[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.10.13
Prihlásený: 16.04.15
Príspevky: 23
Témy: 8 | 8
NapísalOffline : 25.03.2015 21:37 | asp.net a input file

Dobrý deň,
naprogramoval som stranku v asp.net. Na stranke dynamicky pridavam cez javascrpit pomocou tlacitka objekty input(type=file) a nakoniec to cele odoslem na server. problem mam v tom ako tie subory ulozim ked tie input objekty neboli vytvorene na strane serveru ale cez javascript v prehliadaci. Vie mi prosim niekto poradit? dakujem.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
asp.net a input file

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14572
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 25.03.2015 21:44 | asp.net a input file

webforms či mvc?

tu máš napr pre webforms postup: http://aspsnippets.com/Articles/Uploading-Multiple-Files-using-JavaScript-Dynamic-FileUpload-Controls-in-ASP.Net.aspx

v skratke, k poľu pridaných súborov sa vieš dostať cez kolekciu
Kód:
Request.Files


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.10.13
Prihlásený: 16.04.15
Príspevky: 23
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 25.03.2015 22:17 | asp.net a input file

No problem je v tom ze cez to Request.Files som to skusal ale tie dynamicky vytvorene objekty nie su runat=server a teda nemaju svoju podobu na servery a do Request.Files sa nedostanu.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
asp.net a input file

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14572
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 25.03.2015 22:42 | asp.net a input file

To s tým nesúvisí.. runat="server" by bolo dôležité len vtedy, keby si sa chcel odkázať na tie prvky priamo, ale toto by fungovať malo... Taký detail, toto máš nastavené?

Kód:
enctype='multipart/form-data'

?


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.10.13
Prihlásený: 16.04.15
Príspevky: 23
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 26.03.2015 13:19 | asp.net a input file

Uz to mam nastavene na enctype='multipart/form-data' a stale mi to vypisuje cez debug ze Request.Files.Count je 1 teda len ten prvy prvok co bol vytvoreny ako prvy a tie dynamicky vytvorené tam nie su.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
asp.net a input file

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14572
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 26.03.2015 13:38 | asp.net a input file

práve som to ešte špeciálne kvôli tebe otestoval, nech tu nehovorím náhodou blbosti, ale ono to naozaj funguje. ak ti to nejde, "niečo" robíš zle, ale bez zdrojového kódu môžem len tipovať čo... toto je môj minimalistický kód na ktorom je jasne vidieť, že počet poslaných súborov je naozaj prepojený na kolekciu Request.Files.. Všimni si, že žiadne runat som inputom nepridával:

MultiUpload.aspx
Kód:
<%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true" CodeBehind="MultiUpload.aspx.cs" Inherits="WebForms.MultiUpload" %>

<!DOCTYPE html>

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head runat="server">
    <title></title>
</head>
<body>
    <form id="form1" enctype="multipart/form-data" runat="server">
        <div>
            <input type="file" name="blabla" /><br />
            <input type="file" name="blabla2" /><br />
            <input type="file" name="blabla3" />

            <asp:Button ID="btnSubmit" Text="Submit files" runat="server" />
        </div>

        <asp:Label ID="lblNumberOfPostedFiles" runat="server" />
    </form>
</body>
</html>


MultiUpload.aspx.cs
Kód:
using System;

namespace WebForms
{
    public partial class MultiUpload : System.Web.UI.Page
    {
        protected void Page_Init(object sender, EventArgs e)
        {
            btnSubmit.Click += btnSubmit_Click;
        }

        void btnSubmit_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            lblNumberOfPostedFiles.Text = Request.Files.Count.ToString();
        }
    }
}


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.10.13
Prihlásený: 16.04.15
Príspevky: 23
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 26.03.2015 15:49 | asp.net a input file

Ok. Ďakujem. Už mi to funguje ako má. Vypisuje to správny počet input file. Chyba bola tam že som nastavoval iba id objektu a nie aj name. Už mi to funguje.


 [ Príspevkov: 7 ] 


asp.net a input file



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ASP.NET, ASP programátor-analytik

v Ponuka práce

0

1047

02.11.2006 9:52

Michaela

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Input file

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

442

28.04.2008 16:37

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Input file a jeho cesta

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

174

02.04.2014 9:09

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

input type=file - ako sa opýtať, či bolo políčko vyplne

v PHP, ASP

5

448

24.05.2008 21:28

peter555

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ASP.NET

v Kôš

1

31

04.10.2016 13:31

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ASP.NET

v PHP, ASP

4

216

03.10.2016 18:12

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ASP.NET + delphi

v Technológia .NET

2

1275

09.06.2009 21:01

Kirk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ASP.NET štandardne rozvrhnutie

v Technológia .NET

3

254

15.06.2015 10:44

expresado

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Request a ASP.net

v Technológia .NET

4

1508

29.06.2008 9:41

Ded'leg

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ASP.NET alebo PHP?

v PHP, ASP

6

193

19.08.2015 13:17

Nesquik80

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

AS3 a Asp.net

v Technológia .NET

8

560

28.06.2011 16:17

p4tooo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Programátor/ analytik (C#, ASP.Net)

v Ponuka práce

0

225

26.04.2016 9:55

Trigon

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

microsoft server - asp.net/php

v PHP, ASP

27

751

19.10.2010 10:59

bimbo34

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ASP.Net role in Paris

v Ponuka práce

0

929

20.03.2008 18:29

michaela.brnova

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hladame programatorov v asp.net !!!

v Ponuka práce

0

1042

05.11.2006 14:07

kisantal

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

P: ASP.NET a C# 2008

v Predám

0

179

07.12.2010 20:45

Ded'leg



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF