[ 1784 tém ] 1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

2785

22.05.2008 19:48

JanoF

Žiadne neprečítané príspevky

Sústava - desiatková / šestnástková / dvojková

10 16 7 6 5 4 3 2 1 0 10 16 7 6 5 4 3 2 1 0 10 16 7 6 5 4 3 2 1 0 10 16 7 6 5 4 3 2 1 0 0 00 0 0 0 0 0 0 0 0 64 40 0 1 0 0 0 0...

11

9149

06.10.2013 22:44

hnuso95

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

Interval v C

Ako sa prosim vas zapisuje interval v C. Viem akurat ze v Pascali je to napr. 1..10, ale v C netusim.

11

457

09.03.2008 19:37

Matoo

Žiadne neprečítané príspevky

[Pascal] Pad - zdrojovy kod

Pad Vytvorte program, ktorý vypocíta za aký as dopadne na Zem teleso s výšky h. Gravitané -2 zrýchlenie g bude zadané ako...

6

465

07.03.2008 20:46

Axwell

Žiadne neprečítané príspevky

[Pascal] desatinna_cast - zdrojovy kod

Cela_cast Vytvorte program, ktorý po zadaní lubovoného desatinného ísla, vypíše celú cast tohto císla diky :-)

5

440

03.03.2008 20:14

Axwell

Žiadne neprečítané príspevky

[Pascal] Sinus - zdrojovy kod

Sinus Vytvorte program na výpocet sínusu uhla zadaného z klávesnice v stupoch. Pozor! Funkcia Sin v Pascale používa ako...

2

1843

03.03.2008 20:11

Axwell

Žiadne neprečítané príspevky

grafika v pascale

mam taky problem s grafikou v pascale, ze ju vobec neviem spustit :D graficky rezim spustam korektne (aspon myslim), cize...

4

1484

27.02.2008 20:45

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

Java compiler

Hladam, java compiler. Otvoril som *jar archiv s jednou hrou na SonyEricson a boli tam subory *class, tie som decompiloval...

3

421

27.02.2008 20:36

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

zaciatocnik v c

chcel by som sa opytat...mam subor xyz.c a chcem ho spustit..ako to spravim???cize xyz.c nejako prelozit do xyz.exe...

10

520

26.02.2008 21:09

bup666

Žiadne neprečítané príspevky

Java -> System.out.println()

V kóde: import java.io.*; public class charsx { public static void main ( String arg[]) throws...

10

694

24.02.2008 10:53

pitrik1

Žiadne neprečítané príspevky

zahada v pascale

tak som tu opat s dalsim zahadnym problemom v pascale (tentokrat to uz fakt stoji za to), teraz sa mi stala nasledovna vec:...

3

370

23.02.2008 9:59

Aries

Žiadne neprečítané príspevky

[Pascal] BMI - vypocet - zdrojovy kod

BMI Vytvorte program, ktorý vypoíta hodnotu BMI (Body Mass Index): BMI = hmotnos v kg / (výška v m) na druhu Výstup napr.:...

2

2845

18.02.2008 21:23

Axwell

Žiadne neprečítané príspevky

[Pascal] Dlzka kruhu - vypocet - zdrojovy kod

Dlzka_kruhu Vytvorte program na výpocet dlžky kružnice. Hodnotu PI zadajte v programe ako konštantu. potrebujem surne zdrojovy...

2

1144

18.02.2008 21:23

Axwell

Žiadne neprečítané príspevky

[Pascal] Objem_valec - vypocet - zdrojovy kod

Objem_valec Vytvorte program na výpocet objemu valca. PI zadajte ako konštantu. potrebujem surne zdrojovy kod, diky :)

2

531

18.02.2008 21:23

Axwell

Žiadne neprečítané príspevky

usb port

Cafte, mam taku otazku,neviete mi poradit,ako ovladat port usb v pascale? Mozno niektori z vas v skole ovladali pomocou pascala...

5

593

16.02.2008 11:33

VLADIS007

Žiadne neprečítané príspevky

POmoc s bitovým XOR-om

Prosím vás mohli by ste mi pomôcť lebo nechápem slovu bitový xor dvoch čísel... respt. spočítajte bitový xor dvoch čísel......

3

507

16.02.2008 11:07

ado21

Žiadne neprečítané príspevky

neexistuje?

neexistuje nieco ako je dissassembler pre JSA ,ale pre Cpp =teda nejaky disscpp program.Kt.mi z exe suboru spravy zdrojak v cpp.

5

490

16.02.2008 2:16

ado21

Žiadne neprečítané príspevky

pascal potrebujem zdrojovy kod na program na vypocet mzdy

Zdravim surne potrebujem zdrojovy kod na tento program: Mzda Vytvorte program, ktory vypocita mesacnu mzdu pracovnika. Zadany...

2

1076

14.02.2008 18:20

Axwell

Žiadne neprečítané príspevky

Podivny problem s polom

Mam taky cudny problem, s ktorym si neviem dat rady - mam spravit jednoduchy program, ktory nacita n cisel a potom ich vypise,...

1

411

03.02.2008 23:04

Pernikar

Žiadne neprečítané príspevky

Skrytie aplikácii pomocou c++

Dobrý deň, prosil by som poradiť, ako v mojej aplikácii naprogramovanej v c++ zistiť hwnd aktuálneho okna, aj keď je to...

1

471

02.02.2008 17:09

sento

Žiadne neprečítané príspevky

SUDOKU

Hladam niekoho kto ma vytvoreny program v jazyku C na hru SUDOKU.. AK niekto ma moze sa ozvat na icq 305-243-004

4

957

02.02.2008 10:39

juho

Žiadne neprečítané príspevky

Assembler úloha

Potrebujem pomoc s assemblorom. Mám nasl. úlohu: Napíšte program pre výpočet objemu kvádra. Dĺžky strán zadajte z klávesnice a...

0

571

02.02.2008 7:37

HT

Žiadne neprečítané príspevky

dev builder ++

mam dev builder c++ ci jak sa to vola. A zaujimalo by ma, ake to ma moznosti. potrebujem napisat jednoduchu aplikaciu...ako su...

0

373

31.01.2008 20:03

B.A.X.O

Žiadne neprečítané príspevky

problem s flash introm

Mám jedno flash into ale chcel by som ho trochu prerobiť ako to mám spraviť? neviem či správna téma:

2

341

31.01.2008 13:54

delo101

Žiadne neprečítané príspevky

pascal skuska

je tu nejaka dobra duša ktorá by zajtra pomohla na skuske z pascalu?

2

407

30.01.2008 17:46

alex7625

Žiadne neprečítané príspevky

Pomoc s nacitanim diakritiky

Zdravim potreboval by som poradit! ked nacitavam z textoveho suboru ako mam spravit aby mi to citalo aj s diakritikou v C#? za...

4

396

30.01.2008 13:55

El_locco

Žiadne neprečítané príspevky

Pomoc kalkulacka C++

Potrebujem pomoct s kalkulackou ktora ma vediet +, -, *, /. Takze tieto operacie som zvladol ale neviem akosi spravit cez...

2

1761

21.01.2008 17:23

Peto670

Žiadne neprečítané príspevky

Pomoc pri vybere vhodneho jazyka

Zdravim, Potreboval by som poradit s jednou vecou a to takou ze mam v plane vytvorit program , ktory by fungoval asi takto :...

3

352

20.01.2008 17:37

tlacitko Enter

Žiadne neprečítané príspevky

Cckovi readkey

Neviete niekto aka je obdoba prikazu readkey z TP-cka v jazyku Borland C++. Potreboval by som prikaz co by okamzite nacital...

8

574

18.01.2008 7:38

euthanan

Žiadne neprečítané príspevky

atmel 8051 napalovanie

Zdravim vsetkych co s tymto zazrakom vedia robit. Dostal som od ucitela programator presto od asix ale programovat AT89s8253...

0

1201

16.01.2008 17:17

martingt89

Žiadne neprečítané príspevky

Pomozete mi prosim s assemblerom?

Ahojte mam taky problem mam spravit zadanie z assembleru ,ale vobec stym neviem robit :( ,ale fakt to potrebujem. Bol by mi...

2

492

15.01.2008 18:04

programator

Žiadne neprečítané príspevky

Pascal-problém s FILE

Dajme tomu že zadanie príkladu znie: Zostav prog. na načítanie čísiel zo súboru st.in a ich vypísanie v programe. Tak som...

18

839

14.01.2008 12:59

hawe

Žiadne neprečítané príspevky

dajte mi 1.lekciu k assembleru (hello world)

vopred dakujem Začínal som BASIC trochu assemblerZ80 a potom TURBOPASCAL.Viem aj niečo s C++ ale iba Hello world a...

20

2870

08.01.2008 13:24

euthanan

Žiadne neprečítané príspevky

Intel 8051

Zdravím všetkých, ktorí sa zaujímajú o tento procesor, je sice už starý ale stále ma uplatnenie. Učime sa ho v škole a trošku...

1

603

07.01.2008 18:09

martingt89

Žiadne neprečítané príspevky

ČO JE NAJ

čo je podľa vás najlepší program na tvorbu www :-)

3

599

06.01.2008 14:46

twistik

Žiadne neprečítané príspevky

pomoc: Borland Builder C++ 3

vie mi niekto helpnut s timto som v tom este uplny amater dakujem Zadanie: Vytvorte aplikáciu (hlavný formulár typu...

4

1478

04.01.2008 18:46

Bacil

Žiadne neprečítané príspevky

registre

-akym prikazom sa menia registre v systeme windows? -akym prikazom sa daju ukoncovat procesy vo windows?

5

578

04.01.2008 11:25

sento

Žiadne neprečítané príspevky

upnite mi

zosit z assembleru na strednej,lepsia by bola VS alebo tak ale na PC32bit.najlepsie masm.

0

511

01.01.2008 18:47

euthanan

Žiadne neprečítané príspevky

Vizualizacia bubblesortu v pascale

Nema niekto? Alebo nepoznate nejaky zdroj, odkial by som stiahol zdrojak? :) Nechce sa mi to robit... :/

1

356

28.12.2007 10:15

Doug

Žiadne neprečítané príspevky

Hanojske veze v programe C

mame to za ulohu urobit s 3 stlmi a max. 10 kotucmi a ja som v C high lama :cry: ... tak ak ste niekto uz nieco podobne robili...

9

1282

25.12.2007 0:06

TrSek

Žiadne neprečítané príspevky

turbo pascal

caute, v pascale neviem vobec programomat a dostali sme ulohu a ja fakt neviem ako ju spravim... ak by sa niekto nasiel kto by...

3

692

24.12.2007 23:00

TrSek

Žiadne neprečítané príspevky

nemozem vytvarat .exe v pascale

doteraz som v pohode vedel vytvorit zo svojich "programov" v pascale (pouzivam tp 7.0) subory vo formate .exe,...

3

362

23.12.2007 11:56

Aries

Žiadne neprečítané príspevky

visual c++ - kto sa vyzna prosim kuk

zdravim, akurat pracujem na SOČke je to program Vyuka jazyka C++. Cele to programujem vo visualku 6.0 . Potreboval by som...

4

406

21.12.2007 18:41

Forte

Žiadne neprečítané príspevky

2 prog. v pascali

Ahoj, mam spravit 2 prog. v pascali a nvm s tym ani pohnut totiz nvm pascal...chcem vas poprosit ak by ste mal fakt niekto cas...

5

518

19.12.2007 14:25

Paljak

Žiadne neprečítané príspevky

Assembler - čísla v súbore

Prosím vás, potreboval by som pomôcť. Mám súbor, v ktorom sú uložené čísla, potrebujem aby mi program zistil, ktoré z nich je...

11

484

18.12.2007 9:17

majo-majo

Žiadne neprečítané príspevky

Osetrenie vstupov programu v C

Takaze robis semestralnu pracu v Dec-C++ v C-cku, na ovladanie programu sluzia vyhradne cisla ktore nacitavam z klavesnice do...

11

807

16.12.2007 15:11

sento

Žiadne neprečítané príspevky

Pomoc: Pong v C

Ahoj na internete som našiel tento script: /* ppong.c * bounce a character (default is 'o') around the screen...

2

406

15.12.2007 11:17

Shareman

Žiadne neprečítané príspevky

assembler_slovo s najnizsim ascii znakom...

Zdravim vas potrebujem vyriesit taketo zadanie: Načítajte z klávesnice reťazec znakov ukončený znakom "nového...

3

552

13.12.2007 16:25

clovek57

Žiadne neprečítané príspevky

Assembler - prevod medzi sustavami

Zdravim Vas Uz dlhsiu dobu si lamem hlavu nad takymto programom ... - nacitam z klavesnice desatinne cislo (|x| <1) v...

1

2113

08.12.2007 10:41

jarda

Žiadne neprečítané príspevky

Assembler HDD info - pomoc

Zdravím. Mám takú domácu úlohu pre Assembler - vyčítať informácie o disku. Je tam ale menší háčik (že som z toho idiot) a...

3

725

07.12.2007 11:17

sento

Žiadne neprečítané príspevky

algoritmus heeeelp

je to krcma a ak mi niekto help kupim mu pivo cafte dokaze to tu niekto urobit? napisat algoritmus co potrebujem na informatiku...

6

472

06.12.2007 16:55

tearan

Žiadne neprečítané príspevky

prostredie BCPP

newiete nahodou niekto na co sa BCPP pouziva ?

8

515

04.12.2007 15:47

ferkooo

 [ 1784 tém ] 1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36


Assembler, C, C++, Pascal, Java




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF