[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.11.10
Prihlásený: 20.11.10
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1

tu je jednoduchy skriptik, ktory by mal skopirovat obrazok.
Kód:
<?php
echo "<p><img src=\"http://www.leonardo.sk/obrazky/6267.jpg\"></p>";
if (copy("http://www.leonardo.sk/obrazky/6267.jpg","temp.jpg")) echo "<p>Copied.</p>";
else echo "<p>Error.</p>";
?>

obrazok je normalne dostupny (na stranke ho vidiet), ale funkcia copy mi hlasi chybu:"Unable to access http://www.leonardo.sk/obrazky/6267.jpg".
Nechapem preco. Neviem na to prist.
Vedel by niekto pomoct?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava

Nemas prava na kopirovanie obrazku. Urcite su nastavene iba na kopirovanie v ramci skriptov ulozenych na serveri a ty pristupujes z inej domeny alebo z localu, ze?


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.11.10
Prihlásený: 20.11.10
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 19.11.2010 10:57 | chyba v php skripte na kopirovanie suboru

hm. ano pristupujem z localu. neda sa to nejako oklamat, lebo ked robim resize tohto obrazku (imagecreatefromjpeg/imagecopyresampled/imagejpeg) tak to ide bez problemu. len som chcel, ak ma obrazok mensiu velkost ako je definovana, stiahnut ho bez straty kvality. cize uz som nechcel robit tuto proceduru. ako na to?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava

Rob to priamo na domene, ak si vlastnik a mas po probleme.


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.11.10
Prihlásený: 20.11.10
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 19.11.2010 11:52 | chyba v php skripte na kopirovanie suboru

:-) robim web pre inu cestovku, ktora ma od leonarda vsetky podklady (pristupy k xml exportom databaz a pod.). nechce sa mi ale pri kazdej aktualizacii webu leonarda jednotlive obrazky stahovat po jednom. velku cast obrazkov uz za tie roky mame a tak som si pravil skript, ktory zisti, ktore obrazky nemame a tie podla potreby resizne a ulozi tak, alebo by ich mal stiahnut cez copy. zrejme nieco zmenili na serveri a po poslednej aktualizacii webu mi nove obrazky nejdu stahovat.

// pridané po 40 minútach od posledného príspevku

jo. este otazka. je toto obmedzenie prav konfigurovatelne spravcom webu, alebo je to obmedzenie globalnej spravy prav na serveri? cize ak spravca toho webu nastavi prava 777 pojde mi to?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba v php skripte na kopirovanie suboru

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 19.11.2010 11:55 | chyba v php skripte na kopirovanie suboru

file_get_contents?


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.11.10
Prihlásený: 20.11.10
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 19.11.2010 14:08 | chyba v php skripte na kopirovanie suboru

:-D super. v nasledujucom tvare to funguje.

Kód:
<?php
      $in = file_get_contents('http://www.leonardo.sk/obrazky/6267.jpg');
      $file = '6267.jpg';
      if (file_put_contents($file, $in)) echo "Copy hotovo.<br><img src=\"6267.jpg\">";
      else echo "Chyba<br>";
?>


vsetkym dakujem.


 [ Príspevkov: 7 ] 


chyba v php skripte na kopirovanie suboru



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jalbum - chyba v skripte

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

250

26.01.2010 18:28

SilverSurfer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Cookies (Zrejme chyba v skripte)

v PHP, ASP

3

240

10.04.2011 11:26

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kopírovanie suboru

v Delphi, Visual Basic

1

553

04.08.2009 14:43

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kopirovanie suboru

v Operačné systémy Unix a Linux

4

416

23.08.2008 15:20

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kopirovanie 5gb suboru na externy HDD

v Video programy

8

480

10.12.2013 20:57

taktik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie suboru php a vlozenie php scriptu

v PHP, ASP

4

926

07.05.2010 14:02

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CHYBA SUBORU

v Ostatné programy

3

435

20.03.2008 16:04

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba pri otvarani suboru

v Pevné disky a radiče

3

130

21.01.2014 21:41

4040

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obnova suboru /chyba pri zalohovani

v Ostatné

2

129

26.09.2012 22:57

mirom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

echo PHP suboru - SURNE

v PHP, ASP

2

299

27.04.2009 15:17

johny694

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba pri nacitani suboru powrprof.dll

v Operačné systémy Microsoft

4

231

15.01.2007 8:04

stopa27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zakázanie priameho spusteniu php súboru?

v PHP, ASP

3

184

17.04.2010 16:21

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spustenie .sh suboru cez php

v PHP, ASP

2

363

19.07.2007 13:19

zero0x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Editacia textoveho suboru v PHP

v PHP, ASP

1

277

08.08.2011 17:25

Unlink

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upravovanie txt suboru pomocou php

v PHP, ASP

4

371

14.01.2009 6:58

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spustenie EXE suboru pomocou PHP

v PHP, ASP

4

187

07.02.2014 13:46

neopagan



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF