[ Príspevkov: 10 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.11.09
Prihlásený: 19.01.15
Príspevky: 181
Témy: 67 | 67
NapísalOffline : 19.11.2012 10:12 | border none

Ahojte, ako prosim uprevit tento kod aby obsahol border:0 - bez ramiku?

Kód:
"<iframe ".$params.">\n".
             "</iframe>\n".


Dakujem.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.11
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 1433
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Praha / Rev...
NapísalOffline : 19.11.2012 10:17 | border none

?
Citácia:
$params = ' style="border: none" ';
echo "<iframe $params > </iframe>";


_________________
Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.11.09
Prihlásený: 19.01.15
Príspevky: 181
Témy: 67 | 67
Napísal autor témyOffline : 19.11.2012 11:56 | border none

Ok, ale islo by to vyriesit aj priamo dopisanim none pre border do tohto?

Kód:
"<iframe ".$params.">\n".
             "</iframe>\n".


Nieco typu:

Kód:
"<iframe ".$params." frameborder: "none">\n".
             "</iframe>\n".


"frameborder: "none"" je zle, len ako to tam prosim vhodne vlozit?

D.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
border none

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 19.11.2012 12:20 | border none

Si robíš srandu? V prvom rade používaš iframe ako z roku 5 a v druhom rade sa toto týka max html a css, php s týmto má minimum dočinenia. To je taký problém tam dopísať tú časť, ktorú ti BX dal????

Kód:
'<iframe style="border:none" '.$params.'>\n</iframe>\n';


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.11.09
Prihlásený: 19.01.15
Príspevky: 181
Témy: 67 | 67
Napísal autor témyOffline : 19.11.2012 12:44 | border none

Dakujem za pomoc, ale nejde to.

Toto je cely kod:

Kód:
   "<iframe style="border:none" '.$params.'>\n".
             "<p>Sorry, your browser cannot display frames!</p>\n".
             "</iframe>\n".


kod pred upravou original

Kód:
   "<iframe ".$params.">\n".
             "<p>Sorry, your browser cannot display frames!</p>\n".
             "</iframe>\n".


Dakujem.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
border none

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 19.11.2012 13:03 | border none

Skontroluj si úvodzovky....


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.11.09
Prihlásený: 19.01.15
Príspevky: 181
Témy: 67 | 67
Napísal autor témyOffline : 19.11.2012 13:16 | border none

Zmenil som ich takto aj tak to nejde:

Kód:
'<iframe style="border:none" '.$params.'>\n';
         '<p>Sorry, your browser cannot display frames!</p>\n'.
             '</iframe>\'.
             '</div>\n';


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.11
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 1433
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Praha / Rev...
NapísalOffline : 19.11.2012 13:39 | border none

A kde máš echo?


_________________
Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.11.09
Prihlásený: 19.01.15
Príspevky: 181
Témy: 67 | 67
Napísal autor témyOffline : 19.11.2012 13:47 | border none

Kód:
   echo '<div class="bfClearfix" style="'.$divstyle.'">'."\n".
         "<iframe ".$params.">\n".
             "<p>Sorry, your browser cannot display frames!</p>\n".
             "</iframe>\n".
             "</div>\n";


echo je nad tym, to som sem nedaval.

Tento kod je funkcny ale ked tam akokolvek zasiahnem na border 0, bud sa nezobrazi ziadny obsah alebo sa obsah zobrazi bez ziadnej zmeny na border

D.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.11
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 1433
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Praha / Rev...
NapísalOffline : 19.11.2012 14:05 | border none

Kód:
$params= 'style="border: none" ';
echo '<div class="bfClearfix" style=" '.$divstyle.' ">\n".
         "<iframe ".$params.">\n".
             "<p>Sorry, your browser cannot display frames!</p>\n".
             "</iframe>\n".
             "</div>\n";


Keď máš problém s týmto, skúšaj, skúšaj, skúšaj a vždy si pozri na to, čo ti to vygenerovalo (zobraziť zdrojový kód je vo väčšine prehliadačov CTRL+U)


_________________
Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám!
 [ Príspevkov: 10 ] 


border none



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Popis-None

v Redakčné systémy

2

427

08.12.2006 22:21

altt

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyhladavanie + display: none;

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

91

10.02.2014 20:57

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Primary slave: none

v Pevné disky a radiče

6

296

25.08.2010 17:54

tomas polacek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vlastnost - list-style: none

v HTML, XHTML, XML, CSS

27

865

19.07.2008 12:03

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Border radius

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

357

18.09.2010 16:36

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybny border

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

400

30.01.2008 10:43

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

img border

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

377

07.10.2009 8:11

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

css: border

v HTML, XHTML, XML, CSS

23

1429

02.10.2008 15:50

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Border v tabulke

v HTML, XHTML, XML, CSS

11

278

11.09.2008 21:05

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nechce mi odstrániť border

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

426

30.11.2009 11:44

HUBO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

background-image neprekryje border

v HTML, XHTML, XML, CSS

0

592

23.10.2011 13:45

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s border-bottom: 0px

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

322

28.09.2007 21:12

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

two css styles, ie and default, 2px solid border?!

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

679

12.12.2008 15:48

jablko05

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pri ulozeni obrazku v illustratore ma ikonka maly border

v Grafické programy

0

437

21.12.2007 22:38

viktorcech



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF