ASUS N55SF (WIN 10)- vypinanie obrazovky pri prezerani obrazkov a videiAhojte, dlhsiu dobu sa mi pri prehliadani stava, ze ked pozeram videa alebo nejaky napr. autobazar kde si preklikavam obrazky sa mi vypne a zapne obrazovka...robi to raz za cas pri tychto grafickych zalezitostiach..neviem si uz rady..Preinstaloval som win...ovladace chipsetu, graficke ovladace aktualne..Nevie mi niekto poradit co je vo veci? odchadza mi nieco ? Je to dost otravne...Obcas sa stane ze to urobi dva krat po sebe a dokonca mi to restartne pocitac....Dakujem za kazdu radu Tak si nainštaluj ovládač pre grafiku zo stránky NTB. Aj za cenu ze to je stary ovladac ? Ved medzicasom som instalovaval aktualizacie a nerobilo mi to ...Neviem ci to nezacalo robit po prechode na win 10 ...a to ze na notebooku neviem spojazdnit zvuk ani nehovorim uz sa mi to raz poradilo ale zabudol som co pomohlo...ale teda toto mi extremne vadi to preblikvoanie..ale tvoje riesenie sa mi zda malo :/ Tak sa maj a nechaj to tak. No skusim to ale moc tomu nedavam sancu.... Pre ten notebook neexistuje nativna podpora Windows 10.. Takze jedine 100% riesenie je vratit sa k Windows 7 (ak je hardverovo vsetko v poriadku), pri Windows 10 sa mozes s problemami stretavat aj v buducnosti.. No to mas pravdu o tom viem a tiez sa mi zda ze pouzivanie win 10 budu sprevadzat stale nejake problemy...ale spat na 7 moc nechcem ist...takze najskor to bude vo win a nekompabilitou ovladacou s cim sa zrejme neda moc robit... ten prechod zmovu na 7 je tazky? Máš myš ? Tak klikaj ,nech si Win10 nerobí ,čo chce.Hlavne , čo sa týka ovládačov. No zatial som sa k rieseniu na google nedopatral tak sa pytam skusenejsich... a nikto ti nekaze odpisovat ked mas nejaky problem stale.... Nepochopil si , ale to nevadí.Už tu nebudem písať.Len pre Info.Mám tento NTB a je na ňom Win10.http://datacomp.sk/asus-a6jc-q003-_d8678.htmlhttps://www.asus.com/br/support/Download/3/41/0/16/24/ stale nerozumiem kam tym mieris ... skusil som nove ovladace povodne...niekolko krat preinstalovat win... a stale nieco... hladam co to moze byt ... tak neviem potom co mam furt klikat... ...
ASUS N55SF (WIN 10)- vypinanie obrazovky pri prezerani obrazkov a videi |