[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.07.08
Príspevky: 197
Témy: 40 | 40
Bydlisko: BA
NapísalOffline : 07.09.2008 16:48 | ciarkovana ciara

Existuje v php funkcia, ktorá by vytvorila čiarkovanú čiaru? (alebo len pomocou cyklov a imageline)
ďakujem.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
NapísalOffline : 07.09.2008 17:25 | ciarkovana ciara

nestaci CSS funkcia border dashed ? ale asi ne


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.07.08
Príspevky: 197
Témy: 40 | 40
Bydlisko: BA
Napísal autor témyOffline : 07.09.2008 18:01 | ciarkovana ciara

ee.. myslel som niečo ako imageline(), ale akurát že je to plná čiara... btw, dá sa čiare nastaviť hrúbka?(s GD som zacal iba dnes)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
ciarkovana ciara

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 07.09.2008 21:54 | ciarkovana ciara

http://us.php.net/manual/en/function.im ... edline.php


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.07.08
Príspevky: 197
Témy: 40 | 40
Bydlisko: BA
Napísal autor témyOffline : 08.09.2008 16:47 | ciarkovana ciara

áno, niečo také som potreboval..... dik :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.07.08
Príspevky: 197
Témy: 40 | 40
Bydlisko: BA
Napísal autor témyOffline : 08.09.2008 18:28 | ciarkovana ciara

dá sa cez to imagedashedline spraviť vodorovná čiara?... bo mne to nejde..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
ciarkovana ciara

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 08.09.2008 20:46 | ciarkovana ciara

a aka ciara ti potom ide? sak musia byt rovnake y suradnice, aspon podla opisu funkcie.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
ciarkovana ciara

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 08.09.2008 21:14 | ciarkovana ciara

nie, priamo cez funkciu imagedashedline vodorovna ciara spravit nejde, ale pozri v komentaroch (stanleyho link), tam je na to funkcia.


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
 [ Príspevkov: 8 ] 


ciarkovana ciara



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Čiarkovaná obrazovka

v Notebooky a netbooky

4

96

20.11.2017 21:57

pain1216

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zvislá čiara

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

665

27.10.2013 19:40

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Čiara na obrazovke

v ATI/AMD grafické karty

20

735

30.08.2011 23:46

Millfox

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zahadna biela ciara...

v HTML, XHTML, XML, CSS

12

483

02.12.2008 20:04

tomco3131

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

čiara cez monitor

v Monitory, televízory a projektory

6

493

19.08.2012 12:37

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Photoshop- obvodova ciara

v Grafické programy

1

301

11.08.2011 15:21

89Aquarius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém čiara na obrazovke.

v Notebooky a netbooky

11

1102

07.12.2013 21:00

atb666

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vertikálna čiara cez celý monitor

v Monitory, televízory a projektory

13

296

30.04.2017 18:38

Sportas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Samsung plazma - vertikalna farebna ciara

v Monitory, televízory a projektory

4

203

17.10.2016 8:59

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dá sa spravit čiara cez js?

v JavaScript, VBScript, Ajax

15

881

24.09.2008 16:19

m4r14n

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ciara cez monitor (hdtv cez hdmi)

v Monitory, televízory a projektory

0

233

08.09.2012 15:48

adun



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF