CHYBA VOLNEJ PAMATEAhojte mam taky problem mam pevny disk 230 GB a zobrazil som si skryte aj normalne subory a spolu to bolo nejak 109 GB no ale system pise ze mam zaplnenych 214 GB .... a ze volnych je len 16 GB ... neviem co stym .... za odpoved dakujem Daj si zobraziť aj systémové súbory . Ale aj tak 100GB je riadny rozdiel. vsak som dal ... praveze zobrazilo vsetko aj skryte subory avg systemu atd .... a aj tak je tam ta diera 100 GB ... to som pocital uz stymi skrytymi povypinaj obnovenie systemu. Obnovenie disku zaberá max. 12%, tj okolo 30GB. Veľa miesta môže zaberať nevysypaný kôš, pagefile.sys (virtuálna pamäť, jej veľkosť závisí od veľkosti RAM a nastavenia systému) a hiberfile.sys (veľkosť podľa veľkosti RAM). Minule sa mi kamoska stazovala, ze ma plny disk. Tak som jej to skontroloval a ten hajzel IE so svojimi docasnymi subormi jej tam spravil 50GB bordel. Skus sa mozno uberat aj tymto smerom. explorer nepouzivam :/ a pouzivam ccleaner .... na cistenie IE nepouziva ani ona a cleanerom som system prebehol a tych 50GB nezmazal. Preto ti hovorim, ze sa skus uberat aj tymto smerom. Manualne si zisti, v ktorom priecinku je vela bordelu az sa snad dopatras k vysledku. ale nechapes ze v IE to nieje ze ja som si zratal tie slozky .... a vyslo mi ze vsetko je iba 100 gb a stale chyba dalsich 100 ?.... // pridané po 32 sekundách od posledného príspevku a ako vypnem tie obnovenia ? zobrazit skryte zlozky ti nepomoze... musis si zobrazit este aj systemove subory aby si si mohol nieco rucne zratat aj to som uz spocital jaj boze 1. Klikni pravým na disk - vlastnosti - čistenie disku. 2. Tento počítač - vlastnosti - obnovenie systému. 3. Nájdi v počítači adresáre TEMP - obsah vymaž tento pocitac vlastnosti a obnovenie tam nikde nevidim (Win 7 ) mozno mas asi xp alebo som slepy Mám síce XP ale v sedmičke je to na 99% rovnaké (Tento počítač klik pravým - vlastnosti, správa systému, nastavenie - stačí rozmýšlať). http://windows.microsoft.com/sk-SK/wind ... tore-point alebo choď cez ovládacie panely - systém a údržba. ...
CHYBA VOLNEJ PAMATE |