alternativny cartidgeKedze sa u nas tlaci dost casto, rad by som nasiel nejaky alternativny cartridge do tlaciarne ide o HP Photosmart B010a s catridgeom cislo 364 resp. 364XL. Tak nejake neoriginalne by ma zaujimali, ktore mate overene, dik. // pridané po 2 hodinách 23 minútach od posledného príspevkutoto ma celkom zaujalo http://www.mojetonery.sk/kompatibil-hp-364xl-b Odporúčam kúpiť radšej injekcie s tonerom, je to za babku a čo sa týka kvality, no podľa mňa všetko OK, čierny toner je čierny toner a tlačiareň pracuje stále v poriadku bez najmenších problémov. Môže sa ti zašpiniť hlava alebo sa ti môže pokaziť viac vecí ako s orig. tonerom, ale tá cena je úplne niekde inde. Kúpim 3 náplne 350ml za 11€ Orig. toner kúpim 1 250ml za 20€ tak nie je o čom ... Už si plním toner sám niekoľko rokov a stále frčím bez problémov (možno len náhoda). to S1anley: To si nejak doplietol. injekcie s tonerom ? Toner sa pouziva v laserovych tlaciarnach a je v nom prasok. Da sa tiez doplnat, ale doplna sa praskom. V atramentovych tlaciarnach sa pouziva cartridge (po slovensky je to patron) a tam sa doplna tekutina zo striekaciek. to Semp: Kedze pises, ze sa tlaciaren pouziva vela, na tvojom mieste by som porozmyslal nad kupou laserovej tlaciarne. Ak si prepocitas pomer ceny toneru k poctu vytlacenych stran, tak to vychadza lacnejsie s laserovkou. Pravdaze to zalezi aj od konkretnej tlaciarne a toneru. A aj toner sa da doplnat, akurat sa doplna praskom a nie tekutinou. Tie ceny maju fakt dobre.... co som ja kupoval repasovany toner tak ma stal 40EU VS 60 za origo. http://www.mojetonery.sk/laserove-toner ... 612a-black Ta cena mi pride nejaka divna... to S1anley:To si nejak doplietol. injekcie s tonerom ? Toner sa pouziva v laserovych tlaciarnach a je v nom prasok. Da sa tiez doplnat, ale doplna sa praskom. V atramentovych tlaciarnach sa pouziva cartridge (po slovensky je to patron) a tam sa doplna tekutina zo striekaciek. to Semp:Kedze pises, ze sa tlaciaren pouziva vela, na tvojom mieste by som porozmyslal nad kupou laserovej tlaciarne. Ak si prepocitas pomer ceny toneru k poctu vytlacenych stran, tak to vychadza lacnejsie s laserovkou. Pravdaze to zalezi aj od konkretnej tlaciarne a toneru. A aj toner sa da doplnat, akurat sa doplna praskom a nie tekutinou. Názov témy je predsa cartridge S1anley - preto si napísal injekcie s tonerom? jackal27 narážal presne na to. ahá tak sry^^ ...
alternativny cartidge |