Aktualizácia windowsuDobrý deň, píšem z mobilu. Dneska sa mi stala taka vec, že vypol som pc kedže som išiel do mesta, no a pri vypínani počítaču vyskočila aktualizácia. Prišiel som z mesta, a ukazuje stále Inštaluje sa aktualizácia 17 z 21... (mam win8), to problem nieje, ale už hodinu a pol ukazuje 17 z 21.... neviete mi poradit či sa to nezaseklo alebo v čom je problem ? Ďakujem za rychle odpovede. svieti/bliká dioda pevného disku? Bliká iba tak zrejme pracuje, daj mu este cas 1x blikne za minutu 17 aktualizacia sa robi 2 hodiny?.. možno že sa ti inštaluje .NET Framework to väčšinou zaberá dosť dlho (aspoň u mňa to tak bolo)ak nie tak potom reset Stale 17 z 21.. mam urobit tvrdy restart so zapinacom?// Spojený príspevok Str 12.08.15 19:564 hodiny jedna aktualizacia(17) neni mozne..// Spojený príspevok Str 12.08.15 19:59Btw: na monitore pri popise sa stale krutia tie bodky (nacitavacia animacia)tak neviem.. tvrdy restart?// Spojený príspevok Str 12.08.15 20:33vypojil som pc z elektriky, zapojil a ide bol to bug ...
Aktualizácia windowsu |