anglické tv stanicezdravimmôžte mi niekto poradiť nejaky program cez ktorý možem sledovať anglické stanice poprípade aj rádiá by mohli byť....potreboval by som to na zlepšenie mojej angličtiny... osobne by som ti poradil aby si pokial mas tu moznost sledoval tvoje oblubene serialy/filmy v povodnom zneni, pripadne s titulkami. jednoduchy dej, kde si kopec veci domyslis a takto si rozsiris slovnu zasobu. mam na mysli moznost prepnutia jazyka u zahranicnych serialov, ktore vysielaju nase stanice. Neviem v akom si stadiu, ale pre zaciatocnikov su velmi dobre dokumentarne filmy. Rozprava sa tam pomaly a zrozumitelne. Kopu ich najdes aj na YT a nie si tak odkazany na nejake vysielacie casy. hmm tak asi sa to nedá, lebo mňe by sa viac páčila tá telka....tak si nejaké zaplatím cez skyling... Mne sa osvedcilo veľa citát po anglicky niečo čo ma bavi, v mojom prípade to bola oblasť IT a vôbec skoro celý internet je v anglictine podľa mňa zbytočne vyhadzovať peniaze za tel. stanice keď je na nete také mnozstvo serialov, filmov, dokumentov atp. Ale samozrejme tvoje peniaze keď už tak, tak napr. BBC má live streaming na nete... v mobile mám British Radios apk,sú tam všetky BBC rádiá a kopa iných ...
anglické tv stanice |