[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
NapísalOffline : 17.10.2009 18:47 | chybová hláška

ahoj skúšal som hladat aj na googli ale nenašiel som nič tak rpeto sa spolieham na vás chcel by som preložiť tuto hlášku
    Warning: pg_connect() [function.pg-connect]: Unable to connect to PostgreSQL server: FATAL: password authentication failed for user "we_adlerka"


Offline

Čestný člen
Čestný člen
chybová hláška

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 17.10.2009 18:52 | chybová hláška

Zle heslo.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 17.10.2009 18:55 | chybová hláška

aha diik :D..ale mam tam dobre heslo


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 17.10.2009 19:03 | chybová hláška

teraz ked som si to opravil zase dalsia že...
Warning: pg_query(): supplied argument is not a valid PostgreSQL link resource in


Offline

Čestný člen
Čestný člen
chybová hláška

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 17.10.2009 19:18 | chybová hláška

Hod cely PHP kod.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 17.10.2009 19:25 | chybová hláška

Kód:
<?php
    // zadefinovanie pocet zaznamov na jednu stranku
    $pocet = 5;
   
    // prevezme z GET cislo strany
    $pg = 0;
    if (isset($_GET['pg'])) $pg = abs(intval($_GET['pg']));
   
    // nadviazanie spojenia s databazou
require_once("mysql3.php");
   
    $res_pocet = pg_query($db, "SELECT ceil(count(*) / ".$pocet.".0) FROM clanky") or die('Chyba dotazu (pocet)!');
    $pocetstran = pg_fetch_result($res_pocet, 0, 0) - 1;
    if ($pg > $pocetstran) $pg = 0;
   
    $res_zaznamy = pg_query($db, "SELECT * FROM clanky LIMIT ".$pocet." OFFSET ".($pg * $pocet)) or die('Chyba dotazu (clanky)!');

if (pg_num_rows($res_zaznamy) == 0) {
        echo '<div>Databaza neobsahuje ziadny zaznam.</div>';
    }
   
    while ($zaznam = pg_fetch_array($res_zaznamy)) {
        echo '<div>'.htmlspecialchars($zaznam['cesta']).'</div>';
    }

?>
          <?php
    // lavy navigator
    $spat = '&lt;&lt; Späť';
    if ($pg > 0) {
        $spat = '<a href="./strankovanie.php?pg='.($pg - 1).'" title="Späť">'.$spat.'</a>';
    }
    echo $spat.' | ';
   
    // jednotlive strany
    for ($i = 0; $i <= $pocetstran; $i++) {
        if ((($i > $pg - 5) && ($i < $pg + 5)) || ($i == 0) || ($i == $pocetstran)) {
            // nahrada cisel skrytych stranok za bodky
            $bodky_l = '';
            $bodky_p = '';
            if (($i == 0) && ($pg > 5)) $bodky_l = '.. ';
            if (($i == $pocetstran) && ($pg < $pocetstran - 5)) $bodky_p = '.. ';
   
            if ($i == $pg) {
                echo '<span style="color: #00aaff; font-size: 130%">'.($i + 1).'</span> '; // aktualnu stranku zvyrazni inou farbou
            } else {
                echo $bodky_p.'<a href="./strankovanie.php?pg='.$i.'" title="Strana '.($i + 1).'">'.($i + 1).'</a> '.$bodky_l;
            }
        }
    }
   
    // pravy navigator
    $dalsie = 'Ďalšie &gt;&gt;';
    if ($pg < $pocetstran) {
        $dalsie = '<a href="./strankovanie.php?pg='.($pg + 1).'" title="Ďalšie">'.$dalsie.'</a>';
    }
    echo '| '.$dalsie;
?>


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
chybová hláška

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 17.10.2009 20:22 | chybová hláška

a obsah mysql3.php? To mi strašne bije do očú - používaš postgre a includuješ mysql3.php


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 17.10.2009 20:33 | chybová hláška

mysql3.php
Kód:
<?   
$dbServer = "mysql.webovka.eu";   
$dbUser = "user";   
$dbPassword = "pass";   
$dbName = "name";   
$link=mysql_pconnect ($dbServer,$dbUser,$dbPassword) or die ("Spojenie neúspešné.");   
$db = mysql_select_db($dbName, $link) or die ("Nepodarilo sa otvoriť databázu.");   
?> 

                                           


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
chybová hláška

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 17.10.2009 21:22 | chybová hláška

Tak to je úplne popletený kód. Mysql a pgsql sú dva úplne odlišné systémy. Miešaš hrušky s marihuanou. Okrem toho používaš $db a $db je boolean, pretože mysql_select_db vracia true alebo false.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 17.10.2009 21:29 | chybová hláška

ja viem som vtom laik


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 17.10.2009 21:53 | chybová hláška

ale keby že mi pomožete to spraviť


 [ Príspevkov: 11 ] 


chybová hláška



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybová hláška

v Operačné systémy Microsoft

3

227

07.10.2008 22:48

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybova hlaška

v PHP, ASP

3

330

12.06.2008 10:25

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybova hlaska

v Ostatné

3

383

14.05.2008 13:50

raf

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Chybova hlaska

v Operačné systémy Microsoft

11

517

28.09.2010 22:00

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybova hlaska

v PHP, ASP

1

237

01.12.2008 20:40

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

icq chybova hlaska

v Sieťové a internetové programy

8

677

29.03.2006 19:12

Pufo Callo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Čo znamená chybová hláška?

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

258

08.01.2011 22:54

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapínanie PC - chybová hláška

v Intel čipové sady

9

461

17.07.2010 22:45

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybová hláška stop: 0x4

v Operačné systémy Microsoft

4

222

30.11.2007 18:52

brano

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybova hlaska skriptu csh

v Operačné systémy Unix a Linux

1

85

27.10.2014 9:43

expresado

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Freemake Video Converter - chybová hláška

v Video programy

0

76

27.10.2016 6:10

Skuziv

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybová hláška v IE 11

v Sieťové a internetové programy

3

71

03.12.2014 12:16

mirom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chybová hláška při spouštění her

v Operačné systémy Microsoft

1

208

09.09.2008 15:41

MarkoSVK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Čo znamená táto chybová hláška?

v nVidia grafické karty

6

129

28.01.2013 22:15

Cobra99

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chybova hlaska pri www odkazoch

v Sieťové a internetové programy

0

158

21.04.2010 12:22

Rabbit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

XP chybova hlaska pri hrach

v Operačné systémy Microsoft

12

617

07.04.2006 19:30

quatermain



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF