Zdravim. Dostal som poziadavku vlozit na web, ktory som robil pred par rokmi nieco, ako banner. Na hlavnej stranke v slideshow by sa mala zobrazit kocka/stvorcek na akcie, ktore prave prebiehaju. Predstavujem si to na sposob animovaneho jednoducheho banneru. (Fotka, ako backround, popis, cena a link na podstranku). Akcii je niekolko, cize v loope by sa zobrazovali jednotlive akcie. Mozno, aby to nebolo take suche, prislo by mi vhod, aby sa ten banner hybal okolo svojej osi, pripadne by vyzeral, ako pripnuty. Potreboval by som to, ako HTML5 a responzivne. Ziadny flash.
Momentalne som dost vytazeny (praca, skola, diplomovka...) a on by to chcel mat co najskor, teda nemam cas si to nastudovat poriadne.
Vedeli by ste mi odporucit nejaky schopny free banner maker, ktory by zvladal tieto poziadavky? Nasiel som ich vela, ale ani jeden mi nedovoli free stiahnut v HTML5. Ponukaju moznost downloadu, ako JPG, GIF... Pripadne si na pol slidu daju watermark. Stacil by mi aj template, ktory si viem upravit.
Dakujem.