[ Príspevkov: 48 ] 1, 2
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 11.12.2007 21:23 | Blokovanie zdrojoveho kodu

quacer: my sme slabí? ten zdroják si zobrazí každý, aj funkciu je jendoducho rozkodovať:
Kód:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"><!--
hp_ok=true;
function hp_d01(s){
  if(!hp_ok)return;
  var o="",ar=new Array(),os="",ic=0;
  for(i=0;i<s.length;i++){
    c=s.charCodeAt(i);
    if(c<128)c=c^2;
    os+=String.fromCharCode(c);
    if(os.length>80){
      ar[ic++]=os;os=""}
    }
    o=ar.join("")+os;
    alert(o)}//-->
</SCRIPT>
ale aby si rozlúštil ten reťazec musíš zajsť ďalej, a siahnúť po nejakom programe. Hladal som na googli a nič som nenašiel, tak si spravím svoj. Tá funkcia je jednoduchá, je to iba zliepanie znakov.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 11.12.2007 21:31 | Blokovanie zdrojoveho kodu

jj, sak inak to ani fungovat nemoze :)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 11.12.2007 21:36 | Blokovanie zdrojoveho kodu

jaj...som slaby :) ...myslel som ze to je secko :lol:
tak sory :rolleyes:


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 11.12.2007 21:42 | Blokovanie zdrojoveho kodu

treba si precitat zadanie ;)

audiotrack: nie je nahodou ta funkcia len na zobrazenie alertu? cize to ti je len na jednu vec...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 11.12.2007 21:45 | Blokovanie zdrojoveho kodu

nie je to k veci, ale cel by som sa cosi spytat.
Kolko mas rokov stenley, a ake mas vzdelanie?...podla mna si najvecsi kral na webkodenie na tomto fore, a na to podla mna nemas 16...pokial neces tak neodpovedaj :)


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 30.08.07
Prihlásený: 11.07.08
Príspevky: 513
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Prešov
NapísalOffline : 11.12.2007 21:47 | Blokovanie zdrojoveho kodu

kodujete tu kody jakeby ste ich pisali za milion :D


_________________
MB: Asus P5KC | CPU: Intel Core2Duo E6750 | VGA: ATi HD3870 | RAM: 2x1GB A-DATA 800MHz | HDD: Siemens 250GB | LCD: Samsung 22'' 223BW
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 11.12.2007 21:51 | Blokovanie zdrojoveho kodu

qacer: nemam 16, to si uhadol :) ale ci som "kral", tak o tom silne pochybujem :D ale inak studujem este, takze nie som az taky stary ako sa zda :)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 11.12.2007 22:00 | Blokovanie zdrojoveho kodu

ten skript nepísal stenley, je to hp_d01 čo je dosť dlho známa vec. Daj to do googlu a nájde ti kopu stránok kde sa to rozoberá. Všade je presne toto isté. A neverím že by to stenley robil, keď sám si na také niečo netrúfam a to som už čo-to nakodil ;)
ale aj tak respekt že sa chalan vynašiel :)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 11.12.2007 22:07 | Blokovanie zdrojoveho kodu

samozrejme, ze som to nekodil ja, to som ani nikdy netvrdil, len som chcel ukazat, ze rozkodovat zakodovanu stranku cez js, nie je az taka banalna vec, ako to tu niekto tvrdil... da to trosku namahy a ked je stranka rozsiahla, tak po chvili to cloveka aj mozno prestane bavit, a radsej to vzda... ale kedze je to riesene cez js, da sa to rozkodovat...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 11.12.2007 22:39 | Blokovanie zdrojoveho kodu

nepisal som ze to pisal on, ale vseobecne...hociaky problem co je tu nastoleny stenley za chvilu vyriesi...objavil sa tu pomerne nedavno a ako fantom pomaha pri problemoch(aj fotku ma taku) tak ma uz davno zaujima nieco o nom :)


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 12.12.2007 21:58 | Blokovanie zdrojoveho kodu

takže nechce sa mi čítať tri strany, možno to tu bolo:
1, juho ti na prvej strane napísal blokovanie oanulu úloh
2, na stránke jaknaweb.com je v sekcií javascript kód na pravé tlačitko
3, najlepšia možnožsť je zakodovať napr. cez HTMLCript viz google
asi toľko stačí ne?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.12.2007 8:48 | Blokovanie zdrojoveho kodu

pokial viem, tak HTMLCrypt ti koduje zdrojak cez unescape, cize by som to nenazval najlepsou moznostou...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 13.12.2007 17:33 | Blokovanie zdrojoveho kodu

A ako by sa dal zakodovat php kod?
//pre tych co im zadanie nestaci ako dovod napisem trebars ze dam spoluziakovi php kod a nechcem aby ho okopcil, ale len aby som sa pochvalil, co mi ide. (banalny dovod ale dolezite je zadanie)


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 13.12.2007 18:21 | Blokovanie zdrojoveho kodu

myslim ze taketo nieco sa neda a nerobil to nekto preto, lebo je to zbytocne kedze navstevnik moze vydiet iba vysledok spracovaneho kodu a nie cely kod...


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.12.2007 19:46 | Blokovanie zdrojoveho kodu

ale da sa to, len je to troska komplikovanejsie, ako pri obycajnom html


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 14.12.2007 0:02 | Blokovanie zdrojoveho kodu

Zložitejšie to príliš nie je, skôr by som povedal, že je to oveľa drahšie (teda aspoň ja poznám v tejto oblasti iba komerčné produkty). :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 14.12.2007 8:29 | Blokovanie zdrojoveho kodu

pokial viem tzak som presne kvôli tomu založil topic, kde som vlastne dostal odpoveď, že to musí podporovať server, do ktorého vložiš knižnicu


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Blokovanie zdrojoveho kodu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 14.12.2007 9:03 | Blokovanie zdrojoveho kodu

jj, presne, tym komplikovanejsim som myslel prave toto... teda, nestaci ti to len zakodovat a hocikde pouzit a ide ti to (ako v pripade HTML), ale kedze sa php skripty vykonavaju na strane servera, musi ti to zakodovanie aj server podporovat, teda musi byt ten-ktory encryptor na serveri dostupny...

chrono: existuju aj free, ale netestoval som...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 48 ] 1, 2


Blokovanie zdrojoveho kodu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnotenie zdrojového kódu

v HTML, XHTML, XML, CSS

19

711

01.03.2008 13:57

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zakodovanie zdrojoveho kodu

v PHP, ASP

16

1246

15.03.2010 16:14

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis zdrojoveho kodu

v PHP, ASP

7

470

29.04.2009 22:17

BBUlet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skrytie časti zdrojového kódu

v HTML, XHTML, XML, CSS

16

968

30.08.2007 14:18

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prehľadávanie zdrojového kódu inej stránky

v PHP, ASP

6

738

16.12.2011 13:18

DeaDMan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Program na zjistenie zdrojoveho kodu

v Ostatné programy

3

203

21.08.2012 18:25

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formátovanie zdrojového kódu v browsery

v PHP, ASP

2

220

25.08.2010 13:35

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ziskanie zdrojoveho kodu z exe

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

16

2096

15.02.2009 20:03

programator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aky soft na vyhladavanie textu, zdrojoveho php kodu

v Ostatné programy

0

765

13.06.2006 16:52

Pufo Callo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automaticka synch. zdrojoveho adresaru do 150 adresarov

v Webhosting a servery

1

79

25.11.2013 10:32

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ZO Zdrojoveho suboru alebo disku sa neda citat

v Pevné disky a radiče

2

591

21.05.2012 17:15

falcon5583

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zo zdrojoveho suboru alebo disku sa neda citat

v Operačné systémy Microsoft

0

648

17.02.2010 21:09

dom34

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Blokovanie telefonou

v Mobilné zariadenia

7

1319

01.01.2008 17:33

walter

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Blokovanie hier :(

v Sieťové a internetové programy

0

405

12.12.2007 7:53

pajko8

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

blokovanie internetu

v Siete

3

378

10.10.2010 12:01

Tomas1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

blokovanie p2p

v Sieťové a internetové programy

9

788

20.04.2009 22:41

shiro



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF