[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako zobrazit na stranke stale aktualny cas?

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city

Chcel by som aby mi na stranke zobrazovalo stale aktualny cas - ale zo servera. Poznam echo date(" G:i"); , no to zisti cas len pri nacitani stranky. Ako to vyriesit dakym refreshom iframu alebo existuje na to daky php script?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako zobrazit na stranke stale aktualny cas?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA

myslim ze to je cez js


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako zobrazit na stranke stale aktualny cas?

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
Napísal autor témyOffline : 02.11.2007 15:45 | Ako zobrazit na stranke stale aktualny cas?

Ja si pamatam ze som dakedy daco takeho videl, bolo to cez js ale bralo to datum z PC a nefungovalo to vo firefoxe


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.12.06
Prihlásený: 28.10.14
Príspevky: 215
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Douglas, IOM

staci trochu pogooglit.

Kód:
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex6/clock2.htm
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex6/localtime.htm


hadam sa ti nieco s toho hodi


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Ako zobrazit na stranke stale aktualny cas?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32

cez js (cisto) to berie cas z pouzivatelskeho pc, nie zo servera...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4

ak to chces silou-mocou zo servra, tak pomocou AJAX,
(alebo v krajnom pripade cas bude vo vlastnom frame, a ten sa bude dookola aktualizovat.)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9

no lebo to je strašný problém zobraziť serverový čas pomocou spomínaného date a potom pomocou js tento čas upravovať každú sekundu :/
si hovoríte programátori?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako zobrazit na stranke stale aktualny cas?

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
Napísal autor témyOffline : 02.11.2007 17:41 | Ako zobrazit na stranke stale aktualny cas?

dobry napad.. a vedel by si to spravit? prosiim


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Ako zobrazit na stranke stale aktualny cas?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32

KaktusBR ti tu uz na to dal link:
Kód:
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex6/localtime.htm


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9

yop
Len teraz nestíham, už mám rozpracované 3 programy a termín odovzdania prvého je už budúcu sobotu :(
Ale ak si nájem zajtra chvíľku času tak ti to napíšem, nie je to zložité. A možno ma aj niekto predbehne

//edit: no paráda, ušetrili ste mi robotu :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako zobrazit na stranke stale aktualny cas?

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
Napísal autor témyOffline : 02.11.2007 18:36 | Ako zobrazit na stranke stale aktualny cas?

dakujem tak pouzil som ten script z
Kód:
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex6/localtime.htm

a funguje to... prvy krat som si asi nevsimol ze je to s pouzitim php


 [ Príspevkov: 11 ] 


Ako zobrazit na stranke stale aktualny cas?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aktualny cas

v PHP, ASP

9

1105

17.07.2007 12:44

suchy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

flash - aktualny cas

v Ostatné

2

1030

30.08.2008 13:53

exoomer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

aktualny cas, meniny

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

3731

27.01.2007 18:49

Jaro

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Zlý aktuálny čas na pcfore

v Správy pre vedenie fóra

3

391

10.01.2013 22:06

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Čas bežiaci aktuálny bez refreshu

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

758

22.12.2008 18:04

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

YT video stále na stránke

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

102

29.05.2017 11:56

Pablo Montero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

stale sa meniaci cas a datum

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Operačné systémy Microsoft

37

1184

15.06.2008 11:33

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Držať pozadie stále rovnaké, pritom sa posúvať na stránke

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

569

13.04.2009 11:44

AReYco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako zobrazit registre

v Operačné systémy Microsoft

1

328

14.09.2009 16:32

Milan.H

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako zobraziť******(skrite) heslo

v Smartfóny a tablety

8

301

05.03.2016 11:19

SKRiPT

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FB-Ako zobrazit konkretny komentar priatela?

v Sociálne siete

4

193

13.01.2014 0:32

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako zobrazit ulozene heslo na Wifi?

v Operačné systémy Microsoft

4

5386

04.04.2009 19:36

Gyrxiur

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Da sa kupit v cenovej hranici do 130 eur lepsi smartphone ako moj aktualny LG G3 S?

v Mobilné zariadenia

10

446

01.01.2017 8:43

Smith Wesson

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako si zobrazit svoj playlist z last.fm do podpisu na fore?

v Ostatné programy

1

320

02.08.2007 10:37

johny128

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vlozit obrazok ku stranke

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

516

07.08.2009 23:03

regent

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako zrobiť na stranke registraciu ?

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

428

18.04.2008 17:19

Tominator



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF