Bluetooth ReprAhojte, zvažujem kúpu bluetooth reproduktora, avšak v tejto oblasti nemám skoro žiadne znalosti. Preto prosím o akékoľvek rady ste schopní mi poskytnúť.Čo očakávam od reproduktora? Reproduktor bude prehrávať iba hudbu. Na filmy a hry mám slúchadlá. Najviac času bude síce používaný pri počítači ale často bude presúvaný po dome, záhrade, ani sprcha sa nevylučuje (vodotesnosť je len plus) takže preto preferujem bezdrôtové pripojenie (najlepšie aj s možnosťou pripojenia cez 3,5 jack z počítača). Rádio, svetlo, nabíjanie telefónu a podobné srandy ma nezaujímajú a využívané nebudú.Rozpočet nie je, nemám záujem o 30€ chrastítko, nechám si poradiť čokoľvek, čo je kvalitou primerané cene ale nemusíme sa pohybovať ani v nejakých závratných čiastkach. Kľudne píšte aj aké máte a ako ste spokojní, za akékoľvek vecné rady a postrehy veľmi pekne ďakujem. brat ma toto https://reprosustavy-a-reproduktory.heureka.sk/cambridge-audio-minx-go/ a hra to vhladom na rozmeri velmy slusne. No nebude to asi vodeodolne. Oblubene su este JBL ale nepocul som. Pozeral som tie JBL ale bojím sa že sú prebasované, aspoň podľa toho ako si ľudia chvália aké mocné majú basy tak tomu moc nedávam, asi len budem musieť ísť niekam kde ich majú vystavené a vyskúšať. Ten čo si posielal vyzerá celkom dobre, poprípade ešte som pokukoval po BOSE SoundLink Mini II. Má niekto skúsenosti? Ak sa bavíme o klasických bluetooth prenosných repro : JBL GO ... dobrá kvalita (vzhľadom k cene = 30€) a malé rozmery ... má aj pripojenie cez jack + BTak drahšie, tak potom Sony SRS-XB2 (60€) a SRS-XB3 (92€) .. JBL FLIP 4 (120€) JBL Charge (140€) ...Bose SoundLink Mini II ... JBL XTREME (250€)Za tie peniaze (150-200€) už máš pomaly monitory .. napr. Mackie CR4BT (150€), CR5 BT (200€) atď. , ktoré ponúknu neporovnateľne lepšiu kvalitu zvuku, no nebudú prenosné (i keď behať s tým po dome sa dá ) ... Monitory bol pôvodný plán ale ako hovoríš, vláčiť ich po dome nepripadá do úvahy. Preto som sa rozhodol pre nejaký kvalitnejší BT reprák ktorý sa síce kvalitou nevyrovná monitorom ale bude mať ako takú kvalitu prenosu. Tie čo si poslal si aj počul hrať alebo len vieš že stoja za tie peniaze? Kamarát má SB Roar, aj som ho počul hrať - znel velmi pekne ale pravdepodobne sa už nepredáva Počul som len JBL GO ... Zvyšok som sem pridal len na základe prečítaných recenzií. inak pozeram ze cena Cambridge Audio isla pekne hore, predtym stal 125eur Väčšinu reproduktorov ktoré mi hanesovic odporučil som si bol vypočuť v predajni elektra a rozhodol som sa pre JBL Charge 3. Presvedčila ma dlhá výdrž batérie, vodotesnosť a prekvapivo kvalitný zvuk na tak malý reprodukor. Ďakujem veľmi pekne za rady Mohol si este pozriet sony SRS-XB30 (novsia verzia XB3) tiez je vodotesny aj ked do vody by som ho nehadzal ale dazd alebo ospliechanie vodou znesie v pohode. Zvukovo je na tom urcite lepsie ako charge 3. Tiez som riesil podobnu dilemu ako ty a mal som na skusku obidva reproduktory a zobral som sony a nelutujem. Dalsou vyhodou sony je equalizer (stiahnes si origo sony appku a paradne si nastavis reprak presne podla chuti a zanru). Tiez ...
Bluetooth Repr
|