[ Príspevkov: 25 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
NapísalOffline : 25.01.2011 15:54 | automatické stahovanie

ahojte ..vo fore som našiel jeden skript na stahovanie ale vypisuje mi tu stále chybu :
Kód:
 <html>
<?php
require_once("mysql.php") ;
if(isset($_GET['id'])){
$id=$_GET["id"];
$result = mysql_query("SELECT * FROM mapaludia WHERE id=$id");
$row = mysql_fetch_array($result);
$stahovane=$row["stiahnuté"]   ;
$name = $row["nazovtwo"];
$stahovane2 = $stahovane+ 1;
$kat=$row["kategoria"];
 
$soubor = "mapy/mapy$kat/$name";
header("Content-Description: File Transfer");
header("Content-Type: application/force-download");
header("Content-Disposition: attachment; filename=\"$soubor\"");
 
}
?>
 <body>
 </body>
 </html>

vypisuje mi tieto chyby...
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\VertrigoServ\www\warcraft\dik.php:2) in C:\Program Files\VertrigoServ\www\warcraft\dik.php on line 13

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\VertrigoServ\www\warcraft\dik.php:2) in C:\Program Files\VertrigoServ\www\warcraft\dik.php on line 14

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\VertrigoServ\www\warcraft\dik.php:2) in C:\Program Files\VertrigoServ\www\warcraft\dik.php on line 15


Offline

Užívateľ
Užívateľ
automatické stahovanie

Registrovaný: 03.01.11
Prihlásený: 21.02.11
Príspevky: 55
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 25.01.2011 15:57 | automatické stahovanie

<html> z prveho riadku daj prec, a daj ho az za ?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 25.01.2011 16:19 | automatické stahovanie

to nepomáha


Offline

Užívateľ
Užívateľ
automatické stahovanie

Registrovaný: 03.01.11
Prihlásený: 21.02.11
Príspevky: 55
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 25.01.2011 16:21 | automatické stahovanie

Kód:
<?php
require_once("mysql.php") ;
if(isset($_GET['id'])){
$id=$_GET["id"];
$result = mysql_query("SELECT * FROM mapaludia WHERE id=$id");
$row = mysql_fetch_array($result);
$stahovane=$row["stiahnuté"]   ;
$name = $row["nazovtwo"];
$stahovane2 = $stahovane+ 1;
$kat=$row["kategoria"];
 
$soubor = "mapy/mapy$kat/$name";
header("Content-Description: File Transfer");
header("Content-Type: application/force-download");
header("Content-Disposition: attachment; filename=\"$soubor\"");
 
}
?>
<html>
<head></head>
 <body>
 </body>
 </html>
myslel som cely riadok. Pred php nemoze nic byt (ak chces manipulovat s headerom). Ak to nepojde ani takto, tak mas nejaky vystup aj v tom subore co includujes (nejakym vystupom sa chape aj prazdny riadok ci medzera)


Offline

Čestný člen
Čestný člen
automatické stahovanie

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 25.01.2011 16:21 | automatické stahovanie

Musi. Ubezpec sa, ze pred header() nemas ziaden vystup.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 25.01.2011 16:37 | automatické stahovanie

vobec to nejde :( neviem vobec co stým je :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
automatické stahovanie

Registrovaný: 03.01.11
Prihlásený: 21.02.11
Príspevky: 55
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 25.01.2011 16:42 | automatické stahovanie

ukaz ako presne ten subor teraz vyzera, a zodpovedz mi nasledujuce otazky:
1) includujes tento subor do nejakeho ineho suboru?
2) ten mysql.php ktory v nom vyuzivas nema ziaden vystup na monitor? (ani medzera ci prazdny riadok pred php)
3) aku presne chybu ti hadze? Stale tie iste ako si dal?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 25.01.2011 19:50 | automatické stahovanie

Kód:
<?php
require_once("mysql.php");
if(isset($_GET['id'])){
$id=$_GET["id"];
$result=mysql_query("SELECT * FROM mapaludia WHERE id=$id");
$row=mysql_fetch_array($result);
$stahovane=$row["stiahnuté"];
$name=$row["nazovtwo"];
$stahovane2="$stahovane+1";
$kat=$row["kategoria"]; 
$soubor="mapy/mapy$kat/$name";
header("Content-Description: File Transfer");
header("Content-Type: application/force-download");
header("Content-Disposition: attachment; filename=\"$soubor\"");
}
?>
<html>
<head></head>
 <body>
 </body>
 </html>


1,nie neinkludujem ho nikam .....
2,mysql. je len pripojenie k databaze
3,chyby su stále rovnaké


Offline

Užívateľ
Užívateľ
automatické stahovanie

Registrovaný: 03.01.11
Prihlásený: 21.02.11
Príspevky: 55
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 25.01.2011 20:19 | automatické stahovanie

dobre, v tom pripade jedina vec co mi napada je ze pouziva BOM. Aky mas editor?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 25.01.2011 20:19 | automatické stahovanie

pspad


Offline

Užívateľ
Užívateľ
automatické stahovanie

Registrovaný: 03.01.11
Prihlásený: 21.02.11
Príspevky: 55
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 25.01.2011 20:22 | automatické stahovanie

pspad nepouzivam, ale malo by sa to vypinat takto:
Nastavenie -> Nastavenie programu -> Program - správanie -> Ident. byty v kódovaní UTF-8

zrejme tam bude nejaky checkbox, tak ho odznac a znova svoj subor uloz

(zdroj: http://forum.pspad.com/read.php?1,44216)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 25.01.2011 20:31 | automatické stahovanie

stáále nič :x :cry:


Offline

Čestný člen
Čestný člen
automatické stahovanie

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 25.01.2011 20:44 | automatické stahovanie

Presunuté. Toto s javascriptom nesúvisí.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 25.01.2011 20:52 | automatické stahovanie

shaggy píše:
Presunuté. Toto s javascriptom nesúvisí.

jasne jasne sorry


Offline

Užívateľ
Užívateľ
automatické stahovanie

Registrovaný: 03.01.11
Prihlásený: 21.02.11
Príspevky: 55
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 25.01.2011 21:02 | automatické stahovanie

dessert píše:
stáále nič :x :cry:
ale takto (po vypnuti BOM) musis potom znovaulozit vsetky subory, to som tajne dufal ze si domyslis :) Teda minimalne ten mysql.php a ten v ktorom je tento kod.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 25.01.2011 21:04 | automatické stahovanie

ale ja som to ani zaskrtnute nemal


Offline

Užívateľ
Užívateľ
automatické stahovanie

Registrovaný: 03.01.11
Prihlásený: 21.02.11
Príspevky: 55
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 25.01.2011 21:28 | automatické stahovanie

potom netusim kde je problem, ale na 90% v tvojej nepozornosti. Co ta chyba znamena sme ti povedali, aj co ju sposobuje. Mas niekde vystup na stranke pred tym headerom. Ak vravis ze nie, tak bud klames (niekde bude medzera ktoru nevidis alebo podobne) alebo si to neuvedomujes (spominane BOM ktore mas vraj vypnute) alebo nieco ine. Bud mi tie subory posli, a pozrem sa na to alebo neviem ako ti viac poradit


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 25.01.2011 21:37 | automatické stahovanie

tak este sa pozri na to mysql
Kód:
<?php
define("SERVER","localhost");   
define("LOGIN","root");
define("PASS","vertrigo");
define("DATABASE","warcraft");
$dbc = mysql_connect(SERVER,LOGIN,PASS) or die('Pripojenie k serveru zlyhalo!');
mysql_select_db(DATABASE) or die('Nepodarilo sa oznaèi databázovú tabulku!');
?>                                           


Offline

Užívateľ
Užívateľ
automatické stahovanie

Registrovaný: 03.01.11
Prihlásený: 21.02.11
Príspevky: 55
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 25.01.2011 21:42 | automatické stahovanie

pokial su tie udaje spravne a nehadze ti nejaku chybu, tak by to malo byt ok. Skutocne su tie chyby take ako si napisal v prvom prispevku? Aj po tych upravach co som pisal?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 26.01.2011 8:26 | automatické stahovanie

akurat sa zmenili riadky

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\VertrigoServ\www\warcraft\mysql.php:9) in C:\Program Files\VertrigoServ\www\warcraft\dik.php on line 12

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\VertrigoServ\www\warcraft\mysql.php:9) in C:\Program Files\VertrigoServ\www\warcraft\dik.php on line 13

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\VertrigoServ\www\warcraft\mysql.php:9) in C:\Program Files\VertrigoServ\www\warcraft\dik.php on line 14


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 26.01.2011 8:42 | automatické stahovanie

nechcem sa vam miesat do problemu, ale fakt by asi bolo najlepsie niekam uploadnut tie tvoje subory.


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 26.01.2011 9:52 | automatické stahovanie

stači ak upnem tie dva súbory alebo všetko?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
automatické stahovanie

Registrovaný: 03.01.11
Prihlásený: 21.02.11
Príspevky: 55
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 26.01.2011 10:13 | automatické stahovanie

no vidis, takze mas nejake "biele znaky" aj v tom subore mysql.php. Podla tych novych chyb to zas vyzera ze na jeho konci. Nemas tam nejaku medzeru, tabulator alebo podobne?
A hej, ak skutocne neincludujes tieto subory inde tak to stacit bude


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 26.01.2011 10:13 | automatické stahovanie

ak ziadny iny subor do tychto dvoch nezasahuje, tak staci tieto dva


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 26.01.2011 10:18 | automatické stahovanie

aaa už to ide v tom mysql.php bola medzera ...že som si to nevšimol :D ...diky moc vsetkým


 [ Príspevkov: 25 ] 


automatické stahovanie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JavaScript na automaticke stahovanie.

v JavaScript, VBScript, Ajax

6

755

11.10.2009 23:09

esso82

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Woocomerce automatické sťahovanie feedu

v Redakčné systémy

0

95

26.07.2016 7:44

Pavolbablik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

win 10 automatické sťahovanie aktualizácií

v Operačné systémy Microsoft

6

168

02.10.2017 16:23

Sheldorr

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Soft na automaticke stahovanie obrazkov z netu

v Sieťové a internetové programy

0

300

28.12.2008 10:41

Axwell

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sťahovanie

v Spoločnosť, politika, psychológia, filozofia, náboženstvo

4

304

30.04.2014 19:03

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stahovanie

v Sieťové a internetové programy

1

101

21.03.2015 20:18

liqua1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stahovanie

v Ostatné programy

2

262

22.08.2011 17:32

Denco1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stahovanie

v Ostatné programy

3

151

15.06.2014 22:11

petozaba

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automaticke aktualizacie

v Operačné systémy Microsoft

6

353

14.11.2006 18:40

Dolmayan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automaticke posuvanie

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

309

21.04.2009 20:42

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automaticke aktualizacie

v Operačné systémy Microsoft

4

208

04.07.2010 17:57

namornik71

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Automatické prepočítavanie

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

112

15.05.2013 18:15

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Automatické aktualizácie

v Operačné systémy Microsoft

22

938

17.08.2008 13:30

Gyrxiur

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Automatické aktualizácie

v Operačné systémy Microsoft

1

315

26.02.2009 23:06

Kosak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Automatické aktualizácie

v Operačné systémy Microsoft

13

380

08.01.2008 16:51

Rammstein16

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Automatické doplňovanie

v Sieťové a internetové programy

5

414

10.11.2006 13:55

Ingenium Deerro



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF