Ahojte,
pred casom som mal problem s notebookom Acer s win10. Pri starte vyhadzovalo chybu ze pripravuje sa automaticka oprava, nasledne oprava sa nepodarila a pocitac potrebuje obnovu. Preinstaloval som ho, par dni fungoval a znovu vybehla ta ista chyba. Preinstaloval som ho s vymazanim vsetkych suborov, opat vydrzal iba par dni. Tak som ho nasledne dal do servisu kde nainstalovali na notebook win7. To opat nepomohlo, a pri starte po par dnoch vyhodilo chkdsk, a opat chyba. Tak som ho dal znovu do servisu, a povedali mi ze otestuju disk. Zistili, ze je chybny, tak som ho nechal vymenit. Teraz mam notebook doma asi tyzden s win7 a po aktualizaciach mi pri starte vypisalo ze Konfiguracia aktualizacii zlyhala, prebieha vratenie zmien. Robi to uz strasne dlho (asi 5 hodin), na internete som nasiel, ze treba preinstalovat system.
Chcem sa ale spytat, ci by to mohlo mat suvis s povodnym problemom a na chybe nebol disk ale iny hardware. Druhy disk mam od zakupenia 11 dni takze mam este tri dni na vratenie, cize by som nerad notebook preinstaloval a nakoniec by opat vydrzal iba par dni a stratil by som aj pravo na vratenie penazi.
|