AOC 24GU/BKMal by som veľký záujem o daný monitor, no kto čaká nežerie... dal by som ruku do ohňa, že ešte dva dni dozadu ho mali na alze... a teraz už ho nemaju nikde... co by ste odporucili chcel by som ako vianocny darcek nejaku jeho alternativu v podovnej cenovej kategorii.. alebo neviete kde ho objednam? urcite chcem rano volat do alzy a podobnych obchodov ci sa nenajde nejaky skladovy kus :/// https://www.mall.sk/lcd-uhlopriecka/aoc-24g2u-24g2u-bk-1410097 oki brtel dakujem snazil som sa vyvarovat tomu obchodu ale ked sa inac neda ... a cisto nahodou neviete o nejakych zlavovych kuponov do mallu.... predsa len ten monitor je 10-20 eur drahsi ako na inych shopoch ktore ho ponukali ... ale to len cistou nahodou nechcem vyzniet ako škrob... ale chapete kto si cent nevazi euro si nebude ja pôjdem asi do 27 len ešte neviem či FHD alebo QHD fhd=24 qhd=27fhd27 je zlá kombinácia Ak 27 tak jedine QHD. Pri FullHD 27 ani nerieš. Tak chcem sa spytat nahodou nemate nejake zlavove kody na mall ? :o ...
AOC 24GU/BK
|