aku tlaciaren kupit?vyberam z tychto dvoch: HP LaserJet P1005 a Canon LBP3010. parametre maju porovnatelne, ale za canon hovori nizsia cena tlaciarne a aj toneru. je nejaky velky rozdiel v kvalite? alebo mozem s kludom kupit canonku? s kludom mozes kupit canonku...zda sa mi ze aj servis maju lepsi, ja vlastnim Canon MP540 a na spotrebu a cenu nemozem povedat krive slovo, oproti starsej HP 1410 co som mal,je vo vsetkom lepsia Mal som HP ale odkedy mam cannon nedam na neho dopustit, ked si vezmes ze tonery do HP stoja pomaly tolko ako cela tlaciaren prejde ta chut kupovat tuto znacku Tiež by som už HP tlačiareň nikdy nekupoval,mám tam síce len dve náplne,ale tá cena čo za to vypýtajú,no hrúza vdaka za rady, kupujem canon sak minule som kupoval do 2 tlaciarni ( jedna HP a druha canon) a som nehal skoro 5-6000 tak som vravel ty nas budu mat velmi radi aikon - zmysel tvojho prispevku? teraz som nasiel tuto: http://www.datacomp.sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=3628 a hned som aj objednal... ma najlepsiu cenu a aj tonery su v pohode... ...
aku tlaciaren kupit? |