Chrapot v reprákoch, nie však kvôli zlým reproduktorom...Mám problém. Asi po roku a pol som sa rozhodol preinštalovať systém na mojom notebooku Dell Latitude D520. Po nainstalovaní všetkých ovládačou, ktoré k môjmu stroju patria nastal problém so zvukom. Pri prehrávaní hudby či iných zvukov počuť v reproduktoroch chrapot. Ako keby bol problém v nich, ale nie je to tak. Problém pretrváva aj pri počúvaní cez externé reproduktory, či slúchadlá. Nikdy pred tým som nemal problém so zvukom. Nainštaloval som rôzne kodeky a pod. Ale nič nepomáha. Neviete ako tento problém vyriešiť, prípadne kde by mohla byť chyba??? Ďakujem Mám problém. Asi po roku a pol som sa rozhodol preinštalovať systém na mojom notebooku Dell Latitude D520. Po nainstalovaní všetkých ovládačou, ktoré k môjmu stroju patria nastal problém so zvukom. Pri prehrávaní hudby či iných zvukov počuť v reproduktoroch chrapot. Ako keby bol problém v nich, ale nie je to tak. Problém pretrváva aj pri počúvaní cez externé reproduktory, či slúchadlá. Nikdy pred tým som nemal problém so zvukom. Nainštaloval som rôzne kodeky a pod. Ale nič nepomáha. Neviete ako tento problém vyriešiť, prípadne kde by mohla byť chyba??? Ďakujem Mal som podobny problem, vyriesil som ho asi takto niako, i ked neviem ci to vam pomoze: v nastaveni hlasitosti v ovladacom paneli som stlmil vsetky polozky ktore som nepotreboval, no hlavne pc speaker, neviem preco ale pomohlo to,. Ja mam podobny problem. Asi pred dvomi dnami mi zacali praskat vyskove reproduktory. Robia to pri kazdej hlasitosti a hlavne pri basach - ale iba pri niektorych. Prave som pozeral film (rychlo a zbesilo 4) a su tam basy ale ani raz nezachrapcali...Ale pri niektorych pesnickach to robi strasne - nappr. ked su tam basy a dotoho ako keby tlesknutie...Moze to byt aj niecim inym, nez pokazenymi reproduktormi? to bude najskôr tým že máš nastavenú príliš vysokú úroveň výstupu, skús ubrať master volume, alebo vypnúť ekvalizér poprípade rôzne efekty... (neviem akú máš zvukovku) To som skusal aj predtym...Ale neskusal som jedno nastavenie (iba vyskove) a to celkom pomohlo...Robi to uz len pri väcsej hlasitosti, tak zajtra cez den to skusim este doladit THX ...
Chrapot v reprákoch, nie však kvôli zlým reproduktorom... |