Asi hej, tieto su ale ak sa nemylim o nieco kratsie, aspon nejaku recenziu co som videl na nu tak tam nieco take ten dotycny hovoril, ze sa tam daju dat, len su o nieco dlhsie tusim. Ked som to bral tak som zobral rovno aj 4 nejake k tomu dalsie
https://www.agem.sk/zahrada-a-hobby/nastroje-a-naradie/rucne-naradie/spajkovacky/gvda-4-iron-tips-hroty-k-spajkovacke-4ks-383323698 ako toto nejako neriesim. Myslel som ze budem castejsie nieco robit, ale nehrozi a uz ma nebavilo vytahovat stale trafo 100w co mam a davat pozor, mam v stufliku este ersa tip 260 tusim, len ta ma 16w tak je docela nepouzitelna zatial na to co som sem tam potreboval spravit, skusal som si teraz spravit redukciu pre sluchadla, nech vyhodim adapter a nesmrdi mi v upske a radost s tym robit, ziadne palenie cinu, spoj okamzity, nema problem aj prehriat velku plochu ak tam nastavim najvyssiu teplotu, normalne premyslam ze si kupim este jednu ako rezervu do buducna

+ tie hroty som si vsimol ze to nie je nieco ich uzatvorene ale daju sa kdekolvek kupit, lebo uz som videl viac nejakych podobnych a vsade mi to prislo ako nieco uzatvorene len tej znacky resp nejakej ciny co to robi pre x znaciek. Cize vrelo odporucam, ani sa nezahrievala a mal som ju v paprciach cez 15 minut, ze som sa s nou hral a nebol som dlho nadseny za nieco tak ako za toto ze som vyhodil nejake eura za to

a vaha, ani nehovorim, neviem ani ze nieco mam v ruke, jedine co by som vymenil je kabel, ten co bol k nej je taky tvrdy na moj vkus, zobral by som k tomu nieco obdobne ako je k iphonom, to by bol dokonaly vyrobok

je nejaka sada ze tam je aj tretia ruka a tusim aj usb adapter, ale v inej recencii ten adapter dotycnemu dosiel poskodeny tusim, alebo nieco sa mu stalo a zlomilo, cize uplny shit a tretia ruka je tak len na okrasu kedze cela z hliniku a nie je tazka cize nic moc, tretia ruka musi mat tazku zakladnu, takze tie doplnky k tomu nic moc, ale tak chapem hra sa to na vahu kvoli preprave z ciny, tak nech niecim zaujmu aby to clovek kupil, ja som kupil len cisto samotne telo, nabijacku mam a kabel si zozeniem ktomu isto iny, ako netvrdim ze original je zly, je to pouzitelne, ale ma svoje muchy.