Akú chladiacu podložku používate? Ja mam evolveo ania 6rgbDobrú deňChcem sa spýtať na skúsenosti mám podložku EVOLVEO Ania 6 rgb je dobra? Chladí ako ma alebo čo si o nej myslíte mam 17, 3 notbuk a aké máte podložky vy???? S ktorými mate dobre skúsenosti nemam ziadnu žiadnu Preco neni lepšie keď trosku fúka a cirkuluke vzduch// Spojený príspevok 07.01.2021 13:49Preco neni lepšie keď trosku fúka a cirkuluke vzduch Mne je to srdečne jedno. Pokým tým nestiahneš teplotu o 15 stupňov, tak ma ani nehne. chladiaca podložka je zbytočnosť,niektoré môžu fungovať ak notebook nasáva zospodu Môj nasava zo spodu tak si ju otestuj a uvidíš či je dobrá, keď už ju má, ja mám doma tútú: https://www.alza.sk/cooler-master-notepal-u2-plus-notebook-cooler-cierna-d423560.htm?o=1#popis a nespozoroval som rozdiel. jediny cas ked ma podlozka zmysel je ked si v posteli alebo ho mas na kolenach atd atd ked zapchas privod vzduchu dekou a podobne. inak na stole to ma maly zmysel, jedine v pripade ze je notebook tak zle navrhnuty ze to nadvihnutie podlozkou mu vyrazne zlepsi privod vzduchu. na vetrakoch velmi nezalezi, vsetky co idu len do USB fukaju az priam uboho, a take co nejdu do usb sa asi ani nerobia ZM-NC3 - rozdiel je doslova pocut, s nou je ticho, bez nej laptop huci. Kedze je povrch z hliniku, tak ten citelne odvadza teplo tiez. Z laptopu som ale dal dole spodny plastovy kryt, aby lepsie odvadzala teplo. ...
Akú chladiacu podložku používate? Ja mam evolveo ania 6rgb |