejme chyba v skripte)

Ahojte, takze ked sa prihlasim , pise my toto:
Kód:
Invalid cookie data (Error 1). Please clear cookies and log in again.

V config.php je:
Kód:
"secretword"    => "md5")        //Secret word used when hashing information for cookies.

V cookies.php je:
Kód:
<?php // cookies.php :: Handles cookies. (Mmm, tasty!)

function checkcookies() {

    include('config.php');
   
    $row = false;
   
    if (isset($_COOKIE["dkgame"])) {
       
        // COOKIE FORMAT:
        // {ID} {USERNAME} {PASSWORDHASH} {REMEMBERME}
        $theuser = explode(" ",$_COOKIE["dkgame"]);
        $query = doquery("SELECT * FROM {{table}} WHERE username='$theuser[1]'", "users");
        if (mysql_num_rows($query) != 1) { die("Invalid cookie data (Error 1). Please clear cookies and log in again."); }
        $row = mysql_fetch_array($query);
        if ($row["id"] != $theuser[0]) { die("Invalid cookie data (Error 2). Please clear cookies and log in again."); }
        if (md5($row["password"] . "--" . $dbsettings["secretword"]) !== $theuser[2]) { die("Invalid cookie data (Error 3). Please clear cookies and log in again."); }
       
        // If we've gotten this far, cookie should be valid, so write a new one.
        $newcookie = implode(" ",$theuser);
        if ($theuser[3] == 1) { $expiretime = time()+31536000; } else { $expiretime = 0; }
        setcookie ("dkgame", $newcookie, $expiretime, "/", "", 0);
        $onlinequery = doquery("UPDATE {{table}} SET onlinetime=NOW() WHERE id='$theuser[0]' LIMIT 1", "users");
       
    }
       
    return $row;
   
}

?>


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Cookies (Zrejme chyba v skripte)

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 10.04.2011 10:55 | Cookies (Zrejme chyba v skripte)

pozri sa, co obsahuje $theuser[1] a zistis, kde je problem...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.01.11
Prihlásený: 08.05.12
Príspevky: 73
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 10.04.2011 11:24 | Cookies (Zrejme chyba v skripte)

stenley píše:
pozri sa, co obsahuje $theuser[1] a zistis, kde je problem...

Som noob v cookies :shock: . PLS mohol by si my napisat, ze co mam spravit??


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Cookies (Zrejme chyba v skripte)

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 10.04.2011 11:26 | Cookies (Zrejme chyba v skripte)

to, co som ti napisal, nema nic spolocne s cookies... daj si vypisat obsah tej premennej a pozri si v db, ci mas v tabulke taku hodnotu...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 4 ] 


Cookies (Zrejme chyba v skripte)



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jalbum - chyba v skripte

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

250

26.01.2010 18:28

SilverSurfer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba v php skripte na kopirovanie suboru

v PHP, ASP

6

511

19.11.2010 14:08

vladimirg

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis mysql DB - nevidim v skripte chybu

v PHP, ASP

3

372

02.12.2007 23:17

miro277

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Cookies

v PHP, ASP

2

174

10.01.2012 7:59

mitko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Cookies

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

585

12.03.2008 16:21

jablko05

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Cookies

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

131

24.08.2013 21:59

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cookies

v PHP, ASP

8

654

25.01.2009 19:26

elan111

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cookies

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

568

06.01.2008 15:24

Matho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cookies

v Sieťové a internetové programy

6

555

13.01.2007 16:52

xificurC

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

duplicitne Cookies

v PHP, ASP

5

192

09.12.2011 16:04

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nadstavenie cookies

v Sieťové a internetové programy

3

177

29.04.2011 18:54

tairikuokami

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP, Cookies

v PHP, ASP

15

568

24.08.2011 11:59

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cookies - help

v PHP, ASP

5

228

02.05.2010 17:15

pizet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje cookies

v Sieťové a internetové programy

2

299

24.10.2008 20:37

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunkčné vymazanie cookies

v PHP, ASP

0

75

30.04.2017 21:45

gold604

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FF cookies POMOC !!!

v Sieťové a internetové programy

0

168

06.08.2011 16:56

archer89



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF