Blbne mi biosZdravim vas.Kupil som komplet novy PC zapajal som si ho sam vsetko ide ako ma lenze ked idem do biosu a som vnom asi 2min zacne strasne blbnut vkuse mi klika na jedno jedine miesto a neda sa snim nic robit raz mi koli tomu nechtiac vyplo USB konektori takze bola sranda to nabehnut ale chcel by som vedet preco to robi lebo nemozem v biose nic nastavit ani pozret vkuse mi to skace na jedno miesto...a dalsia vec po vypnuti PC mi svieti stale myska v biose som si to vsimol ze zapnutie pomocu myski je vypnute takze by teoreticky nemala svietit ale stale svieti ta dioda v nej nejake skusenosti co stym ? okrem vypnutia PC na zdroji alebo vytiahnutim kabla dakujem za radyZakladna doska:Gigabyte Z87-HD3 Skús inú klávesnicu,kúp si laserovú myš,tá nesvieti.Na niektorých doskách je problém vypnúť USB napájanie. Pokiaľ je takáto závažná chyba v biose, ja by som skúsil asi nahodiť nový BIOS a jak sa novy bios nahadzuje ? zacne strasne blbnut vkuse mi klika na jedno jedine miesto a neda sa snim nic robittoto sa nema vobec diat, bud mas problem s klavesnicou alebo mysou.Navod na flash biosu najdes v manuali k doske, znalost anglictiny nutna a nieje to nic pre laikov. Ak daco poseries, mozes si velmi lahko odfajcit dosku. no takze bios som updatoval na najnovsiu verziu pomocou programu co bol k zakladnej @bios takze som nemohol nic dosrat a problem pretrvava stale skusal som to aj s odpojenou myskou ale robilo to to iste takze este skusim vymenit klavesnicu a uvidim co to spravi ...
Blbne mi bios
|