[ Príspevkov: 48 ] 1, 2
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
NapísalOffline : 10.12.2007 11:41 | Blokovanie zdrojoveho kodu

Nazdarek. V minulosti som na nejakej stranke narazil na kod, ktory by mal zabezpecit, ze navstevnik nema moznost ziadnej manipulacie s vasou strankou..resp. horna lista v prehliadaci (polozky:Subor, Upravy, Zobrazit atd.) je neaktivna. To znamena, ze nikto si nepozrie zdrojovy kod vasej stranky, ani si ju nemoze ulozit a pod. Nevedel by mi niekto poradit nejaky link na tento kod alebo neposlal by mi samotny kod? Diiiik :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 10.12.2007 16:15 | Blokovanie zdrojoveho kodu

a pamatas si este tu stranku?? to by som chcel vidiet ako to blokuje prehliadace.
Az to nebolo window.open() tak neviem.
Kód:
window.open ("http://localhost/","mywindow","location=0,status=0,scrollbars=0,width=400,height=500");


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 10.12.2007 16:49 | Blokovanie zdrojoveho kodu

Vzhladom na to, ze uz bude zdrojak zobrazeny u uzivatela, tak si s nim moze robit co chce.

Staci, ak stlaci prave tlacitko mysi, a ma to tam...

Ak by aj bolo pomocou JS blokovane zobrazenie menu na prave tlacitko mysi, tak "staci" stlacit lave tlacitko, potom prave a naraz pustit...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 10.12.2007 16:52 | Blokovanie zdrojoveho kodu

no a este si zabudol na klavesove skratky....


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
Napísal autor témyOffline : 10.12.2007 17:56 | Blokovanie zdrojoveho kodu

No ved to je ten problem...ze si tu stranku nepamätam.. :-D To som na tu stranku narazil uz davnejsie...Ale narazil som uz na kopec stranok, ktore to maju aplikovane...A to blokovanie funguje prave na to, ze sa neda s tou strankou absolutne nic robit...ziadne prave tlacitko, ani klavesove skratky...proste nic...Funguju iba aktivne prvky stranky.(odkazy a pod. )...Pamätam si ze, ten kod sa daval na zaciatok stranky a nebol ani dlhy...par riadkovy...ale ja somar som si to vtedy neulozil... :-/


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 28.04.07
Prihlásený: 03.11.09
Príspevky: 133
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 10.12.2007 19:02 | Blokovanie zdrojoveho kodu

K zdrojáku html stránky sa dá dostať vždy (logicky; inak by sa nedala zobraziť stránka). Aj keby takéto blokovanie browseru existovalo, moc by si s ním dotyčný nepomohol.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 10.12.2007 19:25 | Blokovanie zdrojoveho kodu

pozri co pises
Kód:
som na nejakej stranke narazil na kod
a tento :
Kód:
To znamena, ze nikto si nepozrie zdrojovy kod vasej stranky, ani si ju nemoze ulozit a pod.
jak si ho mohol pozriet ked sa neda pozerat? zial zatial o takom niecom neviem ale az to bol java applet tak neznamena ze ked klikas a nic sa nestane tak je to zakazane.
ale ja neviem teda....


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 30.08.07
Prihlásený: 11.07.08
Príspevky: 513
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Prešov
NapísalOffline : 10.12.2007 20:01 | Blokovanie zdrojoveho kodu

Ako sa to da vobec realne vyuzit?:D


_________________
MB: Asus P5KC | CPU: Intel Core2Duo E6750 | VGA: ATi HD3870 | RAM: 2x1GB A-DATA 800MHz | HDD: Siemens 250GB | LCD: Samsung 22'' 223BW
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
Napísal autor témyOffline : 10.12.2007 20:59 | Blokovanie zdrojoveho kodu

Boze...Juho..keby si tak radsej poradil...OK..Skusim ti to vysvelit...myslel som to tak, ze na stranke, kde su rôzne ukazkove scripty typu HOTSCRIPT.COM, alebo JAKNAWEB.COM ...tam som narazil na ten zdrojovy kod...A na strankach inych, co som si chcel prezriet zdrojovy kod DANEJ-PRAVE MNOU POZERANEJ - STRANKY som som zistil, ze ta lista s ponukami je neaktivna...neslo dokonca ani skopirovat stranku pomocou klavesovych skratiek.. xi... Uz je to jasnejsie? Alebo este nejake otazocky? :-DD
Twistik, myslim si, ze ralne vyuzitie to ma najme v tomto smere, ze takto blokovana stranka ti poskytuje väcsiu bezpecnost tvojej stranky pre teba ako tvorcu...Pretoze stranku si moze navstevnik iba pozriet ale nic viac s nou neurobi.ani obrazok si z nej neulozis, ak ty to nemas v zdrojaku povolene.. :-D Skusal som..xi ...netvrdim, ze na 100% ale ani nie kazdy je 100% programatorom..vzdy sa najde nejaky spôsob ako sa to da obist..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 30.08.07
Prihlásený: 11.07.08
Príspevky: 513
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Prešov
NapísalOffline : 10.12.2007 21:22 | Blokovanie zdrojoveho kodu

thak toto som videl. ked ti ide len o kopirovanie stranky resp. stahovanie z webu nato je script(nevem aky)ktory ti zakaze oznacovanie textu, klikanie na webe atd. videl som to v praxi ale kod ee. mozno si cel toto ;)


_________________
MB: Asus P5KC | CPU: Intel Core2Duo E6750 | VGA: ATi HD3870 | RAM: 2x1GB A-DATA 800MHz | HDD: Siemens 250GB | LCD: Samsung 22'' 223BW
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 11.12.2007 1:08 | Blokovanie zdrojoveho kodu

Pochybujem, že by sa to dalo nejako urobiť (napr. vo Firefox sa dá zakázať upravovanie kontextového menu pomocou javascript, takže ho ani nebudeš môcť zakázať).


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 11.12.2007 13:45 | Blokovanie zdrojoveho kodu

ak tomu neveris tak si pozri tuto diskusiu.
Kód:
http://www.webdeveloper.com/forum/showthread.php?t=86063&page=1
ale pochybujem ze ta to presvedci
aj ked mas nejaku takuto stranku tak staci aby si ju ulozil a mas cely kod.alebo vo firefoxe Ctrl+U
Kód:
http://www.tech-3.co.uk/

alebo tymto sposobom:
Kód:
<body oncontextmenu="return false">nieco</body>
ale to ta neodradi zas od pouzitia klavesovych skratiek


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 11.12.2007 14:03 | Blokovanie zdrojoveho kodu

co ako s tou strankou tech-3?

aj offline prezeranie stranky sa da zakazat, ale to je na nic...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 11.12.2007 14:15 | Blokovanie zdrojoveho kodu

ale prezeranie len cez prehliadac keby si to dal cez textovy editor tak ti asi nic nezakaze alebo vypnes script a mas to iste
Kód:
http://www.hypergurl.com/norightclick.html


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 11.12.2007 14:22 | Blokovanie zdrojoveho kodu

no ako da sa "zakodovat" zdrojak (cez js) a len cez js zobrazovat pravy obsah a tam ti nepomoze vypnutie javascriptu, lebo potom sa ti nic nezobrazi... ale aj toto "zakodovanie" sa da odkodovat...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 11.12.2007 14:53 | Blokovanie zdrojoveho kodu

Osobne som zatiaľ nepochopil načo je dobré blokovanie zdrojového kódu? Vymyslel si nejaký extra super kód, ktorý potrebuješ chrániť? Je naozaj ten zdrojový tak super a unikátny? Pochybujem. Je to jednoducho zbytočné, ale to neriešme...
Jednoducho, úplne zakázanie blokovanie zdrojáku nejde. Čo dokáže zobraziť prehliadač, viem si zobraziť aj ja. Nehľadiac na kodovanie javascriptom, blokovanie myši(fungujuce len v IE), atď.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 11.12.2007 15:10 | Blokovanie zdrojoveho kodu

tak asi ma dovod, ked sa na to pyta, ale ho to len zaujima, ci sa to da spravit, dovodov moze byt niekolko...


len tak pre zaujimavost, skusim sem vecer dat nejaku jednoducho "zakodovanu" stranku a ked sa vam bude chciet, skuste zistit povodny zdrojak a potom aj dajte vediet, ako ste to odkodovali a kolko vam to priblizne trvalo :)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 30.08.07
Prihlásený: 11.07.08
Príspevky: 513
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Prešov
NapísalOffline : 11.12.2007 15:14 | Blokovanie zdrojoveho kodu

imo vyuzite nulove ;) ale zaujimave..cakam na link :P


_________________
MB: Asus P5KC | CPU: Intel Core2Duo E6750 | VGA: ATi HD3870 | RAM: 2x1GB A-DATA 800MHz | HDD: Siemens 250GB | LCD: Samsung 22'' 223BW
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 27.09.15
Príspevky: 1979
Témy: 114 | 114
Bydlisko: your momma'...
NapísalOffline : 11.12.2007 17:22 | Blokovanie zdrojoveho kodu

Nieco take maju napr. tu http://www.telesat.sk/detail/chopok_juh__srdiecko.html


_________________
duri je gej
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 11.12.2007 18:35 | Blokovanie zdrojoveho kodu

skús si zdroják zakodovať a vypísať cez js:
Kód:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
  <title></title>
  </head>
  <body>
  <script language="javascript">
document.write( unescape("%3C%48%31%3E%3C%43%45%4E%54%45%52%3E%54%48%45%20%52%45%4C%41%54%49%56%45%4C%59%20%53%49%4D%50%4C%45%20%50%41%47%45%21%3C%42%52%3E%0A%3C%41%20%48%52%45%46%3D%22%6A%75%6D%70%2E%6D%69%64%22%3E%3C%49%4D%47%20%53%52%43%3D%22%62%61%6C%6C%65%74%2E%67%69%66%22%20%57%49%44%54%48%3D%22%31%35%32%22%20%48%45%49%47%48%54%3D%22%31%36%38%22%20%41%4C%49%47%4E%3D%22%0A%42%4F%54%54%4F%4D%22%20%4E%41%54%55%52%41%4C%53%49%5A%45%46%4C%41%47%3D%22%33%22%20%42%4F%52%44%45%52%3D%22%30%22%3E%3C%2F%41%3E%3C%2F%43%45%4E%54%45%52%3E%3C%2F%48%31%3E%0A%0A%3C%48%32%3E%3C%43%45%4E%54%45%52%3E%26%71%75%6F%74%3B%4C%69%66%65%20%69%73%20%74%68%65%20%6A%6F%79%6F%75%73%20%64%61%6E%63%65%20%6F%66%20%74%72%69%6C%6C%69%6F%6E%73%20%6F%66%20%6D%6F%6C%65%63%75%6C%65%73%21%26%71%75%6F%74%3B%3C%2F%43%45%4E%54%45%52%3E%3C%2F%48%32%3E%0A%0A%3C%50%3E%3C%42%3E%3C%42%52%3E%0A%3C%2F%42%3E%3C%48%52%20%41%4C%49%47%4E%3D%4C%45%46%54%3E%3C%42%3E%48%65%79%2C%20%62%6F%79%73%20%61%6E%64%20%67%69%72%6C%73%21%20%52%65%6D%65%6D%62%65%72%20%77%68%65%6E%20%77%65%20%75%73%65%64%20%74%6F%20%74%68%69%6E%6B%0A%74%68%61%74%20%45%69%6E%73%74%65%69%6E%27%73%20%54%68%65%6F%72%79%20%6F%66%20%53%70%65%63%69%61%6C%20%52%65%6C%61%74%69%76%69%74%79%20%77%61%73%20%73%6F%6D%65%74%68%69%6E%67%20%68%61%72%64%20%74%6F%20%75%6E%64%65%72%73%74%61%6E%64%3F%0A%57%65%6C%6C%2C%20%6E%6F%77%20%74%68%61%74%20%77%65%27%76%65%20%6C%6F%6F%6B%65%64%20%61%74%20%69%74%20%61%6E%64%20%6B%6E%6F%77%20%6A%75%73%74%20%68%6F%77%20%73%69%6D%70%6C%65%20%69%74%20%72%65%61%6C%6C%79%20%69%73%2C%0A%77%65%27%72%65%20%6B%69%6E%64%20%6F%66%20%73%61%79%69%6E%67%20%74%6F%20%6F%75%72%73%65%6C%76%65%73%2C%20%26%71%75%6F%74%3B%48%65%79%2C%20%41%6C%62%65%72%74%21%20%57%68%61%74%20%74%6F%6F%6B%20%79%6F%75%20%73%6F%20%6C%6F%6E%67%3F%26%71%75%6F%74%3B%0A%49%66%20%79%6F%75%2C%20%74%6F%6F%2C%20%77%6F%75%6C%64%20%6C%69%6B%65%20%74%6F%20%73%65%65%20%6A%75%73%74%20%68%6F%77%20%73%69%6D%70%6C%65%20%72%65%61%6C%69%74%79%20%6C%61%6E%64%20%69%73%2C%20%74%68%65%6E%20%63%6C%69%63%6B%0A%6F%6E%20%74%68%65%20%68%79%70%65%72%74%65%78%74%20%6C%69%6E%6B%73%20%62%65%6C%6F%77%2E%20%3C%2F%42%3E%3C%2F%50%3E%0A%0A%3C%50%3E%3C%42%3E%3C%42%52%3E%0A%50%65%61%63%65%66%75%6C%6C%79%20%59%6F%75%72%73%2C%3C%42%52%3E%0A%3C%42%52%3E%0A%2D%2D%2D%2D%2D%54%48%45%20%44%4F%43%54%4F%52%3C%42%52%3E%0A%3C%2F%42%3E%3C%48%52%20%41%4C%49%47%4E%3D%4C%45%46%54%3E%3C%42%52%3E%0A%3C%2F%50%3E%0A%0A%3C%50%3E%3C%42%3E%3C%46%4F%4E%54%20%53%49%5A%45%3D%2B%32%3E%45%69%6E%73%74%65%69%6E%27%73%20%54%68%65%6F%72%79%20%6F%66%20%53%70%65%63%69%61%6C%20%52%65%6C%61%74%69%76%69%74%79%20%4D%61%64%65%20%52%65%6C%61%74%69%76%65%6C%79%0A%53%69%6D%70%6C%65%3C%2F%46%4F%4E%54%3E%3C%2F%42%3E%3C%2F%50%3E%0A%0A%3C%42%4C%4F%43%4B%51%55%4F%54%45%3E%0A%20%20%3C%4F%4C%3E%0A%20%20%20%20%3C%4C%49%3E%3C%41%20%48%52%45%46%3D%22%72%65%6C%61%74%69%76%69%74%79%2F%69%6E%74%72%6F%2E%68%74%6D%22%3E%49%6E%74%72%6F%64%75%63%74%69%6F%6E%3C%2F%41%3E%0A%20%20%20%20%3C%4C%49%3E%3C%41%20%48%52%45%46%3D%22%72%65%6C%61%74%69%76%69%74%79%2F%65%78%70%31%2E%68%74%6D%22%3E%45%78%70%65%72%69%6D%65%6E%74%20%31%3C%2F%41%3E%0A%20%20%20%20%3C%4C%49%3E%3C%41%20%48%52%45%46%3D%22%72%65%6C%61%74%69%76%69%74%79%2F%65%78%70%32%2E%68%74%6D%22%3E%45%78%70%65%72%69%6D%65%6E%74%20%32%3C%2F%41%3E%0A%20%20%20%20%3C%4C%49%3E%3C%41%20%48%52%45%46%3D%22%72%65%6C%61%74%69%76%69%74%79%2F%65%78%70%33%2E%68%74%6D%22%3E%45%78%70%65%72%69%6D%65%6E%74%20%33%3C%2F%41%3E%0A%20%20%20%20%3C%4C%49%3E%3C%41%20%48%52%45%46%3D%22%72%65%6C%61%74%69%76%69%74%79%2F%65%78%70%34%2E%68%74%6D%22%3E%45%78%70%65%72%69%6D%65%6E%74%20%34%3C%2F%41%3E%0A%0A%20%20%20%20%3C%4C%49%3E%3C%41%20%48%52%45%46%3D%22%72%65%6C%61%74%69%76%69%74%79%2F%65%78%70%35%2E%68%74%6D%22%3E%45%78%70%65%72%69%6D%65%6E%74%20%35%3C%2F%41%3E%0A%20%20%20%20%3C%4C%49%3E%3C%41%20%48%52%45%46%3D%22%72%65%6C%61%74%69%76%69%74%79%2F%65%78%70%36%2E%68%74%6D%22%3E%45%78%70%65%72%69%6D%65%6E%74%20%36%3C%2F%41%3E%0A%20%20%20%20%3C%4C%49%3E%3C%41%20%48%52%45%46%3D%22%72%65%6C%61%74%69%76%69%74%79%2F%65%78%70%37%2E%68%74%6D%22%3E%45%78%70%65%72%69%6D%65%6E%74%20%37%3C%2F%41%3E%0A%20%20%20%20%3C%4C%49%3E%3C%41%20%48%52%45%46%3D%22%72%65%6C%61%74%69%76%69%74%79%2F%65%78%70%38%2E%68%74%6D%22%3E%45%78%70%65%72%69%6D%65%6E%74%20%38%3C%2F%41%3E%0A%20%20%20%20%3C%4C%49%3E%3C%41%20%48%52%45%46%3D%22%72%65%6C%61%74%69%76%69%74%79%2F%65%78%70%39%2E%68%74%6D%22%3E%45%78%70%65%72%69%6D%65%6E%74%20%39%3C%2F%41%3E%0A%20%20%20%20%3C%4C%49%3E%3C%41%20%48%52%45%46%3D%22%72%65%6C%61%74%69%76%69%74%79%2F%63%6F%6E%63%2E%68%74%6D%22%3E%43%6F%6E%63%6C%75%73%69%6F%6E%73%3C%2F%41%3E%0A%0A%20%20%3C%2F%4F%4C%3E%0A%3C%2F%42%4C%4F%43%4B%51%55%4F%54%45%3E%0A%0A%3C%48%32%3E%3C%43%45%4E%54%45%52%3E%3C%48%52%20%57%49%44%54%48%3D%22%35%38%25%22%3E%3C%2F%43%45%4E%54%45%52%3E%3C%2F%48%32%3E%0A%3C%43%45%4E%54%45%52%3E%0A%3C%69%6D%67%20%73%72%63%3D%68%74%74%70%3A%2F%2F%77%77%77%2E%77%74%2E%6E%65%74%2F%63%67%69%2F%43%6F%75%6E%74%2E%63%67%69%3F%64%64%3D%6D%61%68%6A%6F%6E%67%26%64%66%3D%63%62%65%6E%74%6F%6E%26%66%74%3D%36%26%66%72%67%62%3D%30%30%66%66%30%30%3E%0A%3C%2F%43%45%4E%54%45%52%3E"));
</script>
  </body>
</html>
je to okopírovaná stránka, tak ak si to skúsiť zkopírovať do texťáku a otvoríš v prehliadači, nebude to dobre vyzerať lebo tam nebude štýl a obrázky. Ale takto si môžeš prerobiť hocičo. Hotový web si takto prerobíš za pár sekúnd. Nie je to 100% neprečítateľné, no trošku zdrží a kto by to lúštil ;)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 11.12.2007 19:57 | Blokovanie zdrojoveho kodu

tak tu je ten slubeny link, nepozerat vo FF :)

som zvedavy, kto bude prvy...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 11.12.2007 20:12 | Blokovanie zdrojoveho kodu

nič tam nie je


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 11.12.2007 20:17 | Blokovanie zdrojoveho kodu

hovoril som, ze to nemate kukat vo FF


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 11.12.2007 20:48 | Blokovanie zdrojoveho kodu

stenley:: je to pekne spravene :D ale je to nepouzitelne nie? lebo ty mas spravene, ze ekd vypne javascript, tak vypise ze "zapni si script" a keby to je nejaka stranka co ma nejaky ucel, a nekdo ma vypnute javascripty tak mu tamto vypise a nezobrazi stranku :D :D ale chapem no, ze je to na "studium" :) a este neco, mne tato tema nejde zobrazit :D citam len zo zdrojoveho kodu... vam to ide?


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 11.12.2007 20:54 | Blokovanie zdrojoveho kodu

stenley: zobraziť si funkciu hp_d01 je jednoduché. Je iba unescaped. To si preložím do niekoľko sekúnd. Keď som ju videl tak spraviť reverse algorytmus nie je zas tak zložité..


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 11.12.2007 21:09 | Blokovanie zdrojoveho kodu

v poriadku, ved v uvode som povedal, ze bude jednoducho zakodovana...ale stale cakam na ten zdrojak :)

tiez mi to nejde zobrazit, tak som oprasil FF a tam to ide...asi to bude tym dlhym skriptom, co sem pastol audiotrack


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 11.12.2007 21:15 | Blokovanie zdrojoveho kodu

lol, audiotrack našiel exploit v phpBB :D
Ten reverz algoritmus spravím po skúškovom, teraz nie je čas a nechce sa mi (to je hlavný dôvod, až potom ten nedostatok času :D)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 11.12.2007 21:17 | Blokovanie zdrojoveho kodu

Kód:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="sk">
<head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /><SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"><!--
document.write(unescape("%3C%53%43%52%49%50%54%20%4C%41%4E%47%55%41%47%45%3D%22%4A%61%76%61%53%63%72%69%70%74%22%3E%3C%21%2D%2D%0D%0A%68%70%5F%6F%6B%3D%74%72%75%65%3B%66%75%6E%63%74%69%6F%6E%20%68%70%5F%64%30%31%28%73%29%7B%69%66%28%21%68%70%5F%6F%6B%29%72%65%74%75%72%6E%3B%76%61%72%20%6F%3D%22%22%2C%61%72%3D%6E%65%77%20%41%72%72%61%79%28%29%2C%6F%73%3D%22%22%2C%69%63%3D%30%3B%66%6F%72%28%69%3D%30%3B%69%3C%73%2E%6C%65%6E%67%74%68%3B%69%2B%2B%29%7B%63%3D%73%2E%63%68%61%72%43%6F%64%65%41%74%28%69%29%3B%69%66%28%63%3C%31%32%38%29%63%3D%63%5E%32%3B%6F%73%2B%3D%53%74%72%69%6E%67%2E%66%72%6F%6D%43%68%61%72%43%6F%64%65%28%63%29%3B%69%66%28%6F%73%2E%6C%65%6E%67%74%68%3E%38%30%29%7B%61%72%5B%69%63%2B%2B%5D%3D%6F%73%3B%6F%73%3D%22%22%7D%7D%6F%3D%61%72%2E%6A%6F%69%6E%28%22%22%29%2B%6F%73%3B%64%6F%63%75%6D%65%6E%74%2E%77%72%69%74%65%28%6F%29%7D%2F%2F%2D%2D%3E%3C%2F%53%43%52%49%50%54%3E"));//--></SCRIPT><SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"><!--
hp_d01(">QAPKRV\x22NCLEWCEG? HctcQapkrv \x3C>#//dwlavkml\x22jr]fl*c+ypgvwpl\x22dcnqg\x7Fdwlavkml\x22jr]ao*+ycngpv* ^w2272^w2247^w224@^w224G^w225;^w2202^w2252^w224D^w224@^w2257^w2251^w220A^w2202^w2243^w224A^w2247^w2202^w224G^w224;^w2241^w2202^w225C^w2202^w2256^w224D^w224:^w224D^w2202^w221C^w220; +9pgvwpl\x22dcnqg\x7Fdwlavkml\x22jr]fg*g+ypgvwpl*g,vcpegv,vceLcog#?lwnn$$g,vcpegv,vceLcog,qgcpaj*\x25\x5C*KLRWV~VGZVCPGC~@WVVML~QGNGAV+&\x25+#?/3+\x7F9dwlavkml\x22jr]of*g+yoca?lctkecvmp,wqgpCeglv,klfgzMd*\x25Oca\x25+#?/39kd*fmawoglv,cnn+ykd*gtglv,`wvvml??0~~*oca$$*gtglv,avpnIg{~~gtglv,ig{Amfg??;3+++ycngpv* ^w2272^w2247^w224@^w224G^w225;^w2202^w2252^w224D^w224@^w2257^w2251^w220A^w2202^w2243^w224A^w2247^w2202^w224G^w224;^w2241^w2202^w225C^w2202^w2256^w224D^w224:^w224D^w2202^w221C^w220; +9pgvwpl*dcnqg+\x7F\x7Fgnqgykd*g,ujkaj??1~~*oca$$*g,omfkdkgpq??0~~g,avpnIg{+++ycngpv* ^w2272^w2247^w224@^w224G^w225;^w2202^w2252^w224D^w224@^w2257^w2251^w220A^w2202^w2243^w224A^w2247^w2202^w224G^w224;^w2241^w2202^w225C^w2202^w2256^w224D^w224:^w224D^w2202^w221C^w220; +9pgvwpl\x22dcnqg\x7Fgnqg\x22kd*g,ujkaj??3+yuklfmu,acrvwpgGtglvq*Gtglv,OMWQGOMTG+9uklfmu,mlomwqgomtg?jr]fl\x7F\x7F\x7Fdwlavkml\x22jr]ow*g+ykd*g,ujkaj??3+yuklfmu,pgngcqgGtglvq*Gtglv,OMWQGOMTG+9uklfmu,mlomwqgomtg?lwnn\x7F\x7Fkd*lctkecvmp,crrLcog,klfgzMd*\x25Klvgplgv\x22Gzrnmpgp\x25+??/3~~*lctkecvmp,wqgpCeglv,klfgzMd*\x25OQKG\x25+#?/3$$fmawoglv,cnn,nglevj#?2++ykd*fmawoglv,cnn+yoca?lctkecvmp,wqgpCeglv,klfgzMd*\x25Oca\x25+#?/39tgpqkml?rcpqgDnmcv*\x252\x25)lctkecvmp,wqgpCeglv,qw`qvp*lctkecvmp,wqgpCeglv,klfgzMd*\x25OQKG\x25+)7+.32+9kd*#oca$$tgpqkml\x3C6+yfmawoglv,mlamlvgzvoglw?jr]ao\x7Fgnqgyfmawoglv,mlomwqgfmul?jr]of9fmawoglv,mlig{fmul?jr]of9\x7Ffmawoglv,mlqgngavqvcpv?jr]fl\x7Fgnqg\x22kd*fmawoglv,nc{gpq+yuklfmu,acrvwpgGtglvq*Gtglv,OMWQGFMUL~Gtglv,omfkdkgpq~Gtglv,IG[FMUL~Gtglv,OMWQGWR+9uklfmu,mlomwqgfmul?jr]of9uklfmu,mlig{fmul?jr]of9uklfmu,mlomwqgwr?jr]ow\x7Fgnqg\x22kd*fmawoglv,egvGngoglv@{Kf$$#fmawoglv,cnn+yfmawoglv,mlamlvgzvoglw?jr]ao9fmawoglv,mlomwqgfmul?jr]fg\x7F\x7Fkd*fmawoglv,WPN,qw`qvpkle*2.6+?? dkng +yjr]mi?dcnqg9uklfmu,nmacvkml? c`mwv8`ncli \x7Fdwlavkml\x22jr]lnq*+yuklfmu,qvcvwq?  9pgvwpl\x22vpwg\x7Fdwlavkml\x22jr]lnqn*+yjr]lnq*+9qgvVkogmwv* jr]lnqn*+ .32+\x7Fkd*fmawoglv,nc{gpq+fmawoglv,acrvwpgGtglvq*Gtglv,OMWQGMTGP~Gtglv,OMWQGMWV+9fmawoglv,mlomwqgmtgp?jr]lnq9fmawoglv,mlomwqgmwvo?jr]lnq9jr]lnqn*+9dwlavkml\x22jr]fr3*+ydmp*k?29k>fmawoglv,cnn,nglevj9k))+ykd*fmawoglv,cnnYk_,qv{ng,tkqk`knkv{#? jkffgl +yfmawoglv,cnnYk_,qv{ng,tkqk`knkv{? jkffgl 9fmawoglv,cnnYk_,kf? jr]kf \x7F\x7F\x7F9dwlavkml\x22jr]fr0*+ydmp*k?29k>fmawoglv,cnn,nglevj9k))+ykd*fmawoglv,cnnYk_,kf?? jr]kf +fmawoglv,cnnYk_,qv{ng,tkqk`knkv{?  \x7F\x7F9uklfmu,ml`gdmpgrpklv?jr]fr39uklfmu,mlcdvgprpklv?jr]fr09fmawoglv,upkvg*\x25>qv{ng\x22v{rg? vgzv-aqq \x22ogfkc? rpklv \x3C>#//`mf{yfkqrnc{8lmlg\x7F//\x3C>-qv{ng\x3C\x25+9dwlavkml\x22jr]lff*+ypgvwpl\x22dcnqg\x7Ffmawoglv,mlfpceqvcpv?jr]lff9kd*lctkecvmp,crrLcog,klfgzMd*\x25Klvgplgv\x22Gzrnmpgp\x25+#?/3$$*lctkecvmp,wqgpCeglv,klfgzMd*\x25OQKG\x25+??/3~~fmawoglv,cnn,nglevj??2++jr]mi?dcnqg9kd*fmawoglv,cnn+fmawoglv,upkvg*\x25>nkli\x22pgn?qv{ngqjggv\x22v{rg? vgzv-aqq \x22jpgd? jr]lwnn,aqq \x3C\x25+9kd*lctkecvmp,wqgpCeglv,klfgzMd*\x25Egaim\x25+#?/3+yjr]mi?dcnqg9uklfmu,nmacvkml? c`mwv8`ncli \x7Fkd*dpcogq+ykd*vmr,dpcogq,nglevj\x3C2+yjr]mi?dcnqg9vmr,nmacvkml?fmawoglv,WPN\x7F\x7F--//\x3C>-QAPKRV\x3C");//--></SCRIPT><META HTTP-EQUIV="Pragma" CONTENT="No-Cache"><META HTTP-EQUIV="Cache-Control" CONTENT="No-Cache,Must-Revalidate,No-Store"><META NAME="Robots" CONTENT="NoIndex"><META HTTP-EQUIV="Expires" CONTENT="0"><META HTTP-EQUIV="ImageToolbar" CONTENT="No"><META NAME="MSSmartTagsPreventParsing" CONTENT="True">
<title>Test</title>

<meta http-equiv="content-language" content="sk" />
</head>
<BODY><NOSCRIPT>Radsej si zapni JavaScript, lebo inak nic neuvidis :))</NOSCRIPT><SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"><!--
hp_d01(">QAPKRV\x22NCLEWCEG? HctcQapkrv \x3C>#//dwlavkml\x22jr]fa*+yjr]vc,apgcvgVgzvPcleg*+,gzgaAmooclf* Amr{ +9qgvVkogmwv* jr]fa*+ .122+\x7Fkd*lctkecvmp,crrLcog,klfgzMd*\x25Klvgplgv\x22Gzrnmpgp\x25+??/3~~*lctkecvmp,wqgpCeglv,klfgzMd*\x25OQKG\x25+#?/3$$fmawoglv,cnn,nglevj#?2++ykd*fmawoglv,cnn$$lctkecvmp,wqgpCeglv,klfgzMd*\x25Mrgpc\x25+??/3+yfmawoglv,upkvg*\x25>fkt\x22qv{ng? rmqkvkml8c`qmnwvg9ngdv8/3222rz9vmr8/3222rz \x3C>klrwv\x22v{rg? vgzvcpgc \x22lcog? jr]vc \x22tcnwg? \x22 \x22qv{ng? tkqk`knkv{8jkffgl \x3C>-fkt\x3C\x25+9jr]fa*+\x7F\x7F--//\x3C>-QAPKRV\x3C");//--></SCRIPT><SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"><!--
hp_d01(">fkt\x22kf? amlvglv \x3C>j3\x3CLghciý\x22lcfrkq>-j3\x3C>fkt\x22ancqq? rmrkq \x3CCwvmocvkaiý\x22q{qvéo\x22lc\x22mxlcčmtclkg\x22rcnkgv\x22x\x22ftmaj\x22qvpál,>-fkt\x3C>#//jr`caiwrqvcpv\x22v{rg? 2 \x22fcvc? 0U7rl;)GqmtWNKjHj`1E7fcqpWg7iSODtnlL[6cK;Qahp1FWoWHps;0q[JD1SoxR7I{EaDf0fnqtua`S //\x3C>koe\x22qpa? jr]koceg,rjr=koceg?[LMP[/AL[[PE,uav \x22cnv? M`pcxmi \x22vkvng? M`pcxmi \x22-\x3C>#//jr`caiwrglf//\x3C>-fkt\x3C>-`mf{\x3C");//--></SCRIPT></BODY>
</html>

ste slabi :-D


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 11.12.2007 21:18 | Blokovanie zdrojoveho kodu

audiotrack: gratulujem za nalez :)
qacer: a aky je vlastne ten povodny nezakodovany zdrojak?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 11.12.2007 21:22 | Blokovanie zdrojoveho kodu

stenley píše:
a aky je vlastne ten povodny nezakodovany zdrojak?

ja nefim :lol: ...mal som zobrazit zdrojac tak je tu ;)


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
 [ Príspevkov: 48 ] 1, 2


Blokovanie zdrojoveho kodu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnotenie zdrojového kódu

v HTML, XHTML, XML, CSS

19

711

01.03.2008 13:57

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zakodovanie zdrojoveho kodu

v PHP, ASP

16

1246

15.03.2010 16:14

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis zdrojoveho kodu

v PHP, ASP

7

470

29.04.2009 22:17

BBUlet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skrytie časti zdrojového kódu

v HTML, XHTML, XML, CSS

16

968

30.08.2007 14:18

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prehľadávanie zdrojového kódu inej stránky

v PHP, ASP

6

738

16.12.2011 13:18

DeaDMan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Program na zjistenie zdrojoveho kodu

v Ostatné programy

3

203

21.08.2012 18:25

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formátovanie zdrojového kódu v browsery

v PHP, ASP

2

220

25.08.2010 13:35

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ziskanie zdrojoveho kodu z exe

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

16

2096

15.02.2009 20:03

programator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aky soft na vyhladavanie textu, zdrojoveho php kodu

v Ostatné programy

0

765

13.06.2006 16:52

Pufo Callo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automaticka synch. zdrojoveho adresaru do 150 adresarov

v Webhosting a servery

1

79

25.11.2013 10:32

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ZO Zdrojoveho suboru alebo disku sa neda citat

v Pevné disky a radiče

2

591

21.05.2012 17:15

falcon5583

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zo zdrojoveho suboru alebo disku sa neda citat

v Operačné systémy Microsoft

0

648

17.02.2010 21:09

dom34

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Blokovanie telefonou

v Mobilné zariadenia

7

1319

01.01.2008 17:33

walter

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Blokovanie hier :(

v Sieťové a internetové programy

0

405

12.12.2007 7:53

pajko8

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

blokovanie internetu

v Siete

3

378

10.10.2010 12:01

Tomas1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

blokovanie p2p

v Sieťové a internetové programy

9

788

20.04.2009 22:41

shiro



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF