Aký mobil do cca ???Čaute,Keďže už môj Note 4 začína občas blbnúť, rozmýšľam nad výmenou mobilu...Mám kandidátov: Samsung Galaxy Note 8, Galaxy S9+, Huawei P20 pro a ďalšie neviem..Pozeral som aj verziu Galaxy S9+ 256gb, ale neviem či to má vôbec zmysel...Ide mi hlavne o to aby mobil mal super displej a fotky boli naozaj pekné...nejako ma to nenáhli, ale každej dobrej rade sa poteším...Vďaka za odpoveď Note 9 Jednoznacne note9. Mam note8 a som nadmieru spokojný. Je dokonalý. Note 9 by mal byť dokonalejsi vdaka 4000 baterii a väčšej pamati. Len dufam, že bude aj on oficiálne dual sim, lebo za par mesiacov ked sa osvedčí, ho chcem kúpiť a dual sim je u mna podmienkou. Ahojte,Keďže som si ešte mobil nevybral a prišiel teraz na trh Huawei Mate 20 Pro tak uvažujem trošku nad ním, aký je Váš názor? Rozhodujem sa medzi Note 9 a týmto Mate 20 Pro.. Dík Pixel 3 XL ^^ that onealebo XS Max Za mna mate 20 pro... Len poroz nato nepodporuje sd kary ale tusim nm karty hlavne poroz na dristy. su nebezpecne. Ak sa môžem opýtať, prečo práve odporúčate Pixel 3XL, a nie taký napr. Note 9..Ešte ma zaujal jeden mobil a to je Nokia 8 Sirocco, aký máte naň názor? Cena je omnoho nižšia, čistý android, Zeiss optika...ide mi hlavne o fotoĎakujem za odpoveď samsung prostredie ho dost nici, cisty android je cisty androida pixel bude mat najlepsi fotak ...
Aký mobil do cca ???
|