[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.10.09
Prihlásený: 01.09.10
Príspevky: 15
Témy: 5 | 5

Chcem sa opytat, ci existuje nejaka funkcia Min alebo Max na zistenie najmensieho alebo najvacsieho cisla napr. z externeho suboru?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Ako zistit najmensie a najvacsie cislo v C

Registrovaný: 17.04.08
Prihlásený: 16.01.19
Príspevky: 12865
Témy: 377 | 377
Bydlisko: Myjava

existuje.


_________________
PC1: MSI B450 GAMING PLUS / AMD Ryzen 5 2600 / SilentiumPC Fera 3 HE1224 / ADATA XPG Spectrix D40 DDR4 2x8GB / Gainward GeForce GTX 1060 Phoenix 6GB / Adata XPG Gammix S11 M.2 SSD 480GB NVMe / Seagate BarraCuda HDD 2TB / WD My Book Essential 3.0 2000GB / WD Elements 2000GB / ASUS BW-16D1HT / Creative Sound Blaster Audigy RX / Corsair CX450M / SilentiumPC Regnum RG4T / Dell P2719H / Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 / Microsoft Comfort Mouse 4500 / Microlab SOLO9C / Koss Porta Pro / Microsoft Windows 10 64-bit FPP
PC2: ASUS M4A785TD-V EVO / Athlon II X4 640 / Hynix 8GB (2x4GB) DDR3 1600 MHz / Sapphire HD7750 1GB Ultimate Silent Series / AMD Radeon R3 120GB / Seagate 7200.12 500GB / Samsung SH-S223L / Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic / Axago PCEU-43R USB3.0 / TP-LINK TG-3269 / Corsair VS450 / 24" BenQ G2420HDBL / Gigabyte GT-U8300
NB1: MSI M670X-091SK / Transcend 2x1GB DDR2 667MHz NB2: Alcatel PLUS 10 LTE
MP1: Samsung Galaxy S9 MP2: Huawei P20
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako zistit najmensie a najvacsie cislo v C

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 01.09.17
Príspevky: 1113
Témy: 86 | 86
Bydlisko: 00100100

naozaj? to asi nejaka pridavna kniznica lebo o tom som nepocul ale ja by som skor vytvoril nejaku vlastnu :)


_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako zistit najmensie a najvacsie cislo v C

Registrovaný: 02.11.07
Prihlásený: 18.03.15
Príspevky: 470
Témy: 22 | 22
Bydlisko: Zilinska Un...

na take nieco ti staci par ifov a forov a budes fungovat :). Nic zlozite, len makaj :). nacitas subor, v nom budes prehladavat cislo po cisle, kym neprides na koniec a zaroven kazde nove nacitane cislo porovnas z predchadzajucou najvacsou hodnotou, ktoru budes priebezne zapisovat do neakej premennej ked sa splni neaka podmienka, ze nove cislo je vacsie ako bolo to posledne najvacsie ulozene. Aspon myslim , ze take nieco potrebujes :).


_________________
Notebook: HP EliteBook 8740w
You can see my work in my www
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako zistit najmensie a najvacsie cislo v C

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 01.09.17
Príspevky: 1113
Témy: 86 | 86
Bydlisko: 00100100

presne tak tu mas jeden vytvoreny mnou neni to ziaden super program ale ako ukazka staci ten nazov suboru si zmen podla svojho popripade si tam dorob aby sa tam dal zadavat nazov samozrejme musis mat ten subor z ktoreho chces citat vytvoreni a musia v nom byt iba cisla je to v C

Kód:
#include <stdio.h>


main(void)
{
 FILE *f;         
 float pom, max, min=0;
 if((f=fopen("subor.txt", "r"))==NULL)
 printf("ERROR\n");
 fscanf(f, "%f",&min);
 max=min;
 while(fscanf(f, "%f",&pom)!=EOF) {
 if(pom<min)
 min=pom;
 if(pom>max)
 max=pom;
 }
 if(fclose(f)==EOF)
 printf("ERROR\n");
 printf("Najmensie cislo v subore je: %f\n",min);
 printf("Najvacsie cislo v subore je: %f\n",max);
 system("pause");
 return 0;
}
:roll: ;)


_________________
Programming is The Best
Hackers Are Not Crackers!!! Hackers build things, crackers break them!
;-)
 [ Príspevkov: 5 ] 


Ako zistit najmensie a najvacsie cislo v C



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistiť súkromné číslo

v Krčma

12

8574

09.05.2009 14:48

patrick1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Cislo ako string v CSV

v PHP, ASP

2

454

23.06.2008 11:55

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Word 2007 / ako vlozim cislo strany?

v Ostatné programy

1

827

13.12.2008 19:28

dulius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie či je čislo vacsie ako ULONG_MAX

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

9

540

13.10.2011 23:50

tomxi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

AKO MAM ZMENIT CISLO NA WIN XP

v Operačné systémy Microsoft

13

1305

07.09.2005 17:58

Pufo Callo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako zistit suciastku

v Elektronika

3

319

08.08.2012 19:47

vesimir

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako zistit webhosting

v Webhosting a servery

6

2338

18.05.2008 16:41

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako zistit subdomeny

v Domény

5

867

03.03.2008 12:06

mage

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako zistit ID stranky

v Ostatné

2

2629

15.12.2006 14:18

majso

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako zistit pravost nahravky?

v Audio programy

5

848

14.06.2010 19:57

br4n0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako zistit integrovanu Grafiku?

v Ostatné grafické karty

15

1996

02.10.2010 17:19

samson3333

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vista-ako zistit heslo?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Operačné systémy Microsoft

32

5247

05.02.2009 20:04

ZHULO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C++...ako zistiť OS ?...

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

519

20.03.2009 20:43

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako zistit typ dosky

v Intel čipové sady

2

4511

02.12.2007 12:05

fuco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako zistiť koľko krát...

v PHP, ASP

6

507

15.01.2009 20:38

BBUlet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako zistit IP adresu

v Siete

4

3232

24.09.2010 19:46

lauraga



© 2005 - 2019 PCforum, edited by JanoF