[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.08
Prihlásený: 31.05.16
Príspevky: 81
Témy: 19 | 19
NapísalOffline : 12.06.2010 14:42 | Ako vlozit meniace bannery na iny web?

Zdravim tak mam taku mensiu dilemu ako vyriesit problem s tym ze mam subor ad.php kde mam kod ktory zabezpecuje to aby kazdy refresh bola ina reklama... No ale ide oto ze ja chcem aby si aj niekto iny mohol vlozit tie meniace bannery na svoj web... Lenze teraz neviem ci to mam spravit pomocou iframe alebo nejakou inou metodou ktoru by som chcel pocut od vas :) snad sa niekto najde co da nejaky navrh. Vopred diky

PS: nieco ako google ad. ze uzivatel si vlozi kod a reklamy sa mu menia...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako vlozit meniace bannery na iny web?

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava

nedas cestu k benerom takuto ./images/atd/baner.format ale das http://


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.08
Prihlásený: 31.05.16
Príspevky: 81
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 12.06.2010 15:02 | Ako vlozit meniace bannery na iny web?

asi sme sa nepochopili....

dam sem aj obsah toho suboru ad.php

Kód:
<?php
$ads = array();

$ads[] = '<a href="http://www.domain.com"><img src="http://www.domain.com/images/ad/banner1.jpg" alt="domains banner" /></a>';
$ads[] = '<a href="http://www.domain2.com"><img src="http://www.domain.com/images/ad/banner1.jpg" alt="domain2s banner" /></a>';
$ads[] = '<a href="http://www.domain3.com"><img src="http://www.domain.com/images/ad/banner1.jpg" alt="domain2s banner" /></a>';

shuffle($ads);
echo $ads[0];
?>


ja chcem dosiahnut toho ze tento subor ostane na mojom FTP. Potrebujem len vytvorit nejaky kod ktory si nejaky uzivatel da na svoj web a budu sa mu zobrazovat tieto bannery na jeho webe ale bez toho aby mal ten subor na svojom FTP... len keby sa to da inou cestou okrem iframe...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako vlozit meniace bannery na iny web?

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 12.06.2010 15:36 | Ako vlozit meniace bannery na iny web?

javascriptom


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.08
Prihlásený: 31.05.16
Príspevky: 81
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 12.06.2010 16:10 | Ako vlozit meniace bannery na iny web?

nad javascriptom som tiez uz premyslal a asi to bude najlepsie :) teda myslim ze vzdy lepsie ako iframe


 [ Príspevkov: 5 ] 


Ako vlozit meniace bannery na iny web?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako vlozit banner na web

v HTML, XHTML, XML, CSS

26

3058

18.04.2014 0:06

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako umiestnit bannery v phpBB3?

v Redakčné systémy

6

777

07.05.2008 21:03

fotomedia

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako sa tvoria pozadia pre Flash bannery?

v Grafické programy

7

304

25.03.2012 14:51

Googler1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako vlozit zostavu

v Správy pre vedenie fóra

2

563

26.07.2010 11:12

milosb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vložiť apostrof

v Databázy

1

1169

08.09.2008 11:13

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako to vlozit

v Ostatné

3

475

16.10.2007 14:14

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako vlozit link

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

747

18.08.2010 18:11

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

TinyMCE - ako vložiť html

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

264

20.12.2011 16:44

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako vložiť obrázok do videa

v Video programy

2

1232

20.09.2009 18:36

Milan.H

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vložiť titulky do filmu?

v Video programy

9

277

17.06.2015 10:24

SKRiPT

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vložiť temu do Xperie

v Smartfóny a tablety

4

826

18.06.2012 18:56

stanospeed

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vlozit obrazok ku stranke

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

513

07.08.2009 23:03

regent

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vložíť/odoslať sitemapu do google?

v Internetový marketing, SEO, reklama

6

534

11.05.2011 20:22

Googler1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HTC desire HD - ako vlozit film?

v Smartfóny a tablety

4

198

25.04.2012 20:25

Jeffo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vložiť do HTML php kod

v HTML, XHTML, XML, CSS

26

2646

14.05.2008 14:25

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Do DB nejdu vlozit znaky ako ©

v Databázy

11

593

12.12.2008 19:12

dadmtb



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF