Ako zistím podporu 5,1 zvukuzdravým potreboval by som vedieť ako zistím či moja zvuková karta bude podporovať priestorový zvuk 5,1 teda či sa mi oplatí vôbec kupovať také reproduktory kolko mas vzadu vystupov zo zvukovky? myslim jack 3,5 konektorov // aka je znacka zvukovky nevies? mám ich tam 6 značka zvukovky je neviem teraz lebo v Evereste mi píše Zvuková karta - nVIDIA HDMI @ nVIDIA MCP78 High Definition Audio Controller Zvuková karta - Realtek ALC 883 @ nVIDIA MCP78 nvidia hdmi je HDMI vystup z grafickej karty to druhe Realtek ALC 883 je zvukova karta - mas ju integrovanu na doske? aku mas dosku? Názov zákl. dosky Asus M3N78-EH (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Ano zvukova je integrovaná na doske teda aspon myslím takze tvoja integrovana zvukovka podporuje 7.1 kanalovy zvuk - tzn 5.1 zvlada tiez // ale aj ked kupis 5.1 repraky tak pri prehravani hudby budu hrat len dva predne a subwoofer (pri pozerani filmov to bude 5.1) Superrr a to si vyčítal z toho názvu DOSKY alebo...... ako ? no dal som nazov tvojej dosky do googla tam som nasiel asus.com oficialnu stranku a tam potom v specifikacii dosky som nasiel cast opisujucu audio - a bolo tam 8CH (8 kanalov) - takze logicky 7.1 ale pozor na toto // ale aj ked kupis 5.1 repraky tak pri prehravani hudby budu hrat len dva predne a subwoofer (pri pozerani filmov to bude 5.1) Ahaaaaaaaaa OK diky za pomoc nz Cawte ako zistim ze kolko kanalova je to zvukovka ? dik ale aj ked kupis 5.1 repraky tak pri prehravani hudby budu hrat len dva predne a subwoofer Toto platí pri Win Vista/7, v XP budú hrať všetky. ...
Ako zistím podporu 5,1 zvuku |