Aku graficku kartu?Mohli by ste mi poradiť čo najlepšie bude fungovať na mojej zostave? Mám toto: Doska Gigabyte GA-7N400 chip set Nvidia nForce2 Ultra 400 Ram : 1280MB DDR CPU : Athlon XP 2500+ Zdroj : Mercury 350W GK : Inno3D GeForce FX 5200 128MB Aka GK by bola najlepsia? Najlepšia HD3850 AGP, ale do tej zostavy ba som ju nikdy nedal, max HD3650 . Šetri, a kúp rovno nový PC najlepsie keby si tam dal nejaku ATI HD3650. nic lepsie vzhladom na cenu a zdroj by som tam uz nedaval. este je najvykonnejsia agp karta HD3850, ale tu uz by ten zdroj zrejme nezvladol. // Vladio faster OK Beriem.Len do tej zostavy sa uz neoplati az tolko inevstovat.Nieco lacnejsie by bolo lepsie. Zozen to z bazaru lacnejsie,novu sa urcite kupovat neoplati,to je jasne...pretoze keby si chcel novu do 30€, tak kupis zrovna take slabe nieco ako uz mas... Zaujimal by ma vas nazor na tuto GK Nvidia GeForce 7300 GT 512MB DDR2 mam moznost si ju zohnat. za aku cenu mas ponuku? No priblizne 25 euro to mi pride drahe, ved za tu cenu ide 7600vka do AGP... No nakoniec som sa rozhodol pre Nividiu GeForce 6800 GS 256MB DDR3 256bit zbernica.Rad by som poznal vas nazor na tuto kartu no nic moc, ale k tvojej zostave je to OK...kolko si za nu vysolil? No len 20e aj s postovnym.Myslim ze je to dobra volba.Pytaju hrozne vela za stare sunky.Aj za tu moju 5200FX na Bazosi aj 15e budiz, aspon nieco, nekupil si az tak najhorsie ...
Aku graficku kartu? |