android ikony po odinstalaciiCaute,z telefonu som odinstaloval nieake systemove appky, no ikoniek sa akosi nemozem zbavit, ked kliknem na ikonku vypise chybu, ze je docastne nedostupna... zmazat sa da no po restare sa zase objavy ... mazal som to uz 10x aspon, neviete co s tym je?? Dakujem Aký telefon ? Sakra ako ti ma niekto pomôcť, toto je zakladna vec ktorú treba uviesť.A neni sú to icony ale ikony. lenovo k3 note resp. k50-t5 no sorry myslel som ze to zalezi od OS v telefone z telefonu som odinstaloval nieake systemove appkyto akoze cim? pretoze sa to bezne neda.a preco si naivne myslis, ze nebudu nasledovat ziadne problemy, ked mazes kadejake syst. veci?alebo sa jednalo o bundlovany bordel od vyrobcu? aj v takom pripade plati prva veta. no musel som robit najpr root ... su to blbosti ktore nevyuzivam konkretne google+, hangouts, filmy play a WeQR! ... chcel by som este dalsie veci pomazat ako hry play, dake temy, veci od lenova len sa bojim lebo v tychto veciach sa moc nevyznam ... No zatial len ikony ma trapia. Co som googlil tak vsade len navody ze dotknut sa ikony pockat kym sa nezobrazi kos a pretiahnut ju tam. to spravym zmaze ju no po restarte sa zase objavy ... ...
android ikony po odinstalacii
|