Ahojte. Riesim taky problem, ze ked niekomu zavolam, tak mu telefon automaticky ukaze firmu, ktora uz neexistuje a bolo v nej pouzivane moje tel. cislo. Neda sa to nejak zmazat, lebo dost to metie ludi, ktori ma nemaju ulozeneho a dana firma uz neexistuje. Dakujem za odpoved.
Ak sa prijimatelovi zobrazuje namiesto cisla nazov firmy, tak kontaktuj operatora. Myslim, ze sa to v mobile neda nastavit. V nastaveniach SIMkarty je sice "Upravit cislo SIMkarty", ale netusim naco to je a testovat to nemienim.
Skor si myslim ze je rec o smartfonoch a autodoplnanie z nejakych databaz, mozno google ci ine. Pozrel by som si cez google ci nemas nahodou cislo priradene k tej firme ktora uz neexsituje, ak ano, tak by som profil tej firmy na google zrusil, vyhodil taktiez odtial cislo. Ak je v inej, tak poziadal o vyradenie z evidencie, aka totazka taka odpoved, kedze si nenapisal moc presne o ake automaticke zobrazenie firmy.
Ahoj JanoF. Bude sa jednať o google. Ďakujem za pomoc Proste ked volam ludom, tak mi hovoria, ze im ukazuje nazov firmy A je pravda, ze v tej firme bolo pouzivane moje cislo a asi bolo regnute aj pre google profil pred 10 rokmi.