[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.12.07
Prihlásený: 30.11.17
Príspevky: 453
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Bytča
NapísalOffline : 28.02.2012 11:59 | CMS len na upravu par stranok

Existuje nieco take free ?

ja mam hotovy web, ktory ma 10 podstranok - statickych. (onas.php, galeria.php, referencie.php, ...)
a potreboval by som na ten web hotovy aplikovat nejaky CMS, kde by sa uzivatel prihlasil a vedel by menit obsah tych stranok. Je take nieco mozne ? lebo CMS je vela, ale vacsina z nich maju vlastne sablony atd atd a to ja vobec nechcem, ja uz web mam.

Moja predstava je taka, ze napriklad na stranku onas.php, kde mam ten text, tam namiesto textu (obsahu) vlozim nejaky element cez include ... / a potom v tom admin rozhrani budem tie elementy mat a budem vediet menit ich obsah. Kludne aj cez DB.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
NapísalOffline : 28.02.2012 12:44 | CMS len na upravu par stranok

mozno by sa ti hodil www.mnewscms.com


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
Offline

Užívateľ
Užívateľ
CMS len na upravu par stranok

Registrovaný: 23.12.10
Prihlásený: 12.07.17
Príspevky: 1033
Témy: 149 | 149
Bydlisko: KK/PP/BA
Vek: 24
NapísalOffline : 28.02.2012 12:46 | CMS len na upravu par stranok

Ja pouzivam CMS MS. To, ze ma vlastne sablony pravda je, ale kludne si mozes nadefinovat ine a v uzivatelskom prostredi medzi nimi prepinat. Tak isto to je aj cez css a php. Stranka ti ostane taka, aka je, ale musis musis do html kodu pozmenit syntax a pohrat sa s tym...

http://www.cmsmadesimple.sk/


_________________
HP ProBook 4530s Intel® Core™ i5-2430M (2.4GHz, 3MB, 2 jadrá)*4GB 1333MHz DDR3*ATI Mobility Radeon HD 6490 1GB + Intel HD Graphics 3000*640GB SATA 5400RPM *Windows 7 Home Premium 64 bitová verzia
Lenovo IdeaPad Z50-70 Intel Core i5 4210 Haswell* NVIDIA GeForce GT 840M 4GB + Intel HD Graphics 4000*SSHD 1TB 5400 otáčok + 8GB cache*RAM 4GB* Full HD (1920 × 1080)*Windows 10 pro

Boh je reálny, pokial nebol deklarovaný ako integer
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.12.07
Prihlásený: 30.11.17
Príspevky: 453
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Bytča
Napísal autor témyOffline : 28.02.2012 12:56 | CMS len na upravu par stranok

t-pack25 píše:
mozno by sa ti hodil www.mnewscms.com

toto neviem ... da sa to aplikovat na hotovy web ? mne sa zda ze je to nieco ako wordpress, na clanky, ja take nic nechcem, ja mam len jednoduche he stranky s obsahom

// pridané po 1 minúte od posledného príspevku

pozrite sem: http://grabaperch.com/

je tam to video, presne toto potrebujem, presne taku funkcionalitu ...

F3RY: je toho schopny ten tvoj ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
NapísalOffline : 28.02.2012 13:01 | CMS len na upravu par stranok

mnews funguje tak, ze si do stranky zadas kod na includovanie clanku, a ten clanok si mozes napisat v mnews, poziri si demo stranku. Praveze je to RS na implementovanie do hotovej stránky


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.12.07
Prihlásený: 30.11.17
Príspevky: 453
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Bytča
Napísal autor témyOffline : 28.02.2012 13:13 | CMS len na upravu par stranok

t-pack25 píše:
mnews funguje tak, ze si do stranky zadas kod na includovanie clanku, a ten clanok si mozes napisat v mnews, poziri si demo stranku. Praveze je to RS na implementovanie do hotovej stránky

vidim tam
Kód:
<?php
$mn_tmpl = 'menu';
include './demo/admin/mn-show.php';
echo 'Samotný výpis noviniek z demo administrácie:';
include './demo/admin/mn-show.php';
?>

toto ze vlozim do stranky, aj menu - ale to menu nemusim ze ? menu mzoem mat staticke moje normalne povodne ? alebo ako to je ? musi byt aj menu cez to CMS ?

// pridané po 5 minútach od posledného príspevku

Mozno nieto pozna este nieco vhodne, ehm ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
CMS len na upravu par stranok

Registrovaný: 23.12.10
Prihlásený: 12.07.17
Príspevky: 1033
Témy: 149 | 149
Bydlisko: KK/PP/BA
Vek: 24
NapísalOffline : 28.02.2012 13:15 | CMS len na upravu par stranok

skus googlit... Vola sa to CMS Made Simple. Ano je toho schopny. V nom vies vytvorit celu stranku. Menu sa robi cez menu generator. Cize uzivatel si vie sam dopisat menu, ak mu to ako admin povolis.


_________________
HP ProBook 4530s Intel® Core™ i5-2430M (2.4GHz, 3MB, 2 jadrá)*4GB 1333MHz DDR3*ATI Mobility Radeon HD 6490 1GB + Intel HD Graphics 3000*640GB SATA 5400RPM *Windows 7 Home Premium 64 bitová verzia
Lenovo IdeaPad Z50-70 Intel Core i5 4210 Haswell* NVIDIA GeForce GT 840M 4GB + Intel HD Graphics 4000*SSHD 1TB 5400 otáčok + 8GB cache*RAM 4GB* Full HD (1920 × 1080)*Windows 10 pro

Boh je reálny, pokial nebol deklarovaný ako integer
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.12.07
Prihlásený: 30.11.17
Príspevky: 453
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Bytča
Napísal autor témyOffline : 28.02.2012 14:04 | CMS len na upravu par stranok

ved ja googlim, a ako som pisal, tych CMS je strasne vela, ale vacsina toto nerobi, co ja chcem, idem ten tvoj skusit

// pridané po 28 minútach od posledného príspevku

robim to spravne ?
mam na localhoste hotovy web, ma adresu: localhost/kam

to cms made simple, stiahol som si to a dal do priecinka: localhost/kam/cms

spustil som instalaciu a vsetko nainstaloval .. na konci instalacie mi napisalo, ze moj web najdem na: http://localhost/kam/cms/

ano, vidim ho tam ... a co dalej ? ako to teraz spojim, aby som vedel obsah podstranok mojho webu /kam spravovat cez to CMS, ktore je na mieste /kam/cms


Offline

Užívateľ
Užívateľ
CMS len na upravu par stranok

Registrovaný: 23.12.10
Prihlásený: 12.07.17
Príspevky: 1033
Témy: 149 | 149
Bydlisko: KK/PP/BA
Vek: 24
NapísalOffline : 28.02.2012 15:52 | CMS len na upravu par stranok

Dostanes sa cez localhost do CMS? Musis si vytvorit admin. ucet, cize registraciu.

Ja mam cms priamo cez localhost a islo to v pohode.


_________________
HP ProBook 4530s Intel® Core™ i5-2430M (2.4GHz, 3MB, 2 jadrá)*4GB 1333MHz DDR3*ATI Mobility Radeon HD 6490 1GB + Intel HD Graphics 3000*640GB SATA 5400RPM *Windows 7 Home Premium 64 bitová verzia
Lenovo IdeaPad Z50-70 Intel Core i5 4210 Haswell* NVIDIA GeForce GT 840M 4GB + Intel HD Graphics 4000*SSHD 1TB 5400 otáčok + 8GB cache*RAM 4GB* Full HD (1920 × 1080)*Windows 10 pro

Boh je reálny, pokial nebol deklarovaný ako integer
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.09
Prihlásený: 25.10.17
Príspevky: 278
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Kysucké Nov...
NapísalOffline : 28.02.2012 17:33 | CMS len na upravu par stranok

Tak neviem, ci CMS MS ti splni tvoje poziadavky.

K tomu MNEWS, do svojho webu si includujes iba tie casti, ktore chces. Jasne ze menu nemusis, ale mozes ak chces, dalej stranky si mozes tiez pridavat, ptm clanky, rozne kategorie, menu kategorii a tak dalej. V administracii v nastaveniach sa ti vygeneruju rozne kody na rozne casti stranky.


_________________
cpu intel c2q9550, 2.83GHz @ 3.91 GHz gpu asus eah4890 hdti 1GD5 1Gb ddr5 pcx zakl.doska asus p5q e HDD samsung 1Tb sata2 32Mb ram a-data ddr2 4x2Gb 1066+MHz Extreme zdroj fortron everest 600w 80+ skrinka enermax staray blue monitor LG 23" LCD W2343T-PF 2ms FULL HD DVI reproduktory Creative T6100 5.1
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.12.07
Prihlásený: 30.11.17
Príspevky: 453
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Bytča
Napísal autor témyOffline : 28.02.2012 19:57 | CMS len na upravu par stranok

F3RY píše:
Dostanes sa cez localhost do CMS? Musis si vytvorit admin. ucet, cize registraciu.

Ja mam cms priamo cez localhost a islo to v pohode.

v pohode, mne to CMS nainstalovalo, normalne sa viem dostat do admin rozhrania, ktore je na adrese: http://localhost/kam/cms/admin/index.php?_sx_=212f504c

moja stranka je na adrese: http://localhost/kam/

ako to mam prepojit ? napriklad mam stranku http://localhost/kam/o-firme.php, tam mam staticky text a ten chcem cez ten CMS menit ...

v tom CMS admine vidim stranky a vsetko, ale to viem menit vlastne to co vygeneryje to CMS, na adrese: http://localhost/kam/cms/

ja neviem, asi sa nechapeme, asi to to CMS vobec nedokaze to co chcem ja, ze ja mam hotovy web, ja nechcem vobec pouzit ziadny template z CMS, nic, len chcem na mojom webe editovat obsah

// pridané po 1 hodine 5 minútach od posledného príspevku

skusam ten http://mnewscms.com/sk/
a vyzera to dobre


 [ Príspevkov: 11 ] 


CMS len na upravu par stranok



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Potrebujem spravit par web-stranok - zacinam

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

788

15.11.2007 12:20

mondzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Len par otazok

v PC zostavy

4

283

01.06.2007 11:19

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpBB2 - mod na upravu LEN posledneho prispevku

v Redakčné systémy

2

445

20.06.2009 13:52

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hľadám súrne programátora Web stránok, ktorý má skúsenosti s TextPattern CMS systémom

v Ponuka práce

0

194

08.03.2016 17:12

AdPo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rýchli internet, pomalé načítanie stránok [len na novom netbooku]

v Notebooky a netbooky

1

117

10.08.2017 0:10

Hi332

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CMS

v Redakčné systémy

14

291

27.02.2014 15:48

17mark

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CMS

v Redakčné systémy

6

600

19.03.2011 16:46

vputin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Etomite CMS

v Redakčné systémy

4

1500

01.12.2005 21:48

_rasel^

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CMS a??

v Redakčné systémy

1

423

03.03.2010 8:17

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Katalógový CMS

v Redakčné systémy

5

830

13.10.2010 23:40

TommyHot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Inzertny CMS

v Redakčné systémy

2

693

17.10.2008 18:11

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cms + databaza

v Databázy

2

418

17.04.2010 11:52

Kirk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hladam CMS

v Redakčné systémy

3

340

13.09.2012 12:52

Strýco Mat

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

sNews CMS

v Redakčné systémy

3

980

20.01.2009 16:38

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aký CMS ?

v Redakčné systémy

11

206

06.02.2014 17:48

Kamahl

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CMS + forum

v Redakčné systémy

4

524

06.08.2007 22:12

Deiky



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF